Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Astrološka natalna karta in konzultacija (2,5 uri)

Analiza natalne astrološke karte zajema vsa področja in vidike vašega življenja v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

Analiza traja 2,5 uri, izvaja jo Dušan Doblanovič Jimmy, duhovni raziskovalec, astrolog in psihoterapevt.

Konzultacija se snema in lahko poteka preko telefona, Skyp-a ali osebno (najbolj zaželeno).

Ob naročilu v okvirček opombe zapišite datum rojstva, uro rojstva ter kraj rojstva.

Opis storitve in izvajalca najdete spodaj.

Artikel je na zalogi
100,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

OPIS ASTROLOŠKEGA SVETOVANJA

Astrologija nas nauči, kako delovati in živeti, da bodo posledice res takšne, kot si želimo. Ob času našega rojstva so znamenja, planeti, astrološke hiše in njihovi medsebojni aspekti oblikovali vzorec, ki se ne bo ponovil nikdar več. Teh temeljnih vplivov ni moč zanikati. Zato samo tako edinstveni in osebni astrološki horoskop, ter analiza rojstne karte, lahko resnično pripomore k boljšemu razumevanju našega delovanja. Vsakdo ima svoj namen v tem življenju, edinstven dar ali poseben talent, ki ga lahko da drugim. Najpomembnejša karta v astrologiji je rojstna oziroma natalna karta, ki predstavlja astrološki zapis ob času rojstva določene osebe. Vaša rojstna karta pove, kakšen je bil ob vašem rojstvu zapis na nebu, kako so bili postavljeni planeti in zvezde, ki bodo imeli vpliv na naše življenje. Astrolog v rojstni karti vidi vaše lastnosti in značilnosti, vaše potenciale, prednosti in slabosti. Vidi, kje so vaše močne in šibke točke ter na katerih področjih vam gre dobro in na katerih morate delati, da jih izboljšate. Iz rojstne karte lahko razberemo, kakšni ljudje vas obkrožajo, kakšno družino si boste ustvarili, kakšen je vaš odnos do denarja, kako cenite in spoštujete sebe kakor tudi druge, ter še mnogo drugih vprašanj. In tudi rešitve.

Analiza natalne karte. Zajema vsa področja in vidike vašega življenja, preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Osredotočili se bomo na vaše darove, cilje in namen ter karmo vašega življenja, ki vsekakor ima svoj vpliv na naše življenje tukaj in zdaj. Svetovanje, analiza in konzultacija lahko poteka preko telefona ali skyp-a, ali pa osebni obisk, kar je tudi najbolj zaželen. Konzultacija se snema.

 

IZVAJALEC

Dušan Doblanovič Jimmy  

Duhovni raziskovalec, astrolog in psihoterapevt 

Raziskovalec zavesti, psihoterapevt, astrolog, avtor knjig in voditelj mnogih uveljavljenih delavnic samorazvoja. Pred več kot 35. leti si je zadal težko, a posvečeno nalogo in misijo – prebujanje zavedanja in pospešitev duhovne rasti tako posameznika kot širše družbe. Že za čas študija psihologije je pričel z vodenjem programov, ki so plod lastnih izkušenj in doživljanj drugih, kot tudi izvajati individualne terapije.

Cilj vsakega duhovnega in psihoterapevtskega dela, tudi njegovega, je preseganje kopren privida in življenja v stvarnosti. Naša zavest, um in telo so namreč ujeti v sistem prepričanj in konceptov, zaradi katerih se nam stvarnost pogosto izmika. Ne gre  toliko za reševanje simptomov, kot za spoštovanje bistva kdo ste, celjenje preteklih čustvenih ran in prehod v Z njegovo pomočjo boste lažje in hitreje prišli do večjega notranjega miru, več vedrine, širšega razumevanja in sprejemanja življenja takšnega kot je. Občutek izpolnitve življenjske naloge in neizbežno globoka sreča in mir, ki se iz tega porajata, pa bo darilo skupnega raziskovanja. 

Vabi vas k sodelovanju na eni izmed najbolj vznemirljivih in nepozabnih pustolovščin v življenju, na potovanje odkrivanja in transformiranja samega sebe.

Jimmy je tudi del naše ekipa energijskih napovedi, tukaj si lahko pogledate njegovo napoved za 2021:

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.