Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zadnji prispevki na našem YouTube @KlepetObKavi

Vse izdelke, ki jih priporočajo Klepetovi strokovnjaki najdete v spletni trgovini.

V vednost: priporočeni izdelki niso na voljo v lekarnah zaradi zagotavljanja cenovne dostopnosti. Možno je naročilo tudi preko 02 6200 230.

Spletna trgovina

Spoznajte Jasmino Kandorfer

Za ljudi, ki so prevzeli odgovornost za svoje zdravje, počutje in razumejo ter zavestno kreirajo svoje življenje na način, da sprejemajo zavestne odločitve o svojem delovanju, kreiramo tv in online vsebine, organiziramo dogodke, priporočamo in izobražujemo.

Naša skupnost se širi že desetletje, Klepet ob kavi je poligon, katerega namen je, da vsak človek postane neodvisen, samooskrben ter najboljša verzija sebe! Ne, da najdeš svojega guruja, ne da verjameš drugim ... da najdeš sebe, da slišiš sebe in da si povezan s sabo.

Nosilka in mama projekta je Jasmina Kandorfer, ki vsebino predaja na holističen pristop treh stebrov: navade, prehrana in druga pomagala. Preberi si kaj več o njeni nenavadni življenjski poti ...

Spoznajte Jasmino

Poletni pomlajevalni tečaj : 3-dnevni spletni webinar z Jasmino Kandorfer

Kdaj:

Namenjen je ženskam, ki želite na naraven način negovati svojo lepoto in zdravje, optimizirati svoje delovanje in …

Duhovne počitnice v Egiptu 2024

Kdaj:

Duhovne počitnice omogočajo, da podaljšate poletje in kopanje v morju, stopite v kontakt z različnimi energijami v …

Jupitrova šola astrologije

Kdaj:

Modrost vesolja na dlani: razkrivanje skrivnosti, ki tkejo vašo usodo.Znotraj vas tli neomejen potencial, skrivajo se …

Prejmite Jasminina pisma, novice in video vsebine za zdrav življenjski slog (kdaj pa tudi ugodnosti in akcije)

Klepetovi strokovnjaki izpostavljajo ...

Vsak človek ima svojo pot, vsako spoštujemo, predvsem pa sprejemamo, brez sodb, brez kritik. Naše poslanstvo ni, da kogarkoli rešimo, samo da pokažemo pot in dodamo nekaj motivacije in dobro voljo.

Živimo v časih, kjer lahko sodobni pritiski, dinamika, pričakovanja ... povsem zadušijo našo dušo. Veliko ljudi se šele takrat, ko so povsem na tleh obrne vase in ugotovi, da je morda živel življenje, ki sploh ni njegovo, da se je ukvarjal z vsemi drugimi, samo s sabo ne.

Nikoli ni prepozno, da se začneš ukvarjat s sabo, da razbiješ podzavestne vzorce, ki te držijo, da spoznaš kdo v resnici si, kaj vse zmoreš in da zaživiš v skladu s svojim življenjskim poslanstvom.

Če imaš vprašanje, potrebuješ usmeritev ali mnenje, smo tukaj zate. Diskretnost in anonimnost je zagotovljena. Če ti bo znal pomagati kdo iz naše ekipe strokovnjakov, ti bo ... če ne bo znal, pa te bomo primerno usmerili na osebe, za katere čutimo, da ti lahko pomagajo. Pišeš nam lahko na info@klepetobkavi.si

Smo pa zate ustvarili veliko brezplačnih vsebin (priročniki, knjige ipd.), kar najdeš pod zavihkom BREZPLAČNO.

6000+ TV oddaj, 11. sezona

5000+
gostov

10 milijonov YT ogledov

20.000+ ur poslušanja podcasta

2.800+ brezplačnih izobraževalnih vsebin

73+ brezplačnih e-priročnikov

34.000 FB
sledilcev

10.000 + Instagram sledilcev

15.000 prejemnikov e-novic

10.000+ obiskovalcev dogodkov

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.