Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zdravo bivanje - DOM

Vaš dom bi moral biti oaza miru. Vaša regeneracijska klinika, vaša lepotilnica, vaš dušni pašnik. Dom ni samo hiša, ni samo stanovanje. Dom je bitje, je gnezdo, je prostor, ki te podpira.Preberi več

Zdravo bivanje - DOM

Vaš dom bi moral biti oaza miru. Vaša regeneracijska klinika, vaša lepotilnica, vaš dušni pašnik. Dom ni samo hiša, ni samo stanovanje. Dom je bitje, je gnezdo, je prostor, ki te podpira. 
Sodobni človek je z minimalističnimi trendi sicer mnogo tega pozabil, spomni pa vsekakor se, kakšen je občutek doma. Prvi korak k ustvarjanju zdravega, podpornega bivalnega okolja je vsekakor, da se osvobodite krame. Stvari, ki jih ne uporabljate več, ne nosite več, ki jih skladiščite za "slabe čase" ali "ko shujšam" in druge stvari. Tukaj je lahko v veliko pomoč metoda Marie Kondo. Ne pozabite, klet je povezana z vašo preteklostjo in podstrešje z vašo prihodnostjo. Naj bo tam urejeno. Ko boste uredili dom bodo bolj urejene tudi vaše misli in osvobojenost boste dejansko čutili. Ne čakajte na najbolj ugoden čas pomladi ali pred prazniki, privoščite si ta občutek že prej. 

Nek vodnik po tem, kako se lotiti je v oddaji posredovala Tjaša v naši preobrazbi shrambe. Isti koncept lahko uporabite za vsak prostor v vašem domu!

Preobrazba shrambe:

Ko je dom osvobojen krame, urejen na materiji je čas za energijsko čiščenje. 
Tudi o tem smo govorili v oddaji.

Energijsko čiščenje doma: 

Zdaj je vaš dom pripravljen, da vas začne podpirati. Vnesite vanj le stvari, ki vam resnično vibrirajo. Izbirajte tisto, kar čutite, veste da je za vas najboljše. Pomagate si lahko z daostičnimi načeli, feng shuijem ali zgolj s svojo intuicijo. Veliko moč imajo tudi barve! 

Zdravljenje z barvami v vašem domu: 

 

Daostično pomlajevanje doma: 

Klepetovi strokovnjaki spodbujajo, da postanemo čimbolj samooskrbni. Ne samo na vrtu, tudi pri manjših zdravstvenih izzivih in pri preprečevanju razvoja večjih. Izjemno si lahko pomagamo, če investiramo v določene naprave, ki jih bomo dolgo uporabljali. Pa ne samo mi, tudi naši družinski člani, sosedi, znanci. Ena izmed teh stvari je vsekakor panel za fotobiostimulacijo ali rdečo svetlobno terapijo. Obstaja več kot 50.000 raziskav, ki govorijo o tem, da je stvar izjemno človeku koristna. Nekaj minutni povzetek najdete na spodnji povezavi.

Priporočeno za domačo kliniko vitalnosti in dolgoživosti v vašem domu: 

Še ena zanimivost. Mislimo, da se največ zastrupljamo zunaj, medtem ko se najbolj zastrupljamo ravno doma. Današnje komercialno pohištvo, ki je trendi in poceni je izjemno toksično. Ko pa po nekaj letih toksičnost izzveni, pa ponavadi kupimo novo. Tudi konvencionalni tekstili so politi s protipožarnimi in drugimi sredstvi, ki pridejo v stik s kožo in tako tudi motijo naše hormone, saj hitro pridejo v telo. Kupujte rabljeno ali pa masivno pohištvo. Uporabljajte ekološke tekstile ali pa rabljene iz druge roke (še celo ceneje so). Naj vas ne bo sram, tega ne delate, ker ste tako revni, temveč zaradi svojega zraka. 
Zelo bistveno pa je tudi, da zračite svoje prostore. Vsaj trikrat na dan po tri minute bi morali vsak dan zračiti, ne glede na sezono. 
Tukaj so zelo koristni negativni ioni, zato je dobra investicija tudi domači ionizator. Ta vam bo pomagal pri marsičemu drugemu.  

Spoštujte svoj dom in dvignite kvaliteto svojega življenja. Uredite si prostor, ki vas podpira. 

Odstrani filtre
 
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.