Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Predavanja

Desetine razprodanih predavanj priča o tem, da so Klepetova predavanja skrbno pripravljena, tematike pa predstavljene na način, ki je ljudem razumljiv, predvsem pa praktično uporaben. Načeloma se vsa predavanja začnejo s kristalnim zvokom in nekaj minutno sprostitvijo, ki je vedno vključena v ceno.

Predlagamo vam, da na predavanje pridete s steklenico vode, ki jo boste tako v prostoru lahko energitizirali.

Lahko pa na Klepetovih predavanajih pri naši kolegici ob plačilu vstopnice dobite tudi izbrane izdelke, ki ste jih videli v oddaji.

7 razlogov zakaj na Klepetov dogodek?

  • Veliko praktičnih vaj in nasvetov za vsakdanje življenje.
  • Naš namen je, da ste vi sam svoj "zdravitelj" in da s pravimi znanji postanete povsem neodvisni od drugih.
  • S pridobljenimi znanji in izkušnjami se lahko vse bolj zanašate nase in si zaupate. Pospešeno rastete osebnostno in duhovno.
  • Svoja vprašanja, težave in izzive lahko zaupate predavatelju in se v živo pogovorite.
  • Spoznate veliko istomislečih ljudi, sklepate nova prijateljstva.
  • Zato se dogodkov, vikendov, potovanj večina ljudi udeležuje kar samih, potem pa tam spoznajo nove ljudi.
  • V oddaji nam zmanjka časa, na predavanju pa se povsem posvetimo tematikam, gremo v detajle.
  • Na dogodkih imate možnost, da kupite kakšne posebne izdelke ali druge, ki jih priporočamo BREZ poštnine.
  • S svojim obiskom podprete v prvi vrsti sebe in svoj razvoj, hkrati pa tudi našo produkcijo izobraževalnih vsebin oddaje Klepet ob kavi.

Namig - tisti, ki so prijavljeni na naše brezplačne e-novice prejemajo tudi obvestila takrat, ko se sprostijo mesta pri kakšnem razprodanem dogodku, pa tudi nasploh o novostih, akcijah in podobno. Prijavi se tudi ti!

Zvočna kopel z Jasmino in Živo - 8. april (POLNA LUNA)

Zvočna kopel z Jasmino in Živo - 8. april (POLNA LUNA)

Dejstvo je, da nas veliko živi v stresnem okolju in da si vzamemo premalo časa zase in za svojo dušo.

Zvočna kopel je eno odlično orodje, da sprostimo svoje telo in um. Pri zvočni kopeli gre za meditacijo, kjer udeleženci ležite ali sedite, ob tem ko izvajalec igra na terapevtska glasbila.

Zvok s terapevtskimi glasbili vpliva pozitivno na čustva, nevrotransmiterje in nevropeptide, ter posledično uravnava naš imunski sistem. Saj ko se možganski valovi in telo sinhronizirajo,  se šele lahko vzpostavi ravnovesje in sprosti napetost/stres.

Preberite več

Predavanje o nezemljanih - SPLETNI PRENOS V ŽIVO

Predavanje o nezemljanih - SPLETNI PRENOS V ŽIVO
Predavanje, ki ga Matjaž Obranovič nameni širjenju Resnice, razumevanju kaj se dogaja na Zemlji, česa se moramo zavedati in kje je trenutno priložnost za rast. Nezemeljske aktivnosti so trenutno zelo intenzivne, tako lahko pričakujete povsem sveže in aktualne informacije, ki pa jih Matjaž ne prebira v knjigah ali po spletu, temveč jih prejme tako rekoč "iz prve roke". 
 
 
Ponovno je veliko povpraševanje in že prijavljenih na napovedano predavanje. Zato ga ne želimo odpovedi zaradi epidemije in smo se odločili, da bo predavanje potekalo V ŽIVO PREKO SPLETA, saj bo Matjaž Obranovič spregovoril tudi koronavirusu. Tako se lahko pridružite predavanju, kjer koli na svetu ste.
Preberite več

Celostni tečaj zdravega hujšanja (vitkanja)

Celostni tečaj zdravega hujšanja (vitkanja)

Kaj, če vam povemo, da vam ni treba stradati, se odrekati dobri in okusni hrani, pretiravati s telovadbo in jamrati nad lastno usodo. Potrebujete samo nekaj preprostih nasvetov, koristnih informacij o potrebah našega telesa in ljubezen do pristne domače kuhinje ter čudovitih rastlinskih receptov, ki bodo navdušili tudi klasičnega vsejedca.

