Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zvezdni kamni

Od nekdaj so verjeli, da imajo meteoriti zdravilne lastnosti, saj na naš planet padajo z neba. Hipokrat je trdil, da medicina temelji na treh osnovah: nož, rastline in beseda. Paracelsus je temu dodal še kamne. Zlasti dragoceni v zdravilstvu so bili meteoriti. Preberi več

Zvezdni kamni

Vstopili smo v obdobje aktivne preobrazbe Zemlje! Pomagajo nam lahko ti zvezdni kamni!

Od nekdaj so verjeli, da imajo meteoriti zdravilne lastnosti, saj na naš planet padajo z neba. Hipokrat je trdil, da medicina temelji na treh osnovah: nož, rastline in beseda. Paracelsus je temu dodal še kamne. Zlasti dragoceni v zdravilstvu so bili meteoriti.

Dejstvo je, da cena meteoritom, zvezdnim kamnom narašča in to vsako leto. Mnogi v času velike transformacije tudi svoj denar vlagajo v kamne, kot v zlato, srebro.

V tem letu so cene kamnov znova narasle. Razlogov je več. Eden je ta, vmes zaradi korone ni bilo sejmov, kjer bi lahko prišlo do izmenjave meteoritov (na ene sejme pa trgovci, rudarji niso mogli, ker se niso želeli ceP1T) ... drug pa je ta, da je zdaj čas velikega dogajanja, ko najbolj potrebujemo podporo, da razširimo svojo zavest in meteoriti so tisti, ki tukaj zelo pomagajo!

Resnične vrednosti meteoritov ni mogoče določiti, dejstvo pa je, da mnogi presegajo ceno diamantov. Neprecenljivo vrednost imajo meteoriti za tiste, ki poznajo njihovo moč. Nekateri verjamejo, da deluje kot magnet za vse dobro in da daje zaščito pred vsem slabim. Parapsihologi meteorit imenujejo aktivator človekovih nadnaravnih sposobnosti, nekateri pa meteoritom pripisujejo tudi lastnosti panaceje za vse bolezni.

Tokrat smo vam pripravili izbor treh, ki so trenutno glede na dogajanje najbolj aktualni ...

MOLDAVIT

Zvezdni kamen izjemno visoke vibracije, ki lahko povzroči celo fizično reakcijo "moldavite flush", ko ga začnemo uporabljati. Ta se kaže v potenju, nekim nemirom ter pritiskom v glavi.

Glede na zeleno barvo spada k srčni čakri, vendar izjemno odpira tudi šesto in sedmo, peto, saj je v njej resonančna energija prvih štirih, spodnjih treh pa se moldavit skorajda ne "dotakne", zato je pomembno, da se človek, ki dela z moldavitom zna prizemljevati.
V nasprotju z libijskim tektitom, ki pa deluje tudi na spodnje čakre!

Moldavit opevajo po vsem svetu in to povsem utemeljeno. Deluje proti entitetam, vezanim na prekletstva, ki se običajno naselijo v cono grla. Vse destruktivne vibracije namreč moldavita ne marajo, zato je prvi v našem izboru za te nenavadne čase, v katerih se nahajamo, sploh glede na to, da nam veliko govorijo, nas prepričujejo iz cone grla ...

Moldavit je tudi katalizator spremembe v odnosih, iz naših življenj izrine morebitni cinizem.

Več o moldavitu si lahko preberete tukajZLATI LIBIJSKI TEKTIT

Vsekakor najbolj iskan in zaželen kamen zdravilcev in vseh tistih, ki so zelo čuteči, dojemljivi za energije in zaradi tega velikokrat tudi trpijo, se hitro "navlečejo" energije drugih.

Nič koliko medicinskih sester in zdravnikov ga je kupilo v teh letih, saj se vse bolj zavedajo tudi drugih komponent. Zlati libijski tektit namreč poskrbi, da ne absorbiramo destruktivnih energij klientov, pacientov, sodelavcev ...

Zlati libijski tektit pa je tudi edinstven zato, ker nam pomaga stopiti iz trenutne karmične linije, usode, programov.

Torej to pomeni, da ne potrebujemo plačati dolgov iz prejšnjih življenj?

Libijsko steklo ali tektit v sebi nosi zapis za odpuščanje dolgov iz prejšnjih življenj. Odpuščanje in hvaležnost sta visoki vibraciji ljubezni in prav to zmore, seveda v obsegu, kateremu se sami odpremo in dovolimo, da se zgodi.

Pomaga nam, da naredimo izjemen napredek v zavesti in zdaj je čas velikih korakov!

Več si lahko pogledate tukaj:SIHOTE ALINSKI

O Sihote Alinskem meteoritu je izšlo na stotine znanstvenih člankov in nekaj monografij. Področje padca meteorita je bilo proglašeno za zaščiteno področje. Znanstveniki so ocenili približno starost meteorita na 1,5 milijarde let. Železni meteoriti padajo na naš planet veliko manj pogosto kot kamniti: na vsakih šestnajst kamnitih primerkov je en železen, sestavljen iz čistega železa in majhno primesjo niklja. Prav ta zmes dokazuje nezemeljski izvor, saj na Zemlji ne obstaja. Zato je želja mnogih, da bi imeli kos tako redkega meteorita kot je sloviti meteorit Sihote Alin, razumljiva. Sihote Alinski meteorit je vesoljski popotnik, ki je na Zemljo prinesel skrivnosti osončja in morda tudi drugih, neznanih galaksij.
Sihote alinski je primeren izključno za poznavalce kamnov in tiste, ki imajo urejene svoje misli!
Več si poglejte tukaj:


CINTAMANI
Kamen je tako redek, da ga je skozi zgodovino in mitologijo poznalo le peščica ljudi. Veliki možje, bogovi in boginje.

