Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Potovanja in predavanja

Ker nam preko ekranov mnogokrat zmanjka časa, pripravljamo posebna predavanja, potovanja in delavnice, kjer pospešeno rastemo, se razvijamo, izmenjujemo ideja in sklepamo prijateljstva.

 

Predvsem spodbujamo ljudi, da se za predavanja, delavnice ali potovanje odločijo sami in sami tudi pridejo, saj smo skozi čas ugotovili, da se največji napredek zgodi takrat, kadar človek pride sam.

 

Vsekakor so naši dogodki tisti, ki ponujajo izvrstno priložnost, da se podružite z istomislečimi ljudmi, nadgradite in obogatite svoje življenje.

 

Vaje za boljše videnje brez očal in tehnike za odpiranje tretjega očesa

Vaje za boljše videnje brez očal in tehnike za odpiranje tretjega očesa

Glavni pogoj za dober vid brez očal ali leč so zunanje očesne mišice, ki pa jih moramo krepiti z vajami. Že v tednu dni rednih vaj se vid tako občutno popravi, da mnogi očal ne potrebujejo več.

V t.i. tretjem očesu, ki je pravzaprav žleza češarika pa je sedež intuicije in uravnalo ritma hormonalnih in celičnih sistemov. S preprostimi tehnikami lahko dosežemo odlično psihofizično zdravje, razvijemo intuicijo in v organizmu dosežemo stanje, da je število mladih in zdravih celic večje od števila starih in okvarjenih celic.

 

Preberite več

Kopanje v zdravilnem geotermalnem jezeru in obisk samooskrbne eko skupnosti Krishna valley na Madžarskem

Kopanje v zdravilnem geotermalnem jezeru in obisk samooskrbne eko skupnosti Krishna valley na Madžarskem

A ste že šli kdaj na Klepetovo potovanje? Super je, sploh za tiste, ki nimate s kom potovati, ker z nami hitro postanete kot del družine. 

Kam se odpravljamo tokrat? Na Madžarskooo!

Na kopanje v zdravilnem geotermalnem jezeru v mestu Heviz, obiskali pa bomo tudi samooskrbno eko skupnost Krishna valley!

Preberite več

Tečaj procesne meditacije s Tadejem Pretnerjem

Tečaj procesne meditacije s Tadejem Pretnerjem
Tadej Pretner v okviru svoje šole izvaja številne kvantne metode samorazvoja in terapevtskih pristopov, tokrat pa se je posebej za gledalce oddaje "Klepet ob kavi" izvaja Tečaj procesne meditacije.
 
Prispevek: 137,00 EUR
Preberite več

VIKEND ZA DUŠO

VIKEND ZA DUŠO

PONOVNO - Vikend za dušo!

Potekal v hotelu Salinera, ki je postavljen na Zmajevi črti, reki dobre energije, ki vas bo podprla že med spanjem in vam napolnila baterije!

Hotel se nahaja sprehod stran od mesečevega zaliva, kjer pa se bomo naužili tudi posebne energijske točke, ki velja za najmočnejšo v Sloveniji.Ne samo, da si boste napolnili baterije, naučili se boste življenja, naučili se boste, kako pomagati sebi, da bo življenje še bolj prijazno do vas.

Preberite več

Hoja po žerjavici

Hoja po žerjavici

Neizmerno hvaležni so si tisti, ki se za hojo po žerjavici odločijo, saj s tem naredijo nov, svež korak v življenju, pustijo da v ognju zgori vse, kar ni v njihovo najvišje dobro.

 

Preberite več

7 DNI ZA DUŠO IN TELO

7 DNI ZA DUŠO IN TELO
Tradicionalno vsak junij že leta odhajamo na najmočnejšo točko Jadrana, na otok Iž! Če ste z nami že bili ali pa ste si vsako leto rekli, drugo leto. No, to je zdaj to!
Počitnice za dušo, iz katerih boste dejansko prišli spočiti, sveži, napolnjeni z energijo, ne pa še bolj utrujeni in izčrpani.
Cel teden delavnice, druženje, tehnike in metode za osebnostno rast, pa veliko smeha in dobre volje! 
Preberite več

Altaj – treking s konji

Altaj – treking s konji

14 dnevno potovanje v srce Zemlje – treking s konji – divje reke, jezera, sibirski gozdovi – veličastna Beluha (4.506m), popek sveta – skrivnostna Šambala ali Belovodje – šamanska tradicija – starodavna mesta moči – starodavna zibelka civilizacij – nepozabno, edinstveno doživetje samo za pogumne.

Na voljo je več terminov!

Preberite več

Poletni tečaj Tai chi-ja na Rožniku

Poletni tečaj Tai chi-ja na Rožniku

Živimo v svetu, kjer stres, naraščajoča in stalna napetost vodijo v različne bolezni, tako se mnogi soočajo s težkimi diagnozami

Tega so se na Kitajskem zavedali že pred davnimi leti. Za odpravo stresa in doseganje ravnotežja uma in telesa na daljnem vzhodu uporabljajo Tai chi, sprostilno vajo, ki se je razširila po vsem svetu, predvsem zaradi izjemne koristi, ki jih pridobimo s pravilnim izvajanjem vaj.

Tečaj bo potekal v naravi na Rožniku, v soboto nas čaka 4 ure inštrukcij, vmes pa tudi 3 ure časa za kosilo in prosto vadbo. Podoben program tudi v nedeljo.

Skupaj bomo imeli kar polnih 8 ur inštrukcij in dodaten čas za prosto vadbo, kar bo več kot dovolj, da veščino TAI CHI osvojite za doživljenjsko izvajanje.

Preberite več

Vzpon na Beluho - Sibirski Mount Everest

Vzpon na Beluho - Sibirski Mount Everest

Beluha (Altaj, 4506 m) je velik gorski masiv z dvema izrazitima vrhovoma in sedmimi ledeniki. Ima zanimivo lego, od vseh treh oceanov je namreč enako oddaljena. Po starodavnem izročilu predstavlja povezavo Zemlje z vesoljem in nosi naziv Oltar Zemlje. Zaradi konfiguracije terena, ledenikov in zahtevnih vremenskih razmer jo Rusi imenujejo tudi sibirski Everest.

Preberite več

Plato Ukok – Sibirski arheološki biser

Plato Ukok – Sibirski arheološki biser

Potovanje v zgodovino! Izjemna arheološka najdišča pod Unescovo zaščito. Ukok, znan tudi kot Nebesni pašniki ali Altajski Tibet, je planota na višini 2000 do 2500 m na Altaju v južni Sibiriji, na tromeji meji z Mongolijo, Kazahstanom in Kitajsko.

Na voljo več terminov!

Preberite več

Potovanje po svetih krajih zahodne Amerike

Potovanje po svetih krajih zahodne Amerike

Vabljeni na popotovanje po svetih in mističnih krajih zahodne Amerike 

Popotniško, romarsko, obredno, duhovno, mistično in osebno izkustveno potovanje po svetih in mističnih krajih zahodne Amerike predstavlja edinstveno in nepozabno izkušnjo. Vsi ti kraji namreč nosijo globoko duhovno vrednoto in so v pravem pomenu Svetišča Zemlje. Njihovo neprecenljivo vrednost so poznali že Indijanci, ki so njihovo svetost in mističnost častili že od prve naselitve, zato so jih pogosto uporabljali za namene obredov in čaščenja.

Preberite več

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se