Ta mesec darilo ob nakupu čage - storžek sibirske cedre iz Altaja (Sibirija)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti in novosti

Ko ženska ni v ženski energiji in moški ni v moški ... Zakaj moški potrebuje žensko in ženska moškega?

Ko ženska ni v ženski energiji in moški ni v moški ... Zakaj moški potrebuje žensko in ženska moškega?

Zavedanje in spoštovanje ženske ter njenih principov, skupaj s spoštovanjem njenih socialnih in ekonomskih pravic, so uživale vse pripadnice starih civilizacij. Vse to se je do prve svetovne vojne končalo za ženske po vsem svetu. In celo danes, ko živimo v tem sodobnem svetu, mnoge ženske sveta teh pravic še vedno nimajo. 

Preberite več

Okradli so me! Zakaj se mi je to zgodilo?

Okradli so me! Zakaj se mi je to zgodilo?

Življenje zmeraj deluje za nas. Vse, kar se nam zgodi, je v naše dobro, četudi tega sprva ne vidimo. A z vidika duše hitro spregledamo lekcijo, ki nam je bila poslana, zato da napredujemo na poti svoje evolucije.

V knjižni uspešnici “Kako živeti v obilju?” veliko pišem o denarju in vseh mehanizmih, zakaj ga nimamo, zakaj ga imamo, v čem je finta vsega skupaj in katere tehnike so tiste, ki nam pomagajo reprogramirati, spremeniti realnost oz. upravljati energijski svet in si materializirati vse tisto, kar je v naše najvišje dobro (saj drugega se tako in tako ne more).

Preberite več

Zakaj ženske vsako stvar preveč analiziramo in kako se rešimo iz tega?

Zakaj ženske vsako stvar preveč analiziramo in kako se rešimo iz tega?

Predvsem ženske smo nagnjene k temu, da preanaliziramo vsako stvar. To nam povzroča veliko zmedenosti, tesnobe, predvsem pa nepotrebne drame. 

Takšno obnašanje nas zakrči, postanemo bolj napete, manj sproščene. Ker divje ves čas iščemo znake, ki pomenijo to in tisto. Podzavestno in zavestno testiramo in opazujemo, analiziramo odzive ... In zaradi tega lahko znoriš!

Preberite več

Teden brezplačne poštnine in novosti

Teden brezplačne poštnine in novosti
Zdravo, živo, slavo!
Po vseh začetnih izzivih, nam je uspelo! Začeli smo z novo sezono oddaje Klepet ob kavi, ki jo spremljate vsak delavnik na Planet TV ob 8.45 in Planet PLUS ob 19.00 uri. 
Seveda nas lahko spremljate tudi preko YT kanala, kamor že nalagamo sveže prispevke iz oddaj. 
Za nami je tudi že nekaj dogodkov, kjer smo imeli možnost in priložnost, da se skupaj podružimo. 
Teh priložnosti bo še kar nekaj. 
Preberite več

Tako je zagrenjena in nezadovoljna ženska postala pozitivna in radostna!

Tako je zagrenjena in  nezadovoljna ženska postala pozitivna in radostna!

Skozi vse svoje praktične življenjske izkušnje sem spoznala, se naučila in dobila ogromno Energijskega in Praktičnega znanja, pozitivne energije, vse ključe in tehnike za enostavno, lahkotno, mirno, harmonično, svobodno življenje v ravnovesju in izobilju na vseh področjih.

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.