DANES BREZPLAČNO DARILO OB NAKUPU MUMIJE V PRAHU – KOZMETIČNI TRAK ZA LASE
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti in novosti

Om vilice – terapevtski vibracijski pripomoček za uglaševanje

Om vilice – terapevtski vibracijski pripomoček za uglaševanje

Om je starodavni, sveti ton in mantra, ki jo zaradi svojih zdravilnih lastnosti praznujejo kulture po vsem svetu. Resonirati z omom pomeni združiti se z energijo Zemlje, ki podpira življenje. To pa pozitivno vpliva na naše biološke cirkadialne ritme. Prek tega se začnemo sinhronizirati in uravnavati z naravnimi cikli, kar omogoča ravnovesje. 

 

Preberite več

Tedenski horoskop – splošni pregled (od 27. 6 do 3. julija 2022)

Tedenski horoskop – splošni pregled  (od 27. 6 do 3. julija 2022)

V prvem delu tega tedna bodo prevladovale nežne energije elementa vode. V sredo bomo pod vplivom mlade Lune (mlaj) v raku, ki na splošno predstavlja nov začetek vsakega čustvenega ali družinskega odnosa. Prinaša priložnost za izboljšanje vsestranskih medosebnih veščin - manj napetosti in več medsebojnega razumevanja. Isti dan se Neptun obrne retrogradno v duhovnih ribah. To označuje obdobje duhovnega premisleka – idealen čas za odkrivanje skritih duhovnih talentov za katere niste vedeli, da jih imate. Ta ista energija pa hkrati otežuje logično razmišljanje. To je zelo subtilna vibracija, a če pridete v stik z njo, boste to zagotovo vedeli in zaznali. Energije na koncu tedna lahko postanejo nekoliko napete, kajti Mars bo v petek v kvadratu s Plutonom - pazite na težave z nadzorom, poškodbe in nekaj močnih egoističnih nagnjen (ego borbe, izbruhi jeze).

 

Preberite več

Možnost izbire veganskega obroka v javnih ustanovah

Možnost izbire veganskega obroka v javnih ustanovah

Pobudnik peticije Slovensko vegansko društvo se zavzema za možnosti izbire veganskega obroka v vseh javnih ustanovah, ki nudijo hrano (v šolah, univerzah, vrtcih, domovih za starejše, bolnišnicah, zavodih za prestajanje kazni in v javnem sektorju). Želijo zbrati vsaj 5000 podpisov v podporo peticiji, nato bomo peticijo vložili v Državni zbor – na Komisijo za peticije, človekove pravice in enake možnosti. Hkrati predlagajo Ministrstvu za zdravje, da poda priporočila za sestavljanje zdravih veganskih obrokov v javnih ustanovah.

Preberite več

Katera živila izboljšajo (in poslabšajo) vonj znoja?

Katera živila izboljšajo (in poslabšajo) vonj znoja?

Poletna nadloga – potenje – ga je zdravo zavirati? Zakaj v službi smrdimo, doma ne? Kako vplivati na količino in vonj znoja? Kakšno vlogo ima hrana in kateri organ je najverjetneje v škripcih, če vaš znoj zelo smrdi? Tako kot vsi telesni izločki tudi vonj potu pove veliko o tem, kaj smo jedli, koliko (in kaj) smo spili ter kako se počutimo. Kateri faktorji vplivajo na (povečano) znojenje, kako z izbiro prave hrane regulirati vonj znoja ter kako na “švicanje” vpliva izpostavljenost stresu?

 

Preberite več

Vizualizacija s simbolom mlaja za povezovanje z višjim jazom in resetiranje podzavesti

Vizualizacija s simbolom mlaja za povezovanje z višjim jazom in resetiranje podzavesti

Ta vizualizacijska vaja s simbolom mlaja omogoča, da se povežemo z višjim jazom in negujemo občutek ljubezni do sebe in drugih. Gre za metodo osvobajanja subtilnih vezi preteklosti oz. protokol za učinkovito komunikacijo s podzavestjo. 

 

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.