MIKLAVŽEVO DARILO: Danes pri nakupu nad 60 eurov brezplačen paket suhih ekoloških marelic!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Potovanja in predavanja

Zvočna kopel ob polni luni

Zvočna kopel ob polni luni

Naše telo je več kot 70% vode. Če si želimo odplakniti iz življenja vse, kar nas maši in blokira prost pretok življenjske energije čez telo, moramo med samo zvočno kopeljo, še posebej pa po kopeli in dan po njej, spiti kar se da veliko vode. 

Preberite več

Disko plesni večer

Disko plesni večer

Disko večer največjih hitov iz 80. in 90. let! Odlična priložnost za sprostitev in razbremenitev od celotnega leta 2022. Pridružite se nam na disko plesnem večeru.

Preberite več

Delavnica lucidnega sanjanja

Delavnica lucidnega sanjanja

Preko lucidnih sanj lažje in hitreje spoznate sebe, se lažje soočate z blokadami in jih lahko odpravite v eni noči ter uresničite vse vaše želje in sanje. V lucidnih sanjah lahko spoznate svet brez omejitev.

 

Na delavnici bodo predane osnovne tehnike, kako se lotiti lucidnih sanj in postati budni v sanjah. Tehnike bodo predane na način, da jih lahko začnete izvajati takoj. Ko se začnemo zavedati v sanjah, je učinek viden tudi na našem dnevnem življenju. Postajamo bolj prisotni, lažje se soočamo z vsakodnevnimi izzivi. Svoje življenje popeljemo na višji nivo.

Preberite več

Energijske priprave 2023

Energijske priprave 2023

V letu 2023 lahko pričakujemo nepričakovano in nenavadno preobrazbo sebe, saj smo vendarle stopili iz karmičnega cikla in 2023, 2024, 2025 so leta, ki nam prinašajo osebno transformacijo. 2023 je leto prevzemanja odgovornosti zase, za svoje zdravje in počutje, za lastno srečo.

 

Energijske priprave nam bodo omogočile, da zaključimo energijo leta 2022 na poseben dan Solsticija, ko se zares začenja nov cikel in svetloba zmaga temo ter se dan začne podaljševati. To je v resnici naravno novo leto, zato je primeren dan za poslavljanje od cikla 2022 in energijski vstop v 2023.

Preberite več

Vikend tekoči post in samonegovanje

Vikend tekoči post in samonegovanje

Vikend tekočega postenja in samonegovanja bomo Afrodite preživele v čudoviti idili vrelca življenja Zenja, kjer bodo poskrbeli za vse, kar potrebuje duša in telo - napitke, juhice in vodo, pa tudi prostor za meditacijo, pogovore, jogo in drugo obliko lahke telovadbe.

 

Postni vikend je namenjen vsem začetnicam in tudi že bolj naprednim na poti zdravega življenjskega sloga. Post bo potekal z zelenjavnimi juhami ter drugimi napitki, vsekakor ne boste lačni, želodček bo poln, še bolj pa srce. 

Preberite več

Meditacijski vikend na off za začetnike

Meditacijski vikend na off za začetnike

Vikend na off je vikend globoke sprostitve v čudoviti idili vrelca življenja Zenja na Krasu. Vsi se spopadamo z vsakodnevnimi stresnimi situacijami, na katere nimamo vpliva. Seveda pa VEDNO lahko polno vplivamo na naš odziv, katerega se s tehnikami sprostitve lahko naučimo kontrolirati in ga spremenimo. Odlično sproščujoče okolje v objemu narave in priložnost, da umirimo notranji nemir, po čemer seveda vsi hrepenimo, že čaka na nas!

Preberite več

Življenje izven sistema (off grid dan): mednarodni obisk

Življenje izven sistema (off grid dan): mednarodni obisk

Življenje izven omrežja je povsem opolnomočen življenjski slog posameznika, družine ali prijateljev (skupine), ki živijo neodvisno od »sistema«. 

 

Namesto da bi bili odvisni od običajne infrastrukture urbanega življenja, so samozadostni. Življenje izven sistema (znano kot off grid) je vedno v sodelovanju z naravo, oskrbo z lastno energijo, vodo in celo pridelavo lastne hrane.

Preberite več

Duhovne počitnice na Sardiniji

Duhovne počitnice na Sardiniji

Duhovne počitnice v Sardinji omogočajo, da sprostite svoje telo, um in obnovite svoja energijska telesa v izjemno čistem turkiznem morju, prispevate k svoji osebni in duhovni preobrazbi ter se povežete z energijami Altantide in vilami Sardinije, ki so zelo naklonjene pomoči poštenim, srčnim ljudem.

 

Površina Sardinije je najstarejša masa celotne Italije, ki izvira iz obdobja Kambrija, torej 570 milijonov let nazaj. Tam se lahko povežete z zelo izvornimi energijami, spoznate ključ do dolgoživosti, ki jo uživajo prebivalci Sardinije, sponzate mite in legende Sardinije ter doživite celo njihove piramide, tempelj sonca in lune.

Preberite več

Duhovne počitnice v Egiptu 2023

Duhovne počitnice v Egiptu 2023

Duhovne počitnice v Egiptu omogočajo, da podaljšate poletje in kopanje v morju, stopite v kontakt z različnimi energijami v Egiptu (podvodni svet, svet piramid), sprostite svoje telo in um, se naučite nekaj novega za zdravje in dobro počutje ter užijete nekaj luksuza po dostopni ceni.

Potekajo v luksuznem resortu v kraju Makady bayu in vsem potnikom, ki bodo potovali z nami omogočajo: 

- nastanitev v hotelu 5 zvezdic *****,

- all inclusive v vsaj dveh samopostrežnih restavracijah

- zasebna hotelska peščena plaža na koralnem grebenu;

- aqua park in 5 plavalnih bazenov za otroke in odrasle;

- animacijski dnevni in večerni program;

- klub za otroke;

- malice, pijača in tudi alkohol;

To so storitve, ki so omogočene vsem, tudi spremljevalcem tistih, ki pridejo zaradi programa.

 

Dnevni program duhovnih počitnic pa obsega tudi:

- jutranja joga ter energijske vaje (tudi tai chi, qi gong) in meditacija na plaži;

- jutranje skupno kopanje in zajtrk; 

- dopoldansko predavanje na temo zdravja, pomlajevanja, dolgoživosti;

- popoldanska delavnica na temo duhovne in osebnostne rasti. 

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.