MIKLAVŽEVO DARILO: Danes pri nakupu nad 60 eurov brezplačen paket suhih ekoloških marelic!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti in novosti

Ko veš, da sanjaš ... osnove lucidnega sanjanja

Ko veš, da sanjaš ... osnove lucidnega sanjanja

Lucidne sanje so nekaj najbolj izjemnega in najmočnejšega. Prava duhovna izkušnja, ki te lahko spremeni v realnem življenju.
Zakaj bi čakali, da se nam zgodijo, če pa jih lahko upravljamo in se naučimo, da se nam dogajajo.
Kako bi izgledalo vaše življenje, če bi lahko vsako noč lucidno sanjali, torej se zavedali, da sanjate in bi lahko leteli, bili skomerkoli, počeli vse, kar ne morete in se tega tudi podrobno spomnili, ko se zbudite. Izjemno, kajne?

Preberite več

Kako je Jasmina pozdravila zasvojenost s sladkorjem in prenajedanjem?

Kako je Jasmina pozdravila zasvojenost s sladkorjem in prenajedanjem?

Zasvojenost s sladkorjem ni mala malica. Bolj resno jemljemo zasvojenost s kokainom ali alkoholom, čeprav so znanstveniki jasno povedali, da je sladkor povzroča še večjo zasvojenost kot težke droge in opiati, saj močno pritiska na točno tiste centre v glavi, ki sladkor pač zahtevajo!

Preberite več

Teden dobre volje: bi tudi vi dobro volje? Potem s tem vitaminom poskrbite, da bodo vaše celice vesele!

Teden dobre volje: bi tudi vi dobro volje? Potem s tem vitaminom poskrbite, da bodo vaše celice vesele!

Kaj pomeni biti dobra volja? Dobra volja ni vzhičenost, ni tisto navdušenje, ko nekdo na reality showu zmaga, ko nekdo zadane srečo.

Preberite več

Depresija- kakšni so simptomi in kako si lahko pomagamo sami

Depresija- kakšni so simptomi in kako si lahko pomagamo sami

Nimate energije za osnovne življenjske potrebe? Vam gre vse na živce? Ste ves čas slabe volje in vidite vse negativno? Ste ves čas lačni in vas nobena hrana ne more nasititi?

Ste pomislili, da ste mogoče depresivni?

Depresija je ena izmed najpogostejših motenj – z njo se vsaj enkrat v življenju sreča 17 % populacije. Pogosteje zbolevajo ženske, a vendar depresija ne izbira – zbolimo lahko vsi. Mnogo je znanih in uspešnih ljudi, ki so zboleli za depresijo in so o tem tudi spregovorili (npr. princesa Diana).

Preberite več

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 14. do 20. novembra 2022)

Tedenski horoskop - Splošni pregled   (od 14. do 20. novembra 2022)

V tem tednu se bo vse vrtelo okoli tematike zaupanja. To je dober teden za veliko upanja v ljubezen in v odnose. V torek bo Venera ustvarila popoln trigon s dobrohotnim Jupitrom in spodbudila veliko romantičnih želja in srčnih zadev v vse nas. Merkur v sredo in Sonce v nedeljo sta tudi v lepem harmoničnem aspektu z retrogradnim Jupitrom. To je spodbuda za velike skoke vere. Sredi tedna opazimo dve spremembi znamenj, tako da se Venera in Merkur v sredo in četrtek premakneta v pustolovskega strelca. Ko bo Venera v sredo vstopila v strelca, bo še bolj pripravljena na rast, optimizem in blagoslove, ko gre za ljubezen. Naša vera v srčne zadeve lahko raste na lepe načine! Tokrat se od nas zahteva, da raziskujemo, čustveno in miselno, in zaupamo poti, ki je pred nami. Teden se zaokroži s težavnim kvadratom med Marsom in Neptunom v soboto, ki postavlja zaupanje na preizkušnjo - med tem vplivom ni vse tako, kot se zdi, zato pametno izbirajte. Torej, edini dan v tem tednu, na katerega morate biti pozorni, je sobota, ko Mars, ki je trenutno retrograden, trči v Neptun. Ta dan nam naša dejanja verjetno ne bodo prinesla tega, kar si želimo, zato lahko pride do nekaj frustracij.

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.