Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Predavanja

Desetine razprodanih predavanj priča o tem, da so Klepetova predavanja skrbno pripravljena, tematike pa predstavljene na način, ki je ljudem razumljiv, predvsem pa praktično uporaben. Načeloma se vsa predavanja začnejo s kristalnim zvokom in nekaj minutno sprostitvijo, ki je vedno vključena v ceno.

Predlagamo vam, da na predavanje pridete s steklenico vode, ki jo boste tako v prostoru lahko energitizirali.

Lahko pa na Klepetovih predavanajih pri naši kolegici ob plačilu vstopnice dobite tudi izbrane izdelke, ki ste jih videli v oddaji.

7 razlogov zakaj na Klepetov dogodek?

  • Veliko praktičnih vaj in nasvetov za vsakdanje življenje.
  • Naš namen je, da ste vi sam svoj "zdravitelj" in da s pravimi znanji postanete povsem neodvisni od drugih.
  • S pridobljenimi znanji in izkušnjami se lahko vse bolj zanašate nase in si zaupate. Pospešeno rastete osebnostno in duhovno.
  • Svoja vprašanja, težave in izzive lahko zaupate predavatelju in se v živo pogovorite.
  • Spoznate veliko istomislečih ljudi, sklepate nova prijateljstva.
  • Zato se dogodkov, vikendov, potovanj večina ljudi udeležuje kar samih, potem pa tam spoznajo nove ljudi.
  • V oddaji nam zmanjka časa, na predavanju pa se povsem posvetimo tematikam, gremo v detajle.
  • Na dogodkih imate možnost, da kupite kakšne posebne izdelke ali druge, ki jih priporočamo BREZ poštnine.
  • S svojim obiskom podprete v prvi vrsti sebe in svoj razvoj, hkrati pa tudi našo produkcijo izobraževalnih vsebin oddaje Klepet ob kavi.

Namig - tisti, ki so prijavljeni na naše brezplačne e-novice prejemajo tudi obvestila takrat, ko se sprostijo mesta pri kakšnem razprodanem dogodku, pa tudi nasploh o novostih, akcijah in podobno. Prijavi se tudi ti!

Zvočna kopel ob pomladanskem solsticiju

Zvočna kopel ob pomladanskem solsticiju

Vabljeni na edinstveno in globoko sprostitveno izkušnjo. Ob solsticiju se bomo skupaj prepustili zvokom terapevtskih inštrumentov, ki nas bodo uglasili na višje frekvence in s svojimi vibracijami sprožili procese samozdravljenja v telesu.  

Preberite več

Tečaj zdravega hujšanja (vitkanje): prerojena v 6 tednih z Jasmino Kandorfer

Tečaj zdravega hujšanja (vitkanje): prerojena v 6 tednih z Jasmino Kandorfer

Hujšanje. Večina se tega načrta loteva stihijsko, brez premisleka, na hiter in neučinkovit način. Običajno izberemo kakšno popularno dieto, ki je sama po sebi težko izvedljiva in pogosto nevarna, ob kateri smo lačni in komaj čakamo, da se konča. 

V takem primeru se kilogrami dokaj hitro vrnejo skupaj s slabo voljo in nezaupanjem v lastno telo. Če pa želimo doseči želene cilje, biti bolj zdravi, z več energije in lepšega videza je čas, da se hujšanju posvetimo na drugačen način.

 

Kaj, če vam povemo, da vam ni treba stradati, se odrekati dobri in okusni hrani, pretiravati s telovadbo in jamrati nad lastno usodo?

Preberite več
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.