Danes v čast materinskega dne prejmeš ogrlico Čarobni napoj s 50% popustom in darilom!
Čarobni napoj je kombinacija kristaloterapije in aromaterapije za žensko dušo.
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti in novosti

Magijska uporaba rastlin

Magijska uporaba rastlin

Pred leti sem naletela na seznam rastlin, ki vsebuje tudi čarovne lastnosti. Avtorja sicer nisem našla, sem pa s strani mnogih novodobnih čarovnic, ki se zavedajo moči rastlinskega sveta, dobila precej odobritev, da so opisane lastnosti ustrezne.

Zgodovina uporabe rastlin v zdravilne pa tudi čarovne namene je nadvse bogata. Obstaja namreč nešteto knjig o zdravljenju z zelišči, ki lahko pozdravijo marsikatero bolezen.

Preberite več

Tema, slabi dogodki, temni časi, vse negativno ... je v resnici darilo! Darilo teme

Tema, slabi dogodki, temni časi, vse negativno ... je v resnici darilo! Darilo teme

Tema. Bala sem se je. Od nekdaj. Spomnim se, da sem kot otrok, ko sem ostala sama doma, prižgala vse luči v hiši. Tudi v temi nisem mogla zaspati. Enostavno nelagoden občutek. V temi se nisem počutila domače, udobno. Pri mnogih je tako in zato čase, ko se nam ne dogajajo najboljše stvari, ko se nas drži smola, ko se dogajajo neprijetne situacije, ki si jih sami ne bi izbrali …, imenujemo temačni časi. Časi teme. Obdobje teme. Teme se bojimo. Ne želimo si je. Včasih se tako bojimo, da se bodo zgodile slabe stvari, da pozabimo živeti, se zakrčimo, žrtvujemo svoje življenje v coni udobja, da se ja ne bi zgodilo tisto in tisto … Ker ko ima hudič mlade, jih ima veliko, kajne?

 

 

 

Preberite več

Ko spomladi osvobodite jetra - ste ZMAGALI! Navdih zagotovljen ...

Ko spomladi osvobodite jetra - ste ZMAGALI! Navdih zagotovljen ...

Vzemite si teh nekaj minut za branje, kajti ta članek je lahko povod do dosega višje kvalitete življenja!

Preberite več

Razumevanje lune in lunin obred

Razumevanje lune in lunin obred

Danes živimo povsem drugače kot včasih, ko je bilo življenje v harmoniji in v ritmu narave ključnega pomena za preživetje. Človek je znal opazovati in opaziti. Kot Eskimi, ki imajo kakih štirideset besed za pojem sneg.

 

Preberite več

Ljudje, ki so raje v službi kot doma z družino ...

Ljudje, ki so raje v službi kot doma z družino ...

Delo je izjemen in krasen način, da se zamotimo, če se nočemo ukvarjati s sabo, svojo družino, s svojimi stiskami, težavami, izzivi, skratka z vsem, kar nam je neprijetno in neustrezno.

Nekaj časa še uspete pritiskati te gumbe, kjer blestite v službi, doma pa ste bolj prisotno neprisotni. A čez nekaj časa začnete strmoglavljati tudi v službi, ker nimate dveh osebnosti – poslovno in zasebno, temveč eno. In ta osebnost kriči po tem, da je treba v življenju nekaj narediti. Ti kriki so lahko različni. Lahko je tudi bankrot, lahko je ločitev, lahko je marsikaj. A tudi krik je darilo, saj predstavlja opozorilni znak in kaže, kje morate narediti spremembo.

 

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.