DVE NORI JULIJSKI AKCIJI! Prejmi darilo v vrednosti 39€ in 58€! PREVERI ZAVIHEK SPLETNA TRGOVINA

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti in novosti

Julijska poletna akcija! Darila v vrednosti 58 in 39 eur!

Julijska poletna akcija! Darila v vrednosti 58 in 39 eur!
Stopili smo v mesec julij, ki bo prav nenavaden mesec po besedah naših svetovalk, feng shui svetovalke, svetovalke indijske astrologije in karmične diagnostičarke. 
Video si lahko pogledate na YT kanalu Klepet ob kavi povsem brezplačno. 
 
Ker je biti dobrodelen in delati dobra dela v mesecu juliju zelo zaželeno, pa smo se odločili za dve nori poletni akciji. 
Preberite več

Zaščita možganov in srca v poletnem času!

Zaščita možganov in srca v poletnem času!

Možganska kap letno prizadene okoli 4000 Slovencev, še manj prizanesljiva pa je srčna, ki doleti več kot 5000 vseh prebivalcev. Obe tako ali drugače poškodujeta delovanje organizma, povzročita trajne posledice, invalidnost oz. v skrajnem primeru smrt. Kako se torej obvarovati pred (ponovno) možgansko/srčno kapjo, kako prepoznati simptome, s kakšno hrano se prehranjevati v času okrevanja (pa tudi preventivno) ter kako zmanjšati ali pa vsaj omiliti hude posledice, ki spremljajo vsako zase? Na Jasminina vprašanja bo eksaktno odgovarjala certificirana nutricionistka Jelena Dimitrijević.

 

Preberite več

Z majevsko masažo trebuha do manj kilogramov?!

Z majevsko masažo trebuha do manj kilogramov?!

Maginja Blinkita nas tokrat v družbi Mojce Štrukelj in Jane Šubic opremlja z znanji starodavne pomoči za ženske težave – kako izvesti majevsko masažo trebuha. Majevska (samo)masaža trebuha je univerzalna tehnika za težave pri zanositvi, pri spontanih splavih, nerednih ali bolečih menstruacijah, endometriozi, policističnih jajčnikih, miomih, cistah, kroničnih vnetjih mehurja, maternice, težavah s prebavo, zaprtosti ali driski, hujšanju oz. ohranjanju vitkosti itd. S tem ko deluje na fizičnem, miselnem, čustvenem in spiritualnem nivoju, pomaga telesu ponovno vzpostaviti ravnotežje in harmonijo. Preverite, kako se je lotiti!

Preberite več

Kako ohraniti koristi počitnic po dopustu?

Kako ohraniti koristi počitnic po dopustu?

V času počitnic pogosto potujemo in pri tem uživamo hrano, nad katero nimamo nadzora izvora in kakovosti. Zato je priporočljivo, da poskrbimo za higieno črevesja in preprečimo parazitom, da bi ogrozili naše zdravje, saj je znano, da je v črevesju  kar 70% našega imunskega sistema. V steni črevesja so namreč t.i. Payerjevi poloji, to so skupki limfantičnega tkiva. Od stene v oporek črevesja potekajo številne limfatične mezgovnice, tam pa je tudi več postaj bezgavk. Vse to tkivo skupaj je del imunskega sistema. Črevesja je količinsko zelo veliko, zato je tako velik odstotek imunskega sistema prav v tam. Vsakršno črevesno obolenje, paraziti in obloge ostankov nezdrave hrane vplivajo na stanje imunskega sistema, ga obremenjujejo in s tem slabijo. Na počitnice gremo vendarle zato, da se spočijemo in okrepimo, kar pa nam paraziti, ki jih prinesemo s seboj s počitnic, popolnoma izničijo.

 

Preberite več

Podpora onkološkim bolnikom in julijsko darilo

Podpora onkološkim bolnikom in julijsko darilo

Večina onkoloških bolnikov kot podporo pri zdravljenju uživa črno sibirsko čago, tisti pa, ki imajo v protokolu zdravljenja tudi kemoterapija ali obsevanje, pa kot zaščito pred negativnimi stranskimi učinki tudi elevterokok. 

Na osnovi ugotovitev različnih študij čago in elevterokok uvajajo v onkološko zdravljenje.  

Delovanje čage in elevterokoka so pričeli proučevati na pobudo zdravnikov, ki so pri pacientih, ki so uživali ta dva adaptogena opazili izrazito izboljšanje krvne slike in počutja. 

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.