Ta mesec darilo ob nakupu čage - storžek sibirske cedre iz Altaja (Sibirija)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti in novosti

Ima vaš pes alergije? Poskusite s tem!

Ima vaš pes alergije? Poskusite s tem!
Poznam ljudi, ki sebi nič ne privoščijo, svojemu ljubljenčku pa vse. Na žalost je ta "vse" lahko kdaj tudi kaj, kar morda ni v njegovo najvišje dobro. 
Vsekakor hrana iz mize ni primerna za pse. Tudi pri briketih in drugi hrani moramo biti zelo pozorni, kajti veterinarski pregledi in zdravljenja so zelo draga in nihče se ne želi znajti v situaciji, ko ne moreš reči, da ne boš dal za svojega psa. 
O tem smo oddaji že govorili, tudi kako podaljševati dolgoživost in ugotovili, da so zelo super CBD kapljice za živali. 
Preberite več

Energije meseca novembra

Energije meseca novembra

Novembrske energije bodo na strani prilagodljivih in radovednih. Po feng shuiju mesecu vlada prašič, ki je nagnjen k užitkarjenju, zaradi česar se brzdajte pretiravanju v vseh pogledih. Kontrolirajte svoj notranji nemir, ne upirajte se, spremenite rutino, bodite previdni v prometu in potrpežljivi v odnosih. S karmičnega vidika svetujemo, da nemenite  pozornost vsem področjem življenja, ki vas oddaljujejo od harmonije, razkrili pa bomo še numerološko dobre in slabe dneve. Opazujte, kakšna čustva vas bodo preplavljala 29. 11.! Zakaj? Preverite v posnetku! Ne spreglejte pa tudi prihajajočih dogodkov. 

Preberite več

Te bodo pokopale skrbi? Resnica o zaskrbljenosti!

Te bodo pokopale skrbi? Resnica o zaskrbljenosti!

Zaskrbljenost je ena od osnovnih aktivnosti našega ega. Kaj pravzaprav je ego? V mnogih knjigah boste našli, da je ego sovražnik, da ga moramo uničiti, da je to tisto, kar nas j***. A ego ni nekaj, kar bi morali uničiti. Na ego bi morali gledati z ljubeznijo, kajti ego je predhodnik naše duše. Je v nekakšni maternici, vse dokler ne odraste in postane duša. Ko se otroci rodijo iz maternice, zdravniki maternice ne poskušajo uničiti, kajne? Resda so aktivnosti ega nadležne, skrb je ena izmed njih, a ko spoznamo, da je to njegovo orodje, postane lažje. 

Preberite več

Terapevt meseca (Edita Tomić)

Terapevt meseca (Edita Tomić)

Edita Tomić, inštruktorica ThetaHealinga®, reikija in grafologinja, se je rodila
leta 1959 v Ljubljani. Težko otroštvo, ki ga je nekaj časa preživela tudi v
rejništvu zaradi psihičnega in fizičnega nasilja staršev in kasneje samomor
sestre, so jo napotili na pot osebne rasti v iskanju smisla in odgovorov ter v želji
spremeniti in predvsem izboljšati svoje življenje, tako na osebnem kot
poslovnem področju.

Preberite več

Se nam v življenju morajo dogajati slabe stvari? Nas preteklost res definira?

Se nam v življenju morajo dogajati slabe stvari? Nas preteklost res definira?

Nihče ni odraščal v popolni družini. Nihče ni imel idealne vzgoje in nikogar starši niso naredili nobene napake. Vsak od nas ima rane. Rane, ki so nastala že v otroštvu in se v zrelem obodbju življenja kažejo na različne načine, preko nekih vzorcev, ki so značilni za nas. 

To v oddaji “Klepet ob kavi” odkrivajo različni družinski terapevti, psihoterapevti, psihiatri, terapevti. Vsi izzivi, s katerimi se soočamo, so na nek način vezani na to, kaj se nam je dogajalo v preteklosti. No, tudi kar se nam je zgodilo v preteklosti. Včasih je dovolj zgolj en trenutek, neka brezvezna situacija, ki se je morda niti spomnimo, a se je vsidrala v podzavest in zdaj nas definira. 

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.