MIKLAVŽEVO DARILO: Danes pri nakupu nad 60 eurov brezplačen paket suhih ekoloških marelic!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nasveti in novosti

Osvobajanje od iluzij z dr. Dejanom Jaričem

Osvobajanje od iluzij z dr. Dejanom Jaričem

Preberite si spodnjo izpoved dr. Dejana Jariča. Vam je dovolj življenja iz dneva v dan in težav, ki se ponavljajo iz leta v leto? Bi radi izboljšali vaše odnose ter imeli več obilja na vseh področjih (zdravje, finance, ljubezen)? Naslednji članek je le za najbolj pogumne, ki jim je tokrat zares dovolj iluzij, laganja samemu sebi, sprenevedanja, pretvarjanja, bežanja od samega sebe in s tem seveda tudi od srečnega, radostnega in izpolnjujočega življenja tukaj in sedaj... se prepoznaš? Potem te vabim, da le pogumno prebereš celoten zapis in se nam morda celo še pridružiš na vsakomesečnem popotovanju v svoje globine, v stik z Resničnim Jazom.

Preberite več

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 28. novembra do 4. decembra 2022)

Tedenski horoskop - Splošni pregled   (od 28. novembra do 4. decembra 2022)

Na začetku tedna lahko pričakujemo vpliv konstruktivne energije, saj sta retrogradni Mars in Saturn v lepem harmoničnem aspektu, kar nam bo dalo moč volje, pripravljenosti in odločnosti. Uporabite to energijo za napredovanje, dokler lahko, ali se lotite projektov, ki so se do zdaj zdeli pretežki. V četrtek se Venera in Mars spopadeta v močni opoziciji; tukaj je na obzorju veliko romantične napetosti, a tudi ognjevite strasti in omame. To bo zagotovo omamna mešanica. Stvari postanejo bolj lahkotne, idealistične, in morda manj intenzivne v soboto, ko se Neptun obrne direktno v ribah. To je dober čas, da ponovno rekapitulirate svoje romantične obveznosti in druge prepričate o svojih namerah. Neptun je lahko še posebej težaven za odnose ta konec tedna, ko se Venera spopade s planetom zanikanja in prevare. Morda bi bilo najbolje, da se izogibate kakršnim koli odločitvam v odnosih, dokler se logika in čustva ponovno ne uskladita. Ostanite močni in zbrani glede romantike in se spomnite, da je to kratkotrajen vpliv.

Preberite več

Zgražanje nad črnim petkom? Kako daleč lahko greš? Kako ti črna barva pomaga?

Zgražanje nad črnim petkom? Kako daleč lahko greš? Kako ti črna barva pomaga?

Nikoli ne bom pozabila svojega zgražanja pred 10-imi leti, ko sem na ameriški televiziji gledala šov o črnem petku in vse strategije ljudi, ki se pripravljajo na to norijo. Že mesec dni prej jim v nakupovalnih centrih dajejo printe načrtov zgradbe, da lahko strateško planirajo. Mnogi si izposodijo avtodom in spijo kar na parkiriščih, jemljejo si dopuste in podobno.

Preberite več

Obvladovanje bolečine (brez klasičnih zdravil)

Obvladovanje bolečine (brez klasičnih zdravil)

Statistike kažejo na kar 58-% porast uporabe protibolečinskih sredstev v zadnjih 10 letih. Ampak zdravila niso edina rešitev! Naravni pripravki so v mnogo primerih enako učinkoviti, le da delujejo brez stranskih učinkov. Pomembno je predvsem razumeti ozadje bolečine! Sintetična protibolečinska sredstva tudi poškodujejo organe, so pa hkrati odlična bližnica v demenco!

Preberite več

Kako narediti pljučni detox? Za koga je to sploh primerno?

Kako narediti pljučni detox? Za koga je to sploh primerno?

Pljuča so izjemno napaden organ v zadnjih letih, ne samo zaradi korona virusa, temveč tudi zaradi psihosomatskega vpliva žalosti nad vsem tem, kar se dogaja po svetu, pa tudi med nami.

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.