♥♥♥ VELIKONOČNA PONUDBA IN BREZPLAČNA POŠTNINA♥♥♥

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Potovanja in predavanja

7 razlogov zakaj na Klepetov dogodek?

  • Veliko praktičnih vaj in nasvetov za vsakdanje življenje.
  • Naš namen je, da ste vi sam svoj "zdravitelj" in da s pravimi znanji postanete povsem neodvisni od drugih.
  • S pridobljenimi znanji in izkušnjami se lahko vse bolj zanašate nase in si zaupate. Pospešeno rastete osebnostno in duhovno.
  • Svoja vprašanja, težave in izzive lahko zaupate predavatelju in se v živo pogovorite.
  • Spoznate veliko istomislečih ljudi, sklepate nova prijateljstva.
  • Zato se dogodkov, vikendov, potovanj večina ljudi udeležuje kar samih, potem pa tam spoznajo nove ljudi.
  • V oddaji nam zmanjka časa, na predavanju pa se povsem posvetimo tematikam, gremo v detajle.
  • Na dogodkih imate možnost, da kupite kakšne posebne izdelke ali druge, ki jih priporočamo BREZ poštnine.
  • S svojim obiskom podprete v prvi vrsti sebe in svoj razvoj, hkrati pa tudi našo produkcijo izobraževalnih vsebin oddaje Klepet ob kavi.

Namig - tisti, ki so prijavljeni na naše brezplačne e-novice prejemajo tudi obvestila takrat, ko se sprostijo mesta pri kakšnem razprodanem dogodku, pa tudi nasploh o novostih, akcijah in podobno. Prijavi se tudi ti!

Tečaj zdravega hujšanja (vitkanja)

Tečaj zdravega hujšanja (vitkanja)

Kaj, če vam povemo, da vam ni treba stradati, se odrekati dobri in okusni hrani, pretiravati s telovadbo in jamrati nad lastno usodo. Potrebujete samo nekaj preprostih nasvetov, koristnih informacij o potrebah našega telesa in ljubezen do pristne domače kuhinje ter čudovitih rastlinskih receptov, ki bodo navdušili tudi klasičnega vsejedca.

Program lahko izvajate 3 tedne, da se navadite na določene spremembe jedilnika. Potem pa lahko nadaljujete, dokler ne pridete do želene teže. Zavedajte se, da to ni dieta, temveč prehranski načrt, ki ga lahko izvajate celo življenje in ki vam bo prinesel veliko več kot samo zdravo telesno težo.

Preberite več

KDO SI UPA? Kopanje v ledeni vodi! VABLJENI ZRAVEN!

KDO SI UPA? Kopanje v ledeni vodi! VABLJENI ZRAVEN!

Da je kopanje v ledeni vodi neodkrito zdravilo, bi marsikdo označil za skrajno ekstremno, a dejstva kažejo drugače. Neznansko že pričakujemo skorajšnjo predvajanje oddaje o Win Hofovi metodi, ki bo na sporedu 18.4.2019 (z gostom Emilom Ledenkom), še bolj pa se veselimo (no, to je sicer diskutabilno:)) skupinskega Klepetovega soočenja z ledeno vodo (5 ℃).

Preberite več

Potovanje v dolino bosanskih piramid

Potovanje v dolino bosanskih piramid

*Zakaj je to drugačno potovanje od ostalih?*

Pred tuneli nas bo sprejel osebno Dr. Osmanagić, ki se ravno takrat vrača iz Avstralije, ki je samo del njegove svetovne turneje. Doživeti piramide osebno z dr. Osmanagićem je v teh časih redka priložnost, a neverjetna izkušnja, saj je s piramidami povezan skozi različna življenja in lahko preko njegove povezave tudi sami najbolj začutimo zdravilno vibracijo, ki je vseprisotna.

Klepetov program potovanja v dolino bosanskih piramid smo namreč izvedli že nekajkrat in doživetje vsakič nadgradili. Tokrat bo z nami na avtobusu tudi *Anita Reher iz ezoteričnega društva Arhelika!*


 

Preberite več

Vikend za dušo v Strunjanu

Vikend za dušo v Strunjanu

Tokratni Vikend za dušo bo namenjen odnosom.

Kvaliteta našega življenja je namreč odvisna od odnosov, ki jih imamo. A vendar so odnosi v službi, odnosi s partnerjem, otroci, sosedi ... odraz najpomembnejšega odnosa, to je odnos s samim sabo.

Na prihajajočem vikendu za dušo se bomo lotili vseh odnosov, a začeli bomo s sabo. Vsak ve, da se mora imeti rad. A malo jih ve, kako to stanje dosežejo, kako priti do tega, da se potem uredijo tudi vsi ostali odnosi.

