♥♥♥ VELIKONOČNA PONUDBA IN BREZPLAČNA POŠTNINA♥♥♥

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti in novosti

Bliža se Vikend za dušo! Kaj se bo dogajalo tam?

Bliža se Vikend za dušo! Kaj se bo dogajalo tam?

“Na Vikendu za dušo prejšnje leto sem spoznala same fajn ljudi, s katerimi se še vedno dobivamo. Kdaj bo spet kakšen?” KMALU KMALU! Po Vikendu za dušo v Tolminu, ki je komajda za nami, se s svetlobno hitrostjo bliža že naslednji, ki ga organiziramo na standardni točki, v Strunjanu, in ki bo tokrat namenjen odnosom. Preizkušali bomo tehnike v teoriji in praksi, poslušali strokovnjake, prečistili čustva, se naučili akumuliranja energije in meditacijskih tehnik, spoznavali orodja tradicionalne kitajske medicine, ayurvede, sibirske fitomedicine, daoizma itd. Vsakodnevno se bosta izvajali zvočna kopel z gongi in kristalnimi instrumenti pa tudi dnevna telovadba za pomlajevanje in dolgoživost. Vse o vikend oddihu izveste v posnetku, kanček pa povemo tudi o ostalih dogodkih oz. potovanjih, ki se jih veselimo v prihajajočih mesecih.

Preberite več

Razkrivamo resnični izvor in pomen Velikonočnih praznikov!

Razkrivamo resnični izvor in pomen Velikonočnih praznikov!

V teh pomladnih dneh zelene travniki pozlatijo rumeni cvetovi regrata, kobulčnic in rožnic, polja oljne repice so videti kot zlate preproge, na naših vrtovih pa se forzicije, narcise in tulipani zaljubljeno spogledujejo s soncem.  Nič nenavadnega ni, da ponekod praznik, ki je v krščanstvu dobil ime Velika noč, poimenujejo po podobi narave kot praznik rumenih cvetov.

Preberite več

Zakaj spada elevterokok med najmočnejše adaptogene?

Zakaj spada elevterokok med najmočnejše adaptogene?

Še preden so znanstveniki vedeli, da obstajajo tako imenovane inteligentne adaptogene rastline, so ruski znanstveniki v času sovjetske zveze med letoma 1951 in 1965 izvedli obsežno raziskavo elevterokoka, katerega izjemno širok spekter delovanja si niso znali razložiti.

Študija je trajala kar 14 let, izbrali so jo zaradi dejstva, da ta adaptogena rastlina elevterokok preživi v neverjetno težkih razmerah.

Preberite več

Danes človeško telo vsrka kvintilijonkrat (to je 1 in 18 nul!) več sevanj, kot jih je leta 2009!

Danes človeško telo vsrka kvintilijonkrat (to je 1 in 18 nul!) več sevanj, kot jih je leta 2009!

Znanstvene študije v vedno večjem obsegu potrjujejo škodljivost elektromagnetnega sevanja nizko- in visokofrekvenčnih naprav. V današnji oddaji bomo s stavbnim biologom Igorjem Šajnom na zatožno klop postavili nevidnega in tihega sovražnika, ki tako rekoč ne manjka več v nobenem stanovanju ali pisarni (celo po hoji skozi večja mesta se mu ne morete izogniti): WI-FI. Katera tveganja so povezana z izpostavljenostjo WI-FI-povezavam, kakšna znanstvena priporočila obstajajo v zvezi s tem, kaj kažejo meritve v bližini oddajnikov, katere so še preostale naprave, ki bi se jih morali bati? Ne spreglejte!

Preberite več

Sporočilo iz pravljice v našo resničnost: »VERUJ VASE!«

Sporočilo iz pravljice v našo resničnost: »VERUJ VASE!«

Pravljice so bile v tradicionalnih kulturah pomembno sredstvo za oblikovanje človekove osebnosti. Ob razlagi moralnih vrednot podajajo namreč podobo sveta, kjer je vse prav – zato se tudi imenujejo PRAVljice. Ta podoba sveta vsebuje kozmološke modele, predstavljene v mitologiji različnih ljudstev, ki kažejo na skupni izvor vseh narodov, na skupno kulturo in svetovni nazor: arhetipi svetovne gore, univerzalno jajce, svetovno drevo, motivi junaškega spusta v podzemlje ali vzpona v višje svetove…

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.