Program lahko izvajate 3 tedne, da se navadite na določene spremembe jedilnika. Potem pa lahko nadaljujete, dokler ne pridete do želene teže. Zavedajte se, da to ni dieta, temveč prehranski načrt, ki ga lahko izvajate celo življenje in ki vam bo prinesel veliko več kot samo zdravo telesno težo.

Preberite več

Toksemija - vzrok za mnoge bolezni - predavanje Jelene Dimitrijević na sejmu Altermed

Toksemija - vzrok za mnoge bolezni - predavanje Jelene Dimitrijević na sejmu Altermed

Prvi simptomi obremenjenosti s strupi so po navadi glavobol, utrujenost, slabša koncentracija, razdražljivost, pogosti prehladi, občutljivost na določeno hrano, vrtoglavice, slabost, prebavne težave … Če takrat ne ukrepamo, se začne kriza v telesu.

Več o tem kako lahko ukrepamo bo povedala na predavanju Jelena Dimitrijević. 

Preberite več

Predavanje o grafologiji in analiza podpisa na sejmu Altermed z Edito Tomič

Predavanje o grafologiji in analiza podpisa na sejmu Altermed z Edito Tomič

Grafološka analiza nam razkrije za kateri poklic ali hobi smo najbolj primerni, kakšen odnos imamo do sebe, kako delujemo v timu, kako se čustveno odzivamo in kako delujemo v družbi.

Na sejmu Altermed ste vabljeni na predavanje Edita Tomič o grafologiji in prav tako na analizo svoje podpisa na naši stojnici. 

Preberite več

Domača lekarna in fitomedicina v vsakdanji rabi + svetovanja Marie Ane Kolman na sejmu Altermed

Domača lekarna in fitomedicina v vsakdanji rabi + svetovanja Marie Ane Kolman na sejmu Altermed

ZNANJE NAJ BO PRAKSA

Predavanje je namenjeno vsem, ki želijo dragoceno znanje o uporabi zdravilnih rastlin bolj vpeljati v svoj vsakdanji ritem življenja, da bi pri ohranjanju zdravja in dobrem počutju pomagali sebi in svoji družini. 

Predavanje bo vodila MARIA ANA KOLMAN. 

Preberite več

Certificirana delavnica radiestezije z Jožetom Munihom

Certificirana delavnica radiestezije z Jožetom Munihom

Po razprodani lanski delavnici razpisujemo ponovno še en termin delavnice radiestezije v letu 2020.

Delavnico vodi Jože Munih, priznan radiestezist, preučevalec stare vede, geomant in izkušen vodnik, ki je v 30-ih letih izmeril tisoče vodnih izvirov po vsem svetu, ter še nepredstavljivo več ljudi, stanovanj, zemljišč, situacij ... 

Naši gledalci Jožeta Muniha poznajo iz izletov po Tolminu, kjer raziskujemo zdravilne energijske točke, staro megalitsko kulturo in staroverstvo. 

Ravno na zadnjem Vikendu za dušo v Tolminu, pa se je porodila ideja za delavnico.
Hvaležni smo, da je Jože Munih pri svojih 70+ letih sprejel odločitev, da preda svoje znanje o radiesteziji.

Preberite več

Hoja po žerjavici

Hoja po žerjavici

Neizmerno hvaležni so si tisti, ki se za hojo po žerjavici odločijo, saj s tem naredijo nov, svež korak v življenju, pustijo da v ognju zgori vse, kar ni v njihovo najvišje dobro. Hojo po žerjavici izvajamo vsako leto, tradicionalno, z najbolj zaupanja vrednim mojstrom žerjavice, ki ga dobro poznamo, cenimo in spoštujemo.

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.