Danes pri nakupu nad 70 eurov prejmeš japonski kovinski kazalnik ZLATI LOTUS!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Astrologija partnerstva ali sinastrija – združljivost partnerstva (2,5 uri)

S spoznavanjem sebe in partnerja do boljših medsebojnih odnosov

 

S primerjavo vaše in partnerjeve astrološke karte lahko dobite poglobljen vpogled v izmenjavo energij med vama, dinamiko in kvaliteto oz. potencial vajinega odnosa ter vajine karmične povezanosti. S pomočjo sinastrije lahko razkrijemo, kako vplivata drug na drugega in kako sta kompatibilna. S pomočjo sinastrije lahko dobite vpogled v globlje, subtilnejše delovanje vašega odnosa in partnerstva. Razkriva potenciale in pasti. Astrologija partnerskega odnosa ali sinastrija vam bo pomagala razumeti sebe, partnerja, vajine skupne lastnosti in tisto, kar povzroča težave ali krepi odnos.

Za izdelavo sinastrije je treba poslati osebne podatke (kot za izdelavo natalne karte), in sicer ime in priimek, čas rojstva (ura/minuta) in kraj rojstva obeh oseb. 

V ceno so vključeni pisno poročilo ter osebna konzultacija in interpretacija.

 

Artikel je na zalogi
130,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Odnos je nekaj, kar nas določa in tisto, k čemur vsi stremimo, je odnos, ki temelji na vzajemnem zadovoljstvu, razumevanju in ljubezni. Vzpostaviti ravnovesje ni vedno enostavno. Naše iskanje prave osebe, idealne osebe, tiste, s katero bi bili celoviti, je pravzaprav iskanje osebe, ki bi nas vrnila k nam samim. Naša osnovna potreba in hrepenenje, da bi brezpogojno ljubili in bili ljubljeni, stremljenje, da bi kot posamezniki dosegli popoln odnos, je pravzaprav težnja po celovitosti. Iskanje samega sebe ali iskanje popolnega partnerja je vedno iskanje po notranji izpolnjenosti. Na tej poti nam lahko pomaga astrologija. Astrologija kot duhovna znanost in umetnost nam pomaga razumeti naravne zakone, procese in cikle ter s tem živeti v večji harmoniji z njimi. Astrologija daje natančne uvide, kdaj je optimalni čas za določeno dejanje, manifestiranje ali akcijo, kdaj pa je čas, da počakamo, se ustavimo in prisluhnemo. Astrologija ne pomaga samo pri odkrivanju in prebujanju nas samih, temveč tudi pri boljšem razumevanju in izboljšanju odnosov z drugimi ljudmi. Je močno orodje pri raziskovanju in harmoniziranju medsebojnih odnosov, da spoznamo sebe in tudi svoje potenciale za odnose. Astrologija partnerstva ali sinastrija je pot ozaveščanja odnosov. Ko presežemo vzorec odnosa, v katerega smo ujeti, je osvobajajoče, saj ozaveščamo lastne pomanjkljivosti in pomanjkljivosti partnerja in skozi ozaveščanje in delo na tem področju presežemo sebe ter tako lažje harmoniziramo svoje odnose. Vedeti, kaj partner potrebuje, kakšne so njegove prave lastnosti in kaj naš partner pričakuje od odnosa ali partnerstva, kako nas vidi in doživlja, je uporabno razumevanje, ki nam ga ponuja sinastrija, na kateri lahko potem gradimo odnos globokega spoštovanja, ljubezni in sodelovanja in konstruktivne komunikacije.

 

IZVAJALEC

Dušan Doblanovič Jimmy  

Duhovni raziskovalec, astrolog in psihoterapevt 

Raziskovalec zavesti, psihoterapevt, astrolog, avtor knjig in voditelj mnogih uveljavljenih delavnic samorazvoja. Pred več kot 35 leti si je zadal težko, a posvečeno nalogo in misijo – prebujanje zavedanja in pospešitev duhovne rasti tako posameznika kot širše družbe. Že v času študija psihologije je pričel z vodenjem programov, ki so plod lastnih izkušenj in doživljanj drugih, kot tudi izvajanjem individualnih terapij.

Cilj vsakega duhovnega in psihoterapevtskega dela, tudi njegovega, je preseganje kopren privida in življenja v stvarnosti. Naši zavest, um in telo so namreč ujeti v sistem prepričanj in konceptov, zaradi katerih se nam stvarnost pogosto izmika. Ne gre toliko za reševanje simptomov kot za spoštovanje bistva, kdo ste, celjenje preteklih čustvenih ran in prehoda. Z njegovo pomočjo boste lažje in hitreje prišli do večjega notranjega miru, več vedrine, širšega razumevanja in sprejemanja življenja takšnega, kot je. Občutek izpolnitve življenjske naloge in neizbežno globoka sreča in mir, ki se iz tega porajata, pa bo darilo skupnega raziskovanja. 

Vabi vas k sodelovanju na eni izmed najbolj vznemirljivih in nepozabnih pustolovščin v življenju – na potovanje odkrivanja in transformiranja samega sebe.

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.