Ta mesec darilo ob nakupu čage - storžek sibirske cedre iz Altaja (Sibirija)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti in novosti

Darilo v novembru ob nakupu čage

Darilo v novembru ob nakupu čage

Le redko kdo ve, da je naše zdravstveno stanje odvisno tudi od delovanja žleze češarike,  pogosto imenovane tretje oko. Večina ljudi tretje oko povezuje le s skrivnostnimi starodavnimi duhovnimi znanji in tehnikami različnih duhovnih šol, ki so učile in prakticirale uporabo in delovanje t.i. tretjega očesa.  Gre za znanja, ki človeku omogočajo doseči stanje razsvetljenja,  telepatsko sporazumevanje,  delovanje z usmerjenostjo misli na cilj, aktiviranje sposobnosti samozdravljenja  in zdravljenje na daljavo. Prav ta znanja so v zadnjem času postala tudi predmet znanstvenih raziskav in kliničnih študij. Za kaj pravzaprav gre?

Preberite več

12 trikov aromaterapije za vso družino

12 trikov aromaterapije za vso družino
Aromaterapija je lahko sila uporabna za vso družino. 
Pri nas doma jo uporabljamo že dolgo časa ob vseh aktivnostih. 
Od tega, da pomaga pri čiščenju, do tega da mi pomaga, da ostanem zbrana med pisanji knjig, člankov in podobno. 
Imam pa kakšno eterično olje s sabo tudi v torbici. 
Skratka, zavedamo se, da so super, samo velikokrat nas zmanjka v praksi, v smislu, da ne vemo kaj bi z neko stekleničko sploh počeli. 
Preberite več

Kvantno resonančno magnetna analiza stanja telesa

Kvantno resonančno magnetna analiza stanja telesa

Hvaležni smo, da imamo v Sloveniji moč uporabiti napravo, ki pove toliko, v tako kratkem času in ponudi zaupanja vredne informacije, na podlagi katerih se lažje odločamo za ukrepe v našem življenju, ki bodo promovirali boljše počutje in zdravje.

Preberite več

To je prva pomoč pri depresiji ...

To je prva pomoč pri depresiji ...

Odlomek iz nove knjige "Darilo teme": 

Kot delovna terapevtka sem se v okviru izobraževanja na Zdravstveni fakulteti seznanila tudi z depresijami, tesnobami. Veliko sem se o tem učila, a vendarle to ni pomenilo nič, dokler nisem depresije videla od blizu. Preko zgodb in izkušenj meni dragih ljudi. Čisto od blizu. To niso bila stanja malo slabše volje, temveč stanja, ko ni energije, da vstaneš iz postelje. 

Preberite več

Kje ne smete manjkati novembra? Spored Klepetovih dogodkov

Kje ne smete manjkati novembra?  Spored Klepetovih dogodkov
V oddaji Klepet ob kavi, ki jo spremljate na Planet TV velikokrat zmanjka časa, da bi se določeni tematiki zares posvetili, zato so dogodki odlična priložnost za pridobivanje znanja, razreševanje lastnih težav direktno z gosti, s katerimi se lahko iskreno in odprto pogovorite. 
 
Mesec november je eden izmed tistih, ki se začne bolj turobno, celo malo depresivno ... tako je še toliko bolj pomembno, da ga izkoristimo v najvišje dobro!
Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.