Potovanja in predavanja

Ker nam preko ekranov mnogokrat zmanjka časa, pripravljamo posebna predavanja, potovanja in delavnice, kjer pospešeno rastemo, se razvijamo, izmenjujemo ideja in sklepamo prijateljstva.

 

Predvsem spodbujamo ljudi, da se za predavanja, delavnice ali potovanje odločijo sami in sami tudi pridejo, saj smo skozi čas ugotovili, da se največji napredek zgodi takrat, kadar človek pride sam.

 

Vsekakor so naši dogodki tisti, ki ponujajo izvrstno priložnost, da se podružite z istomislečimi ljudmi, nadgradite in obogatite svoje življenje.

 

Vsekakor se veliko dogodkov obeta že z mesecem oktobrom, ko se iz potovanja okrog sveta vrača tudi Jasmina. Medtem časom pa lahko spremljate vse modrosti in izkušnje preko Facebook strani Klepet ob kavi.

Predavanje Marie Ane Kolman: SIBIRSKA FITOMEDICINA

Predavanje Marie Ane Kolman: SIBIRSKA FITOMEDICINA

Predavanje Sibirska fitomedicina bo namenjeno izobraževanju, zato, da ne bi zboleli, koristno pa bo tudi za tiste, ki se zdravijo.
Poudarek bo na rastlinah, ki rastejo pri nas in so močni antioksidanti (npr. detelja, jerebika, pelin, trpotec, krvavi mleček itd...) in so odlični pri preprečevanju in zdravljenju raka. Ob tem pa bom predstavila tudi sibirske zdravilne rastline, prav posebej pa čago.

Preberite več

Popotovanje duše

Popotovanje duše
Večer, ko bomo dodobra spoznali in tudi začutili mejo energijskega in fizičnega sveta. Spoznali bomo svet duš, v katerega nas bo popeljala izjemna Anita Reher, ki se je po letih delovanja stran od pozornosti medijev in širše javnosti odločila, da je čas. Čas je, da spregovori in meni, da smo pripravljeni na Resnico o dušah, na komunikacijo s svetom, ki je našim očem načeloma neviden. 
Kaj vse se bo na dogodku zgodilo se ne ve, vsekakor pa se bomo prepustili in dovolili, da večer vodijo tudi tiste višje sfere. 
 
Na dogodek se prijavite dovolj hitro, saj je število mest omejeno!
Preberite več

Predavanje o nezemljanih v Novem mestu

Predavanje o nezemljanih v Novem mestu
Matjaž Obranovič po daljšemu premoru začenja novo serijo predavanj.
Večer, ki ga Matjaž Obranovič nameni širjenju Resnice, razumevanju kaj se dogaja na Zemlji, česa se moramo zavedati in kje je trenutno priložnost za rast. Nezemeljske aktivnosti so trenutno zelo intenzivne, tako lahko pričakujete povsem sveže in aktualne informacije, ki pa jih Matjaž ne prebira v knjigah ali po spletu, temveč jih prejme takorekoč "iz prve roke". 
 
Srčno vas prosimo, da se na dogodek prijavite pravočasno, saj je število mest omejeno!
Preberite več

Makrame delavnica s kristali

Makrame delavnica s kristali
Zagotovo imate doma kar nekaj različnih kristalov in mineralov, s katerimi ne veste kaj bi. Mi vam predlagamo, da si iz njih naredite čudovito ogrlico, da jih imate tako lahko vedno na sebi okoli vratu. Ogrlico, za katero ni potrebno vrtanje ali kakršnokoli drugo poseganje v kamen.
 

Na delavnici boste izbrale svoj podragi kamenček in povoščeno vrvico v svoji najljubši barvi, Katja pa vas bo naučila narediti mrežico okoli kristala ter ploščati (in spiralni) vozel, da bo ogrlica bolj zabavna. 

Preberite več

Hvaležnost na poti okrog sveta - brezplačen večer hvaležnosti

Hvaležnost na poti okrog sveta - brezplačen večer hvaležnosti

Tradicionalni brezplačni dogodek v decembru, kjer bo Jasmina delila svoje dogodivščine na poti krog sveta, največje modrosti in znamenitosti. Rdeča nit dogodka je hvaležnost, zato bo podala tudi nekaj tehnik in metod, ki jih lahko prakticirate doma. 

Preberite več

CELODNEVNI SEMINAR OBILJA

CELODNEVNI SEMINAR OBILJA

Za vse, ki želite aktivno usmerjati tok vašega življenja in se osvoboditi na vseh področjih! 

Poudarek na procesu osebnostne osvoboditve, ki predstavljajo temelj za vsa ostala področja. Na seminarju se boste naučili izvajanja najboljših tehnik in jih vrsto tudi izvedli, tako ne gre zgolj za proces učenja na seminarju, temveč že proces osvobojanja, da boste lahko zaživeli v skladu z vašim poslanstvom. Vsekakor pa boste izvedeli tudi, kako svoj hobi spremeniti v posel, kako si zagotoviti finančno varnost in hkrati uživate v tem, kaj počnete.

Preberite več

CELODNEVNI SEMINAR OBILJA ZA PODJETNIKE

CELODNEVNI SEMINAR OBILJA ZA PODJETNIKE

Vsi, ki ste že na lastni poslovni poti ali pa o tem še razmišljate!

Poudarek na srčnem podjetništvu, praktičnih orodjih za doseganje poslovne odličnosti brez, da bi trpelo zdravje ali odnosi v družini! Naj denar prihaja medtem, ko uživam v prostem času z družino!

Ker bo na seminarju mogoče dobiti tudi osebno svetovanje, je število mest na seminarju za zagotavljanje kakovosti omejeno.

Preberite več

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se