Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Potovanja in predavanja

7 razlogov zakaj na Klepetov dogodek?

 • Veliko praktičnih vaj in nasvetov za vsakdanje življenje.
 • Naš namen je, da ste vi sam svoj "zdravitelj" in da s pravimi znanji postanete povsem neodvisni od drugih.
 • S pridobljenimi znanji in izkušnjami se lahko vse bolj zanašate nase in si zaupate. Pospešeno rastete osebnostno in duhovno.
 • Svoja vprašanja, težave in izzive lahko zaupate predavatelju in se v živo pogovorite.
 • Spoznate veliko istomislečih ljudi, sklepate nova prijateljstva.
 • Zato se dogodkov, vikendov, potovanj večina ljudi udeležuje kar samih, potem pa tam spoznajo nove ljudi.
 • V oddaji nam zmanjka časa, na predavanju pa se povsem posvetimo tematikam, gremo v detajle.
 • Na dogodkih imate možnost, da kupite kakšne posebne izdelke ali druge, ki jih priporočamo BREZ poštnine.
 • S svojim obiskom podprete v prvi vrsti sebe in svoj razvoj, hkrati pa tudi našo produkcijo izobraževalnih vsebin oddaje Klepet ob kavi.

Namig - tisti, ki so prijavljeni na naše brezplačne e-novice prejemajo tudi obvestila takrat, ko se sprostijo mesta pri kakšnem razprodanem dogodku, pa tudi nasploh o novostih, akcijah in podobno. Prijavi se tudi ti!

Večer hvaležnosti

Večer hvaležnosti

Jasmina vsako leto tradicionalno pripravi večer hvaležnosti, ki je brezplačen za vse udeležence, ki pa se morajo predhodno rezervirati svoje mesto na dogodku, ki je vsako leto v hipu razprodan. Ne Večeru hvaležnosti vam razkrijemo najboljše tehnike, metode in načine za dvigovanje kvalitete življenja, Jasmina pa s prisotnimi deli tudi naučene lekcije iz njenih potovanj.

Glede na to, da se je letos v okviru svojega potovanja, za mesec dni ustavila tudi na Baliju in tam doživela več kot 100 potresov, med drugim tudi dva hujša, bo lahko z vami delila preizkušene tehnike, ki človeku pomagajo, *da ostane miren tudi takrat, ko je to najtežje, celo ko zavlada masovna panika. *

Preberite več

Energijske priprave na leto 2019

Energijske priprave na leto 2019

Tradicionalen dogodek za vse, ki se zavedate, da vsako leto nosi svoje energije, ki prinašajo izzive in priložnosti. Zavedanje le teh nam olajša naše življenje in nas prizemljuje ter postavlja na realna tla, tako da si ne mečemo peska v oči, temveč se soočimo s sabo na način, da vidimo kje smo in kam želimo. 

Energijske priprave so mnogo več kot le postavljanje ciljev za naslednje leto. Gre za voden proces, preko katerega ozavestimo dogajanje v letu 2018, se zavedamo trenutne pozicije in se energijsko naravnamo na leto 2019.

Preberite več

VIKEND ZA DUŠO - TOLMIN

VIKEND ZA DUŠO - TOLMIN

Vikend za dušo z obiskom izvira in naravne megalitske naprave za zdravljenje 

Tokratni Vikend za dušo se bo prvič odvijal v znamenitem mestu Tolmin, ki je zaradi svojih naravnih danosti iz naravno prisotnih visokih energij že od nekdaj privlačil ljudi, da so v ta kraj hodili po zdravje.  

Vikend za dušo je namenjen vsem, ki želijo:
a.) v teoretičnem in praktičnem delu spoznati najboljše metode, tehnike in načine, ki jih lahko vključite v vsakdanje življenje. Ta del poteka v dvorani s kaminom.
b) spoznavanje zdravilnih krajev z Jožetom Munihom.  

Celoten vikend za dušo je proces s številnimi delavnicami, orodji, metodami, ki so del procesa.

Preberite več

Tečaj zdravega hujšanja (vitkanja)

Tečaj zdravega hujšanja (vitkanja)

Tečaj je namenjen vsem, ki:

 1. a) želijo izgubiti odvečno težo brez veliko napora, ampak ne z dieto, temveč s trajno spremembo načina prehranjevanja in življenja;
 2. b) imajo različne zdravstvene težave, ki jih povezujemo z debelostjo (diabetes, srčno-žilne bolezni, težave s ščitnico, težave s sklepi, astma, žolčni kamni, zamaščena jetra, nekatere oblike raka …);
 3. c) želijo pomaga tudi svojim družinskim članom, ki imajo podobne težave ali želijo le izboljšati prehranjevalne navade svojih bližnjih;
 4. d) se želijo začeti prehranjevati in živeti bolj zdravo glede na svoj morfološki tip.

 

Preberite več

Potovanje v dolino bosanskih piramid

Potovanje v dolino bosanskih piramid

*Zakaj je to drugačno potovanje od ostalih?*

Pred tuneli nas bo sprejel osebno Dr. Osmanagić, ki se ravno takrat vrača iz Avstralije, ki je samo del njegove svetovne turneje. Doživeti piramide osebno z dr. Osmanagićem je v teh časih redka priložnost, a neverjetna izkušnja, saj je s piramidami povezan skozi različna življenja in lahko preko njegove povezave tudi sami najbolj začutimo zdravilno vibracijo, ki je vseprisotna.

Klepetov program potovanja v dolino bosanskih piramid smo namreč izvedli že nekajkrat in doživetje vsakič nadgradili. Tokrat bo z nami na avtobusu tudi *Anita Reher iz ezoteričnega društva Arhelika!*


 

Preberite več

ŠOLANJE FITOTERAPIJA pod vodstvom zdravnika, onkologa in fitoterapevta dr. S. V. Korepanova

ŠOLANJE FITOTERAPIJA pod vodstvom zdravnika, onkologa in fitoterapevta dr. S. V. Korepanova

Šolanje je namenjeno spoznavanju zdravilnih učinkov rastlin in osnov fitoterapije. Namenjeno je tako tistim, ki imajo medicinska znanja kot tudi vsem tistim, ki želijo pridobiti znanja s področja fitoterapije za svoje osebne potrebe ali pa za izvajanje terapij. Po končanem šolanju bodo  udeleženci z medicinskim znanjem pridobili potrdilo o specializaciji za fitoterapevta Ruske medicinske univerze iz Barnaula. Udeleženci brez medicinskega znanja pa bodo prejeli diplomo, ki omogoča opravljanje fitoterapevtske prakse.

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.