Danes v čast materinskega dne prejmeš ogrlico Čarobni napoj s 50% popustom in darilom!
Čarobni napoj je kombinacija kristaloterapije in aromaterapije za žensko dušo.
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti in novosti

Biohacking marca: mesec zelene ženske

Biohacking marca: mesec zelene ženske

Marec je že tu, uradno prihaja tudi pomladno enakonočje! Ta mesec smo poimenovali mesec zelene ženske. A zelene od česa? Od zavisti?

Preberite več

Tedenski horoskop – splošni pregled (od 27. februarja do 5. marca 2023)

Tedenski horoskop – splošni pregled  (od 27. februarja do 5. marca 2023)

Na začetku tega tedna prevladuje muhasta Luna v znamenju dvojčka, ki daje veliko pozitivnih aspektov drugim planetom. To je zabavna, lahkotna energija, z veliko potenciala za druženje, prijateljstvo in intelektualno radovednost. Vendar pa je četrtek tisti dan, v katerem se zgodita glavna astrološka vpliva tega tedna. Veličastna konjunkcija med Venero in Jupitrom v ovnu prinaša ognjemet in optimizem in bo v naša ljubezenska življenja in blaginjo zasula s srečo. Ker se ta uskladitev zgodi v ovnu, vemo, da je ena stvar gotova: ta romantični blagoslov ne bo prinesel samo čarobnost, ampak se tudi pripravite na tveganje. Bodite drzni, in poželi boste veliko nagrado. Temu hitro sledi Merkur, ki se premakne v sočutne ribe, kar spodbuja zelo meditativen konec tedna. Duhovno ozaveščeni in empatični nas ta energija spodbuja, da naredimo pomembne spremembe v sebi in svetu. Saturn se giblje skozi vodnarja več kot dve leti in pol, kar nas spodbuja, da smo pozorni na karmično obveznost do nas samih. To je zadnji teden, ko bo Saturn v vodnarju, tako da -- če smo delo in lekcije opravili -- lahko pričakujemo nagrado.

Preberite več

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 20. do 26. februarja 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled   (od 20. do 26. februarja 2023)

Že takoj v ponedeljek, se zgodita glavna astrološka dogodka tega tedna. Najprej planet ljubezni Venera zapustil ribe in se premakne v strastnega, ognjenega ovna. Poveča ljubezensko dramo in ustvari drzen, podjetniški odnos. To je veliko bolj neposreden izraz Venere in zdaj, ko lahko uteleša tako drzne in lepe želje, morda ne bomo imeli težav pri uresničevanju vseh naših romantičnih ali podjetniških sanj. Kasneje nam osupljiva mlada Luna v nežnih ribah pripravi oder za velike sanje in izražanje resničnih želja našega srca. Čeprav je brezpogojna ljubezen rib čarobna, ni vedno modra. Duhovno intenzivna mlada Luna v ribah spodbuja nesebičnost, sočutje in empatijo. Ta Lunin vpliv je tudi zelo ustvarjalen na intuitiven, domiseln, mističen način. Mlada Luna se poravna s Saturnom. Pomen te lunacije je doseganje vaših ciljev s trdim delom, potrpežljivostjo in vztrajnostjo. Je dobra za začetke in zaključke. Še posebej pa novi začetki, ker sekstil Venere in Pluton razkrije najboljšo naravo Saturna. Daje tudi strast in obsedenost za uspeh. Luna iz rib se sredi tedna umakne v znamenju ovna, vendar čez vikend prevladuje bolj prizemljeno in trmasto vzdušje, saj je Luna v biku v kvadratu z Merkurjem in Saturnom.

Preberite več

Eksperiment VITKANJE se je začel! Izbrane so Romana, Valentina, Romana in Darinka

Eksperiment VITKANJE se je začel! Izbrane so Romana, Valentina, Romana in Darinka

Za nami je nadvse uspešen eksperiment MENOPAVZA, kjer smo štirim ženskam v treh mesecih brez pretiravanja ... spremenili način življenja, mišljenja, tudi njihov izgled se je močno spremenil. Zadovoljne in hvaležne nadaljujejo z osvojenimi navadami in znanjem, ki ga z ljubeznijo prakticirajo v praksi.

Preberite več

INTENZIV vikend: direktna izkušnja sebe

INTENZIV vikend: direktna izkušnja sebe

»Ni drugega ali višjega jaza, ki bi ga morali iskati. Vi ste najvišji jaz, le odpustite lažne predstave, ki jih imate o sebi.« Nisargadatta Maharaj

»Kaj je Intenziv? To je eno najbolj pustolovskih, zanimivih potovanj in polno izzivov, ki se jih lahko lotimo. Vedno sem imel ozadje nelagodja in nezadovoljstva, ki me je vodilo k potovanju in iskanju drugih poti in oblik. Toda zaradi moči in natančnega cilja, s katerima vas Intenziv pripelje do tega, kar ste, in odpira neskončna obzorja v vas, je to izjemno orodje za rast, v katerem je vsak korak, vsak dosežek, vsako srečanje vredno življenja.«

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.