Preveri novo brezplačno meditacijo pod zavihkom MEDITACIJE!

Nasveti in novosti

Kako zaščititi lastno energijsko polje?

Kako zaščititi lastno energijsko polje?

Danes smo razlagali, kaj je energijska zaščita oz. kako zaščititi svojo energijo pred vdori drugih energij – z nami je bila namreč Lana Praner (Razodetje), ki je odgovarjala na vprašanja, kaj pridobimo z zaščito, kakšno je pravzaprav bistvo zaščite, s katero energijo se zaščititi ter zakaj je duhovni ljudje ne uporabljajo … Namignemo vam, da je zaščita osnovna energija s strani Kreatorja in da se vsak duh giblje znotraj lastne zaščitne ovojnice, v kateri potuje iz časa v čas, iz prostora v prostor in iz življenja v obstoj. Kadar posameznik zavestno odpre zaščitno ovojnico, pa odgovarja za vse nastale posledice. Kakšne so te posledice in kako na človeka vpliva energija ljubezni? Ne zamudite ogleda posnetka. Za vse, ki jih vsebine posebno zanimajo, pa Lana razpisuje tudi dogodke in obnovitvene delavnice. Več informacij na www.lanapraner.si.

Preberite več

Kakšne nevarnosti prežijo na današnje otroke?

Kakšne nevarnosti prežijo na današnje otroke?

10. 2. Smo obeleževali Dan varne rabe interneta in prav je, da tudi Klepet ob kavi pripomore k ozaveščanju o internetnem kriminalu in vsebinah, situacijah oz. dejanjih na spletu, ki na razne načine privabljajo spletne napadalce. Z Markom Puschnerjem, predavateljem na Fakulteti za družbene vede in sodelavcem pri projektu safe.si, smo pregledali, kdaj in kako se zavarujemo pred vdorom v račune družabnih omrežij, v kakšnem obsegu deliti osebne informacije, kaj storiti v primeru nadlegovanja, ustrahovanja in šikaniranja, kam prijaviti neprimerne vsebine ali sovražni govor ter še kaj. Vsekakor vsebina, ki je v današnjem svetu tehnologije ne bi smeli podcenjevati, sploh kadar so uporabniki najbolj ranljiva skupina – otroci. www.safe.si

Preberite več

S čim priklicati in zadržati dobro energijo doma?

S čim priklicati in zadržati dobro energijo doma?

Danes smo poveličevali Hollywood! Pa ne tistega glamuroznega ameriškega, ampak onega skrivnostnega, spiritualnega in terapevtskega – Holly Wood oz. sveti les. Palo Santo, kakor mu drugače pravimo, je naravni les in aromatično kadilo, ki ga že stoletja uporabljajo Inki in druga domorodna ljudstva Andov in Južne Amerike kot pripomoček za holistično zdraviteljstvo, čiščenje in odganjanje zlih duhov ali nesreč. Da pa je sveti les res pravi sveti les, pa mora skozi celo svojo metamorfozo, kar pomeni, da se ga ne sme sekati oz. kako drugače ubiti.

Preberite več

Kako poskrbeti za staranje obraza na naraven način?

Kako poskrbeti za staranje obraza na naraven način?

Staranje našega obraza je lep in naraven proces, ki ga je nemogoče popolnoma ustaviti in preprečiti. Ampak vseeno si vsi želimo imeti lep obraz, ki je negovan in nima preveč vidno opaznih gub, ki so znak staranja in rezultata dosedanjega življenja.

Preberite več

Se moramo pripraviti na invazijo Nezemljanov?

Se moramo pripraviti na invazijo Nezemljanov?

Imamo rentgensko sliko punce iz naše ekipe, na kateri so razvidni čudni kovinski elementi zanimivih oblik. Imamo zgodbe ljudi, ki pravijo, da se živo spominjajo, kako so jih sredi noči obiskali vesoljci in jim za nekaj časa »ukradli« telo. So to fantazijske pravljice? Naš sogovornik, praktivist za boljše svet Valentin Rozman, pravi, da ne. Še več – pravi, da je vse, kar mi poimenujemo znanstvena fantastika ništrc v primerjavi z resničnostjo, ki pa ostaja običajnemu človeku prikrita. Ne zamudite tematik, o katerih se nikoli ali zelo redko govori!

Preberite več

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se