Potovanja in predavanja

Ker nam preko ekranov mnogokrat zmanjka časa, pripravljamo posebna predavanja, potovanja in delavnice, kjer pospešeno rastemo, se razvijamo, izmenjujemo ideja in sklepamo prijateljstva.

 

Predvsem spodbujamo ljudi, da se za predavanja, delavnice ali potovanje odločijo sami in sami tudi pridejo, saj smo skozi čas ugotovili, da se največji napredek zgodi takrat, kadar človek pride sam.

 

Vsekakor so naši dogodki tisti, ki ponujajo izvrstno priložnost, da se podružite z istomislečimi ljudmi, nadgradite in obogatite svoje življenje.

 

Vsekakor se veliko dogodkov obeta že z mesecem oktobrom, ko se iz potovanja okrog sveta vrača tudi Jasmina. Medtem časom pa lahko spremljate vse modrosti in izkušnje preko Facebook strani Klepet ob kavi.

Žensko zdravje in lepota v sibirski fitomedicini

Žensko zdravje in lepota v sibirski fitomedicini

Medtem ko življenjski tempo ženskam nalaga vedno več obremenitev, njeno zdravje in lepoto odnaša čas: čas, ki ga ni, ker preobremenjena sodobna ženska enostavno ne najde več časa zase; pa tudi čas, ki beži, odnaša zdravje in lepoto, prinaša pa bolezni, izgorelost in brezvoljnost. 

Preberite več

Energijske priprave na leto 2018

Energijske priprave na leto 2018

Energijske priprave so namenjene vsem, ki želite zavestno zaključiti leto 2017 in vstopiti sveži, z jasnimi nameni in energijsko pripravljeni za 2018. Kratka 2-urna delavnica je namenjena praktičnemu izvajanju tehnik in metod, kar pomeni, da bomo vse izvedli tam, ne potrebujete še dodatnega časa za domače naloge.

Preberite več

Sibirska fitomedicina z Mario Ano Kolman - Celje

Sibirska fitomedicina z Mario Ano Kolman - Celje

Predavanje Sibirska fitomedicina bo namenjeno izobraževanju, zato, da ne bi zboleli, koristno pa bo tudi za tiste, ki se zdravijo.
Poudarek bo na rastlinah, ki rastejo pri nas in so močni antioksidanti (npr. detelja, jerebika, pelin, trpotec, krvavi mleček itd...) in so odlični pri preprečevanju in zdravljenju raka. Ob tem pa bom predstavila tudi sibirske zdravilne rastline, prav posebej pa čago.

Preberite več

CELODNEVNI SEMINAR OSVOBAJANJA - kako pritegniti obilje vsega lepega!

CELODNEVNI SEMINAR OSVOBAJANJA - kako pritegniti obilje vsega lepega!

Za vse, ki želite aktivno usmerjati tok vašega življenja in se osvoboditi na vseh področjih! 

Poudarek na procesu osebnostne osvoboditve, ki predstavljajo temelj za vsa ostala področja. Na seminarju se boste naučili izvajanja najboljših tehnik in jih vrsto tudi izvedli, tako ne gre zgolj za proces učenja na seminarju, temveč že proces osvobojanja, da boste lahko zaživeli v skladu z vašim poslanstvom. Vsekakor pa boste izvedeli tudi, kako svoj hobi spremeniti v posel, kako si zagotoviti finančno varnost in hkrati uživate v tem, kaj počnete.

Preberite več

Predavanje o nezemljanih

Predavanje o nezemljanih
Matjaž Obranovič po daljšemu premoru začenja novo serijo predavanj.
Večer, ki ga Matjaž Obranovič nameni širjenju Resnice, razumevanju kaj se dogaja na Zemlji, česa se moramo zavedati in kje je trenutno priložnost za rast. Nezemeljske aktivnosti so trenutno zelo intenzivne, tako lahko pričakujete povsem sveže in aktualne informacije, ki pa jih Matjaž ne prebira v knjigah ali po spletu, temveč jih prejme takorekoč "iz prve roke". 
 
Srčno vas prosimo, da se na dogodek prijavite pravočasno, saj je število mest omejeno!
Preberite več

Božanski večeri

Božanski večeri

Božanski večeri so kombinacija plesnega izražanja, različnih metod samonegovanja in zvočne kopeli s kristalnimi, šamanskimi in drugimi instrumenti, s katerimi bomo spodbujali delovanje desne možganske polovice, saj v vsakdanjem življenju bolj ali manj uporabljamo levo. Ko ustrezno spodbudimo tudi desno možgansko poloblo lahko bolje uporabljamo tudi intuicijo, smo bolj instinktivni in nasploh uravnoteženi.

Preberite več

CELODNEVNI SEMINAR ZA PODJETNIKE - obilje in osvobajanje

CELODNEVNI SEMINAR ZA PODJETNIKE - obilje in osvobajanje

Vsi, ki ste že na lastni poslovni poti ali pa o tem še razmišljate!

Poudarek na srčnem podjetništvu, praktičnih orodjih za doseganje poslovne odličnosti brez, da bi trpelo zdravje ali odnosi v družini! Naj denar prihaja medtem, ko uživam v prostem času z družino!

Ker bo na seminarju mogoče dobiti tudi osebno svetovanje, je število mest na seminarju za zagotavljanje kakovosti omejeno.

Ker ni dovolj, da imamo dovolj denarja. Dovolj je takrat, ko imamo dovolj časa za družino, dovolj visok nivo zdravja in dobrega počutja ter kariero, ki podpira družino in odnose v družini, ki podpirajo vas v karieri.

Preberite več

Altaj – treking s konji

Altaj – treking s konji

14 dnevno potovanje v srce Zemlje – treking s konji – divje reke, jezera, sibirski gozdovi – veličastna Beluha (4.506m), popek sveta – skrivnostna Šambala ali Belovodje – šamanska tradicija – starodavna mesta moči – starodavna zibelka civilizacij – nepozabno, edinstveno doživetje samo za pogumne.

Na voljo je več terminov!

Preberite več

Vzpon na Beluho - Sibirski Mount Everest

Vzpon na Beluho - Sibirski Mount Everest

Beluha (Altaj, 4506 m) je velik gorski masiv z dvema izrazitima vrhovoma in sedmimi ledeniki. Ima zanimivo lego, od vseh treh oceanov je namreč enako oddaljena. Po starodavnem izročilu predstavlja povezavo Zemlje z vesoljem in nosi naziv Oltar Zemlje. Zaradi konfiguracije terena, ledenikov in zahtevnih vremenskih razmer jo Rusi imenujejo tudi sibirski Everest.

Preberite več

Plato Ukok – Sibirski arheološki biser

Plato Ukok – Sibirski arheološki biser

Potovanje v zgodovino! Izjemna arheološka najdišča pod Unescovo zaščito. Ukok, znan tudi kot Nebesni pašniki ali Altajski Tibet, je planota na višini 2000 do 2500 m na Altaju v južni Sibiriji, na tromeji meji z Mongolijo, Kazahstanom in Kitajsko.

Na voljo več terminov!

Preberite več

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se