Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Potovanja in predavanja

7 razlogov zakaj na Klepetov dogodek?

  • Veliko praktičnih vaj in nasvetov za vsakdanje življenje.
  • Naš namen je, da ste vi sam svoj "zdravitelj" in da s pravimi znanji postanete povsem neodvisni od drugih.
  • S pridobljenimi znanji in izkušnjami se lahko vse bolj zanašate nase in si zaupate. Pospešeno rastete osebnostno in duhovno.
  • Svoja vprašanja, težave in izzive lahko zaupate predavatelju in se v živo pogovorite.
  • Spoznate veliko istomislečih ljudi, sklepate nova prijateljstva.
  • Zato se dogodkov, vikendov, potovanj večina ljudi udeležuje kar samih, potem pa tam spoznajo nove ljudi.
  • V oddaji nam zmanjka časa, na predavanju pa se povsem posvetimo tematikam, gremo v detajle.
  • Na dogodkih imate možnost, da kupite kakšne posebne izdelke ali druge, ki jih priporočamo BREZ poštnine.
  • S svojim obiskom podprete v prvi vrsti sebe in svoj razvoj, hkrati pa tudi našo produkcijo izobraževalnih vsebin oddaje Klepet ob kavi.

Namig - tisti, ki so prijavljeni na naše brezplačne e-novice prejemajo tudi obvestila takrat, ko se sprostijo mesta pri kakšnem razprodanem dogodku, pa tudi nasploh o novostih, akcijah in podobno. Prijavi se tudi ti!

Potovanje po svetih krajih zahodne Amerike

Potovanje po svetih krajih zahodne Amerike

Vabljeni na popotovanje po svetih in mističnih krajih zahodne Amerike 

Popotniško, romarsko, obredno, duhovno, mistično in osebno izkustveno potovanje po svetih in mističnih krajih zahodne Amerike predstavlja edinstveno in nepozabno izkušnjo. Vsi ti kraji namreč nosijo globoko duhovno vrednoto in so v pravem pomenu Svetišča Zemlje. Njihovo neprecenljivo vrednost so poznali že Indijanci, ki so njihovo svetost in mističnost častili že od prve naselitve, zato so jih pogosto uporabljali za namene obredov in čaščenja.

Preberite več

VIKEND ZA DUŠO

VIKEND ZA DUŠO

PONOVNO - Vikend za dušo!

Potekal v hotelu Salinera, ki je postavljen na Zmajevi črti, reki dobre energije, ki vas bo podprla že med spanjem in vam napolnila baterije!

Hotel se nahaja sprehod stran od mesečevega zaliva, kjer pa se bomo naužili tudi posebne energijske točke, ki velja za najmočnejšo v Sloveniji.Ne samo, da si boste napolnili baterije, naučili se boste življenja, naučili se boste, kako pomagati sebi, da bo življenje še bolj prijazno do vas.

Preberite več

Vaje za boljše videnje brez očal in tehnike za odpiranje tretjega očesa

Vaje za boljše videnje brez očal in tehnike za odpiranje tretjega očesa

Glavni pogoj za dober vid brez očal ali leč so zunanje očesne mišice, ki pa jih moramo krepiti z vajami. Že v tednu dni rednih vaj se vid tako občutno popravi, da mnogi očal ne potrebujejo več.

V t.i. tretjem očesu, ki je pravzaprav žleza češarika pa je sedež intuicije in uravnalo ritma hormonalnih in celičnih sistemov. S preprostimi tehnikami lahko dosežemo odlično psihofizično zdravje, razvijemo intuicijo in v organizmu dosežemo stanje, da je število mladih in zdravih celic večje od števila starih in okvarjenih celic.

 

Preberite več

Kopanje v zdravilnem geotermalnem jezeru in obisk samooskrbne eko skupnosti Krishna valley na Madžarskem

Kopanje v zdravilnem geotermalnem jezeru in obisk samooskrbne eko skupnosti Krishna valley na Madžarskem

A ste že šli kdaj na Klepetovo potovanje? Super je, sploh za tiste, ki nimate s kom potovati, ker z nami hitro postanete kot del družine. 

Kam se odpravljamo tokrat? Na Madžarskooo!

Na kopanje v zdravilnem geotermalnem jezeru v mestu Heviz, obiskali pa bomo tudi samooskrbno eko skupnost Krishna valley!

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.