Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Za medije

»Klepet ob kavi« na Planet TV

Edinstvena resničnostna pogovorna oddaja na Planet TV, Planet 2 in Planet Plus.

Oddaja gledalcem z voditeljico Jasmino Kandorfer ponuja zanimive, aktualne in koristne vsebine, ki spodbujajo pozitiven pogled nase in na svet, namen oddaje je namreč krepiti slovenski optimizem in podati vsebine, ki so sicer težje dosegljive.
Vsak delavnik iščemo odgovore in nasvete za reševanje vsakdanjih izzivov sodobnega časa, s strokovnjaki, ki razkrivajo tudi povsem praktične načine, kako vsebine uporabiti v vsakdanjem življenju.

Naravna lepota, življenje v sožitju z naravo, zdrava prehrana, ustvarjalnost, duhovnost, iznajdljivost, uspeh, medsebojni odnosi, dobro počutje … vse to in še več na edinstven način raziskujemo vsak delavnik z izbranimi strokovnjaki, ki se v oddaji pojavljajo kot stalni ali priložnostni gostje.

 

 

Zakaj je oddaja »Klepet ob kavi« drugačna od ostalih?

Oddajo ustvarjamo na povsem drugačen način in s pristopom, ki v človeku stimulira desno možgansko hemisfero.
Vse več ljudi izgublja stik s svojo intuitivno stranjo, ustvarjalnostjo in sposobnostjo razmišljanja izven okvirjev. Z oddajo »Klepet ob kavi« z Jasmino Kandorfer tako načrtno spodbujamo delovanje desne polovice možganov, tem pa pri gledalcih dosežemo rapidno razvijanje sposobnosti fleksibilnega razmišljanja, intuitivnega reševanja problemov, ustvarjalnega načrtovanja, odločanja glede na vrednote, iskanje novih rešitev, senzitivnosti ter empatije do drugih.


Posledično imajo gledalci in gledalke do izdelkov in storitev, ki jih predstavimo v oddaji povsem drugačen pogled, posledično pa razvijejo tudi povsem bolj globji odnos, kar vsekakor predstavlja veliko dodano vrednost za oglaševalce in sodelavce.
Ker se zavedamo drugačnosti pristopa tudi potencialne poslovne partnerje zbiramo po določenih kriterijih, da podjetje ni povsem kapitalistično in komercialno usmerjeno, temveč v svoji poslovni viziji izpostavljajo najvišjo vrednoto, človeku ponuditi izdelke ali storitve, ki so naravi prijazni in človeku koristni ter uporabni v vsakodnevnem življenju.

 

 

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.