Najbolj priljubljeno Valentinovo darilo 2023 so joni jajčka! Imamo pa tudi mi zate Valentinovo darilo, ki ga dobiš ob nakupu nad 80 eur.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Potovanja

Klepetova potovanja so izvrstna priložnost, da doživite nepozabne trenutke z istomislečimi ljudmi, v sproščeni družbi, kjer se skupina hitro poveže in začne delovati kot družina. Najboljši način je, da se odločite, da greste na potovanje sami.

Podružite se z nami, pridružite se nam!

7 razlogov zakaj na Klepetov dogodek?

  • Veliko praktičnih vaj in nasvetov za vsakdanje življenje.
  • Naš namen je, da ste vi sam svoj "zdravitelj" in da s pravimi znanji postanete povsem neodvisni od drugih.
  • S pridobljenimi znanji in izkušnjami se lahko vse bolj zanašate nase in si zaupate. Pospešeno rastete osebnostno in duhovno.
  • Svoja vprašanja, težave in izzive lahko zaupate predavatelju in se v živo pogovorite.
  • Spoznate veliko istomislečih ljudi, sklepate nova prijateljstva.
  • Zato se dogodkov, vikendov, potovanj večina ljudi udeležuje kar samih, potem pa tam spoznajo nove ljudi.
  • V oddaji nam zmanjka časa, na predavanju pa se povsem posvetimo tematikam, gremo v detajle.
  • Na dogodkih imate možnost, da kupite kakšne posebne izdelke ali druge, ki jih priporočamo BREZ poštnine.
  • S svojim obiskom podprete v prvi vrsti sebe in svoj razvoj, hkrati pa tudi našo produkcijo izobraževalnih vsebin oddaje Klepet ob kavi.

Namig - tisti, ki so prijavljeni na naše brezplačne e-novice prejemajo tudi obvestila takrat, ko se sprostijo mesta pri kakšnem razprodanem dogodku, pa tudi nasploh o novostih, akcijah in podobno. Prijavi se tudi ti!

Meditacijski vikend na off za začetnike

Meditacijski vikend na off za začetnike

Vikend na off je vikend globoke sprostitve v čudoviti idili vrelca življenja Zenja na Krasu. Vsi se spopadamo z vsakodnevnimi stresnimi situacijami, na katere nimamo vpliva. Seveda pa VEDNO lahko polno vplivamo na naš odziv, katerega se s tehnikami sprostitve lahko naučimo kontrolirati in ga spremenimo. Odlično sproščujoče okolje v objemu narave in priložnost, da umirimo notranji nemir, po čemer seveda vsi hrepenimo, že čaka na nas!

Preberite več

Vikend manifestacije

Vikend manifestacije

Vikend manifestacije je namenjen vsem, ki si resnično želite živeti. Za to pa potrebujemo zdravje, obilje, dobre odnose, razumevanje ter sprejemanje sebe. Vikend manifestacije omogoča številna orodja s katerimi kreiramo tisto, kar je v naše najvišje dobro, kar je pomembno nam. 

Brez zdravja težko živimo sanjsko življenje, kot tudi brez dobrih odnosov, pa tudi obilja ter občutka finančne varnosti. Vikend manifestacije omogoča napredek na vseh področjih svojega življenja, na vseh glavnih stebrih, ki te lahko popeljejo na naslednji nivo kvalitete življenje. Optimizirajte sebe na najpomembnejših področjih vašega življenja, spoznajte orodja in zaživite najboljšo verzijo sebe. 

Preberite več

ALTAJ 2023 - S KONJI POD BELUHO

ALTAJ 2023 - S KONJI POD BELUHO

Pravijo, da je Altaj na jugu Sibirije ena najlepših dežel na svetu, ki ima tudi izjemno močan energijski potencial, saj naj bi bila Zemlja s popkovnico povezana z ozvezdjem Oriona prav preko triglave Beluhe, najvišje gore Sibirije.

Preberite več

Duhovne počitnice na Sardiniji

Duhovne počitnice na Sardiniji

Duhovne počitnice v Sardinji omogočajo, da sprostite svoje telo, um in obnovite svoja energijska telesa v izjemno čistem turkiznem morju, prispevate k svoji osebni in duhovni preobrazbi ter se povežete z energijami Altantide in vilami Sardinije, ki so zelo naklonjene pomoči poštenim, srčnim ljudem.

 

Površina Sardinije je najstarejša masa celotne Italije, ki izvira iz obdobja Kambrija, torej 570 milijonov let nazaj. Tam se lahko povežete z zelo izvornimi energijami, spoznate ključ do dolgoživosti, ki jo uživajo prebivalci Sardinije, sponzate mite in legende Sardinije ter doživite celo njihove piramide, tempelj sonca in lune.

Preberite več

PROGRAM “PREPOROD” SIBIRIJA

PROGRAM “PREPOROD” SIBIRIJA

Program PREPOROD je nemenjen vsem, ki iščete pot ali ste že stopili na pot k samemu sebi, pa tudi terapevtom, ki želijo pridobiti nova znanja in jih vključiti v svoje terapevtske programe.

 

Da lahko prevzamemo popolno odgovornost za svoje življenje, potrebujemo moč in pogosto tudi učitelje. Namen tega programa je, da spoznamo svoje lastne sposobnosti, prenehamo iskati pomoč od zunaj in se pričnemo zanašati le sami nase. Prišel je čas, ko terapevti postajajo učitelji in vodniki, tisti pa, ki iščejo pomoč in so na poti razvoja, pa raziskovalci, ki gredo daleč na Altaj po znanja zato, da bodo znali potem iti globoko vase.

 

Program PREPOROD je pot do sebe – šola samorazvoja in zdravljenja – ne le telesa, ampak tudi duha. Ko človek zazna nujno potrebo po notranji evoluciji, po razumevanju in odločanju o smislu svojega življenja, stopi na pot harmonije s samim seboj in svojim okoljem.

Preberite več

Duhovne počitnice v Egiptu 2023

Duhovne počitnice v Egiptu 2023

Duhovne počitnice v Egiptu omogočajo, da podaljšate poletje in kopanje v morju, stopite v kontakt z različnimi energijami v Egiptu (podvodni svet, svet piramid), sprostite svoje telo in um, se naučite nekaj novega za zdravje in dobro počutje ter užijete nekaj luksuza po dostopni ceni.

Potekajo v luksuznem resortu v kraju Makady bayu in vsem potnikom, ki bodo potovali z nami omogočajo: 

- nastanitev v hotelu 5 zvezdic *****,

- all inclusive v vsaj dveh samopostrežnih restavracijah

- zasebna hotelska peščena plaža na koralnem grebenu;

- aqua park in 5 plavalnih bazenov za otroke in odrasle;

- animacijski dnevni in večerni program;

- klub za otroke;

- malice, pijača in tudi alkohol;

To so storitve, ki so omogočene vsem, tudi spremljevalcem tistih, ki pridejo zaradi programa.

 

Dnevni program duhovnih počitnic pa obsega tudi:

- jutranja joga ter energijske vaje (tudi tai chi, qi gong) in meditacija na plaži;

- jutranje skupno kopanje in zajtrk; 

- dopoldansko predavanje na temo zdravja, pomlajevanja, dolgoživosti;

- popoldanska delavnica na temo duhovne in osebnostne rasti. 

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.