Ena legenda pravi, da je to sveti kamen pripeljan iz zvezdnega sistema Sirius.
Zadnjih 25.000 let so varuhi kamna Cintamani Agarhani.

Ezoteriki verjamejo in čutijo tudi, da je cintamani materinski kamen, ki je udaril v Zemljo, se odbil in nato razbil na večinoma majhne koščke in nato spet pristal na zemlji, kasneje pa se je spral, podrl in oblikoval v velikih aluvialnih tokovih starodavnih rek. Ko so se vode posušile, so ostali zaobljeni, jajčasti kamni, na suhi puščavi Arizone. Vsi cintamani kamni imajo ukrivljene robove, redki imajo ostre.

Povezava z Nicolas Roerich

Mistik in umetnik, ki je bil večkrat nominiran za Nobelovo nagrado za mir in leta 1935 dosegel, da so ZDA in večina drugih držav Panameriške unije podpisale Roerichov pakt, je bil s kamnom močno povezan.
Na svojih misijah ga je nosil med letoma 1923 in 1928, z njim želel doseči mir in svetovno spravo.

Cintamani v svetih zapisih

Verjame se, da če ima nekdo v lasti cintamani kamen, lahko dosega višje stanje - kraj, kjer bo nad vsemi. Samo iz tega razloga je bilo veliko primerjav med cintamanijem in svetim gralom.

Omembe Cintamanija so bile najdene v hindujskih in budističnih spisih.
Cintamani velja za eno od štirih relikvij budizma. Budisti verjamejo, da je Cintamani običajno v lasti bodisatve ali božanskega bitja, znanega po svojem sočutju, moči in modrosti. Budisti prav tako dajejo kamni cintamani velik pomen.

V hinduizmu je Cintamani tesno povezan z Bogom Višnujem ad Ganešo.
V hindujskih spisih je veliko upodobitev, ki kažejo, da so kralji Naga posedovali kamen Cintamani.
Omembo Cintamanija najdemo v Vishnu Purani in Yoga Vasisthi.

Cintamani je kamen Zlate transformacije in prehoda v naslednjo dimenzijo bivanja
Kaj pomeni cintamani? Prevod cintamanija je miselni dragulj oziroma kamen želja, opisuje pa se tudi kot kamen miru in sprave.


Energijske kvalitete cintamanija?

Cintamani kamen ni mogoče zlorabiti za slabe namene, saj prinaša čisto Svetlobo.

Pri čem pomaga cintamani?

• Pomaga pri raztapljanju vsadkov in krepi notranje vodenje
• Pomagajo vas povezati z vašim višjim namenom v tem življenju
• So močni ojačevalci in služijo kot povečevalna leča, ki vam pokaže, kaj je v vas
• Uporabljajo se kot meddimenzionalna organska pomoč in zagotavljajo podporo eteričnim in plazemskim poljem Zemlje
• Pomagajo pri hitri duhovni evoluciji in pomagajo pri dvigovanju in odstranjevanju tančic
• Pravijo, da imajo najvišje vibracijske frekvence vseh mineralov, ki izžarevajo čisto svetlobo in ljubezen, ki kažejo čistost duše.


Bi imeli svojega?
Znano je, da je Jasmina velika ljubiteljica kamnov, ima lastno široko zbirko in povezave z ljudmi iz vsega sveta, zato je tudi za Klepet ob kavi uredila lep izbor zvezdnih kamnov že leta nazaj, nekaj jih je še vedno na voljo in odločeno je, da se cene ne bodo dvigovale za tiste kose, ki so trenutno pri nas. Če vas pokliče kakšen poseben kos, ga lahko pridete pogledati in doživeti k nam v skladišče, ki se nahaja na naslovu Dole 3, 3230 Šentjur pri Celju. Predhodno se najavite na 031 376 932.
Odstrani filtre
 

MOLDAVIT obesek s srebrno zanko 2,2g – 3,6g

Moldavit je brez dvoma eden izmed najmočnejših kamnov za razvijanje jasnovidnih …

88,00
Libijski tektit #111 (177,14g)  A+++

Libijski tektit #111 (177,14g) A+++

Redek kamen, visoko cenjen in posledično vsako leto dražji ...

1.100,00
Meteorit Sihote Alin 8,48g

Meteorit Sihote Alin 8,48g

Meteorit Sihote Alin upravičeno velja za največjega in najdragocenejšega na seznamu ruskih …

550,36
Meteorit Sihote Alin 10,26g

Meteorit Sihote Alin 10,26g

Meteorit Sihote Alin upravičeno velja za največjega in najdragocenejšega na seznamu ruskih …

665,90
Meteorit Sihote Alin 11,03g

Meteorit Sihote Alin 11,03g

Meteorit Sihote Alin upravičeno velja za največjega in najdragocenejšega na seznamu ruskih …

715,87
Meteorit Sihote Alin 8-11g

Meteorit Sihote Alin 8-11g

Meteorit Sihote Alin upravičeno velja za največjega in najdragocenejšega na seznamu ruskih …

290,00
Tektit okrogle oblike (790.000 let)

Tektit okrogle oblike (790.000 let)

Tektit je zvezdni kamen, transformiran ostanek velikega Asteroida, redki so primeri …

33,00
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.