Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Astro analiza, numerološka analiza in druge storitve

Duhovnost je postala modna muha. Terapevtov smo v vsem tem času spoznali zares ogromno. Tukaj najdete naš izbor tistih storitev, ki so resnično preverjene in vredne investicije vase. Je pa pomembno, da vi najdete terapevta, izvajalca, ki vam vibracijsko ustreza. Preberi več

Storitve

Duhovnost je postala modna muha. Terapevtov smo v vsem tem času spoznali zares ogromno. Tukaj najdete naš izbor tistih storitev, ki so resnično preverjene in vredne investicije vase.
Je pa pomembno, da vi najdete terapevta, izvajalca, ki vam vibracijsko ustreza. Ni vsak terapevt za vsakega, predvsem pa mora imeti visoke moralne ter etične standarde. Za področje astrologije je naš izbor Jimmy, ki pripravlja tudi tedenske horoskope. Jimmy nam je še posebej ljub, ker je sicer tudi psihoterapevt in zna prenesti in zbuditi modrost v ljudeh. Natalna karta je ena izmed najbolj osnovnih in najbolj temeljnih stvari, ki vam bodo pomagale bolje spoznati sebe, svoje predispozicije, svetle in senčne strani. Bolj kot se poznate, bolj se sprejmete in bolj lahkotno greste skozi življenje, z manj borb, več sočutja, empatije in razumevanja.
Odstrani filtre
 

ASTROLOŠKI PREGLED ZA 2024

Ta vodnik ni zgolj zbirka splošnih napovedi, ampak prava astrološka zakladnica znanja, …

120,00

Astrološka natalna karta in konzultacija (2,5 uri)

Analiza natalne astrološke karte zajema vsa področja in vidike vašega življenja v …

100,00
Feng shui: osebni elementi

Feng shui: osebni elementi

Feng shui je veda, ki temelji na petih elementih – les, ogenj, zemlja, kovina in voda. Vse …

136,00
Grafološki popravek podpisa za osebno rast

Grafološki popravek podpisa za osebno rast

Grafološka analiza pisave vam pomaga pri osebnostni rasti, razumevanju partnerja, iskanju …

122,00
45,00
-77,00
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.