Boste postavljali smrečko? Ne pozabite na energijski ritual čarobnega ključa, ki vam ga podarimo ob vsakem nakupu nad 70 eurov. Obstaja vsaj 14 različnih ključev, zate ga izberemo povsem intuitivno. Ko ga prejmeš, greš v gozd in položiš roke na drevesno deblo za 2 minuti in dihaš. Nato vzemeš v roke čarobni ključ, se nasloniš na drevo, zapreš oči in prosiš kozmične energije, da v letu 2024 odprejo vrata na želeno področje ...

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Potovanja in predavanja

Magija obnove in energijske priprave na 2024

Magija obnove in energijske priprave na 2024

Zima je čas regeneracije.

Taoistični mojstri so tisočletja v tem času izvajali umik. Umik v samoto, v tišino in temo.

Tako so si nabrali moči in zdravja za celo leto.

Če želite biti odporni, tako fizično kot čustveno, potem je to čas, da tudi sami naredite umik, za obnovo in za pripravo na zmajevske vibracije 2024.

Krona programa je seveda 21. december.

Preberite več

Meditacijski vikend

Meditacijski vikend

Izčrpanost, utrujenost od vsega, kar se nam dogaja je lahko preteklost, saj se bomo na meditacijskem vikendu naučili poskrbeti zase z nadgradnjo sebe in posledično bomo bolj uspešni tudi na vseh ostalih področjih v življenju!

Namenjen je vsem, ki se želijo pridobiti znanje kako čez vse izzive življenja ohraniti mirno kri in trezno glavo. Izzivi vedno bodo, naš odziv nanje pa je tisto, čemur rečemo osebnostna zreslost ali duhovna rast.

Preberite več

Zvočna kopel ob pomladanskem solsticiju

Zvočna kopel ob pomladanskem solsticiju

Vabljeni na edinstveno in globoko sprostitveno izkušnjo. Ob solsticiju se bomo skupaj prepustili zvokom terapevtskih inštrumentov, ki nas bodo uglasili na višje frekvence in s svojimi vibracijami sprožili procese samozdravljenja v telesu. 

Preberite več

Regeneracijski BOOST teden na Cipru z Jasmino na kliniki Neomed

Regeneracijski BOOST teden na Cipru z Jasmino na kliniki Neomed

Komu je namenjen regeneracijski teden na kliniki Neomed na Cipru?

Namenjena je tistim ljudem, ki želijo dodaten boost, regeneracijo, imajo manjše zdravstvene izzive, želijo nekaj samo zase in za svoje telo. Ljudje, ki se zavedajo, da če že peljejo avto 1 x letno na servis, pa lahko še tudi sebe.

Preberite več

Vikend za dušo

Vikend za dušo

Vikend je odmik za premik k sebi, za bolj izpolnjeno življenje, za več notranjega miru in radosti, kar se bo odražalo na dobrem počutju čez dan.

Glavno zavedanje vikenda na off je v tem, da včasih sploh ne moreš vplivati na stresne situacije, ki se ti zgodijo v življenju. Lahko pa VEDNO polno vplivaš na to, da dejansko spremeniš svoj odziv in s tem spremeniš VSE!

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.