Preberite več

Certificirana delavnica radiestezije z Jožetom Munihom

Certificirana delavnica radiestezije z Jožetom Munihom

Po razprodani delavnici v marcu razpisujemo še en termin delavnice radiestezije v mesecu maju.

Delavnico vodi Jože Munih, priznan radiestezist, preučevalec stare vede, geomant in izkušen vodnik, ki je v 30-ih letih izmeril tisoče vodnih izvirov po vsem svetu, ter še nepredstavljivo več ljudi, stanovanj, zemljišč, situacij ... 

Naši gledalci Jožeta Muniha poznajo iz izletov po Tolminu, kjer raziskujemo zdravilne energijske točke, staro megalitsko kulturo in staroverstvo. 

Ravno na zadnjem Vikendu za dušo v Tolminu, pa se je porodila ideja za delavnico.
Hvaležni smo, da je Jože Munih pri svojih 70+ letih sprejel odločitev, da preda svoje znanje o radiesteziji.

 

Preberite več

Hoja po žerjavici

Hoja po žerjavici

Neizmerno hvaležni so si tisti, ki se za hojo po žerjavici odločijo, saj s tem naredijo nov, svež korak v življenju, pustijo da v ognju zgori vse, kar ni v njihovo najvišje dobro. Hojo po žerjavici izvajamo vsako leto, tradicionalno, z najbolj zaupanja vrednim mojstrom žerjavice, ki ga dobro poznamo, cenimo in spoštujemo.

Preberite več

7 DNI ZA DUŠO IN TELO

7 DNI ZA DUŠO IN TELO

Tradicionalno vsak junij že leta odhajamo na najmočnejšo točko Jadrana, na otok Iž!

Če ste z nami že bili ali pa ste si vsako leto rekli, drugo leto. No, to je zdaj to!

Počitnice za dušo, iz katerih boste dejansko prišli spočiti, sveži, napolnjeni z energijo, ne pa še bolj utrujeni in izčrpani.

Cel teden delavnice, druženje, tehnike in metode za osebnostno rast, pa veliko smeha in dobre volje!

 

Preberite več

Potovanja v Sibirjo (Altaj) 2019

Potovanja v Sibirjo (Altaj) 2019

POTOVANJA NA ALTAJ (SIBIRJA): ŠAMBALA ali BELOVODJE, PLATO UKOK in ZLATA JESEN NA ALTAJU

 

Pred leti mi je Maria Ana rekla:
"Veš Jasmina, Šambala resnično obstaja! Našla sem jo na Altaju."
Bolj kot vse, kar sem že prej prebrala in slišala o Šambali, me je trditev ženske, ki ob odličnem poznavanju duhovnosti in šamanizma zelo trdno stoji na zemlji, prepričala v obstoj nečesa, kar sem si želela doživeti.

In tako sem šla tja – kot je rekla Maria Ana: »Ko te Šambala pokliče, moraš slediti pozivu in greš!«
Šambala me znova kliče, zato grem znova tja: v Belovodje pod Beluho in na Plato Ukok – kjer tečejo ledeniške bele vode, kjer se gore dvigujejo v svet bogov, kjer je čudežni izvir Aržan suj, med starodavne sibirske cedre, v deželo tisočerih zdravilnih rastlin, ki so v teh letih v proizvodih iz naše spletne trgovine že pokazali svoje zdravilne učinke, in tja, kjer izven vseh zablod civilizacije, živijo srečni ljudje.

Preberite več

Peru 15 dni- Dežela skrivnostne inkovske dediščine

Peru 15 dni- Dežela skrivnostne inkovske dediščine

Peru 15 dni

Dežela skrivnostne inkovske dediščine 

06.– 20. september 2019

22. september – 6. oktober 2019

 

Zahvala za to potovanje gre Marjanu Ogorevcu, ki je Jasmini predlagal to destinacijo, ki jo je pred leti obiskala tudi sama. Marjan pa je v Peruju tudi aktiviral določene točke, ki jih boste lahko doživeli na tem posebnem potovanju iz katerega boste prišli drugačni ... 

 

Machu Picchu in bogata zapuščina velikih južnoameriških kultur

Najbrž je ni tako raznolike dežele, ki bi bila obenem tako globoko vpeta v preteklost, kot je Peru. Skoraj vsak ob besedi Peru najprej pomisli na množično opevano inkovsko mesto Machu Picchu. A to še zdaleč ni vse. Tu so še Nazca s svojimi geoglifi in mumijami, megalitska arhitektura, mistični templji in strme dovršene terase. Peru ima toliko starodavnih arheoloških krajev kot nobena druga dežela v teh koncih. Prav preplavljen je z bogato preteklostjo in očarljivo kulturo. Je kraj mnogih skrivnosti, ki počasi prihajajo na plano. 

 

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.