DVE NORI JULIJSKI AKCIJI! Prejmi darilo v vrednosti 39€ in 58€! PREVERI ZAVIHEK SPLETNA TRGOVINA

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti in novosti

Živila, ki se jim izogibajte v primeru težav s KANDIDO!

Živila, ki se jim izogibajte v primeru težav s KANDIDO!

Ameriške študije kažejo, da so se infekcije črevesja z glivico kandido v zadnjih letih povečale za kar trikrat. Zdravje črevesja je temelj našega zdravja in kandida je v določenem obsegu prisotna v vsakem človeku. Problem se pojavi, če je slabih bakterij več kot 5 %. Kaj povzroča neravnovesje črevesnih bakterij oz. nezadostna količina dobrih bakterij? Tokrat nam bo certificirana nutricionistka Jelena Dimitrijević razložila, čemu se v primeru kandide izogibati in kaj obvezno dodati (namignemo, da je ključnega pomena jemanje kakovostnih probiotikov z dodanimi prebiotiki). Razkrivamo pa tudi seznam živil za vse, ki se lotevate rastlinske (veganske) protikandidne diete.

Preberite več

Veste, kakšno energijsko vibracijo vnašate vase s hrano?

Veste, kakšno energijsko vibracijo vnašate vase s hrano?

Živila, ki jih kupujemo v trgovinah, so vzorno opremljena s podatki o kalorijski vrednosti in farmakološki vsebnosti, zaman pa na deklaracijah iščemo informacije o energijskem izvoru. Naše celice so sestavljene iz energije, ki jo v telo vnašamo preko hrane, zato je pomembno, ali je bila obrana, pridelana, pripravljena in dostavljena z ljubeznijo ali ne. Enako velja za vse ostalo, kar uživamo ali uporabljamo. Maria Ana Kolman nam je pojasnila, po katerih kriterijih je ona izbirala nabiralce in proizvajalce za izdelke iz Sibirije, kaj pravijo starodavni sibirski zakoni ter zakaj mora imeti za ustrezno energijsko vibracijo vsaka stvar pravi namen, čas in mero. Ne spreglejte!

Preberite več

Dodatek za premagovanje vseh vrst pasjih in mačjih težav

Dodatek za premagovanje vseh vrst pasjih in mačjih težav

Zdravje in dolgoživost hišnih ljubljenčkov sta za njihovega lastnika (ki jim žival ne predstavlja le kratkočasne zabave, ampak je zanj družinski član) sila pomembna. Marinella Caldera, lastnica dveh poskočnih psov, se je nekega dne pri veterinarju soočila s katastrofalno prognozo glede življenja in stanja enega od svojih kužkov – napovedali so mu le 2 leti življenja. Tokrat boste izvedeli, kako je Marinella s pravo nego in prehrano dosegla, da je pes živel 18 let (kar je nenavadno tako rekoč za vse pse, tudi tiste, ki sicer pokajo od zdravja). Kakšno hrano jima je pripravljala, koliko fizične aktivnosti jima je omogočila, kje vse so bili skupaj in kateri dodatek je označila za nepogrešljivega pri premagovanju pasjih težav, kot so lajšanje bolečin, nespečnost, anksioznost, bruhanje, slaba prebava, strah pred pokanjem petard in ognjemeti itd.

Preberite več

Zdaj je čas, da si napolnite zaloge vitamina D!

Zdaj je čas, da si napolnite zaloge vitamina D!
Opozarjamo vas skozi celo leto, zdaj je čas, da teorijo prenesete v prakso!
Prišli smo v čas, kjer sončni žarki ponujajo dragocen vitamin, ki sploh ni vitamin, temveč predhormon. 
 
Kako se pravilno sončiti?
Največ vitamina D boste nabrali, če se sončite zgoraj brez ali vsaj z majčko na trakcih v času, ko je sonce najmočnejše, okrog 12 ure. 
Izpostavimo se za 10 do 15 minut.
Preberite več

Sadež, ki je zaradi svojih učinkov v preteklosti že dvignil veliko prahu!

Sadež, ki je zaradi svojih učinkov v preteklosti že dvignil veliko prahu!

Napredna bolgarska onkologinja dr. Maja Angelova Cakova nam bo v tokratni oddaji (za katero smo se morali odpeljati vse do Sofije) pojasnila lasten pogled na izjemne rezultate, ki jih dosega v svoji dolgoletni zdravniški praksi. Kakšen je povprečen profil pacientov na njihovi kliniki, kako pomemben je trden imunski sistem pri onkoloških bolnikih, ali podpira zdravljenje s kemoterapijo, kaj svetuje ljudem, ki bi si radi pomagali sami, kako pomembna je pri ozdravitvi volja ter podpora prijatljev/družine pa tudi, katera orodja so se izkazala za neverjetno podporna, ko gre za tretiranje resnih bolezni, kakršna je rak? Ne zamudite ogleda ponetka! 

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.