Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Meditacije

Veliko ljudi se boji besede meditacija. Če še nikoli niste meditirali ali niste preveč vešči v tem, recimo temu mirno sedenje.

 

Vse več je zdravnikov in drugih specialistov, ki priznavajo, da je meditacija izjemno učinkovita, da daje zares veliko pozitivnih učinkov na telo in um. Je pa bistvenega pomena tudi pri utrjevanju novih podzavestnih programov, saj ima naš sistem prepričanj zelo veliko težo in pomen v našem življenju.

 

Tako vam pripravljamo brezplačne vsebine, ki jih lahko redno uporabljate in tudi priporočate vašim prijateljem.

 

 

Meditacija - pogovor s celicami

Sodobne raziskave potrjujejo, da imajo zavest atomi, vsaka naša celica. Naj se sliši še kako čudno, a to pomeni, da se lahko pogovarjamo z našimi celicami, z našim telesom, saj nas posluša in predolgo časa smo svoje telo ignorirali in bolečino "odpravljali" tako, da smo jo samo utišali. Tukaj je meditacija, ki jo lahko uporabljate vsak dan pred spanjem!

Meditacija za obilje

Prenaročilo knjige:

Kako živeti v obilju? 2. dopolnjena izdaja iz potovanja okrog sveta

S praktičnimi energijskimi tehnikami do osebne in finančne svobode! Knjiga vam ponuja …

27,00

Meditacija s sveto geometrijo

Dobro se namestite v sedeči položaj in pred sabo pripravite sveto geometrijo rože življenja.

Ali jo imate nalepljeno na steni kot stensko nalepko, ali na oknu ali kot list papirja pred sabo. Vsekakor je izjemno priporočjivo, da imate rožo življenja na steni, nekje v višini vaših oči.

Ne osredotočajte pa se na ekran mobitela ali računalnika, kamor ste si morda prikazali sveto geometrijo.

Ko boste nameščeni in pripravljeni, začnite s predvajanjem meditacije.

 

 

Meditacija moldavit

 

 

Meditacija za ponovno povezavo s telesom s kristalno sfero

Meditacija je primerna za osebe, ki se spopadajo s samoobsojanjem zaradi svojega telesa ter s tem pogojevanjem ljubezni. Meditacijo je ustvarila Jasmina, saj se je s tem tudi sama borila več kot 15 let, preden je povsem sprejela svoje telo. Namen meditacije z afirmacijami je, da vzpostavite ponovno povezavo sami s sabo, s svojim telesom in uživate v ljubezni do sebe, ki si jo dajete brez pogojev in standardov, ki bi jih morali izpolnjevati.

 

 

Meditacija z afirmacijami

 

 

Meditacijska tehnika za ljubezen do sebe

Samonegovanje, meditacije, predavanja, joga, osebne tehnike, pisanje Hvaležnice, razmišljanje o sebi, sprehodi … Od česa je odvisno, če vse to počnete? Od tega, koliko se imate radi! Življenje je v resnici zelo preprosto. Kar dajemo od sebe, se nam vrne. Kar mislimo o sebi, postane za nas resnica. Vsaka misel, ki jo porodimo, postane za nas resnica. In če se imate radi, če ljubezen namenjate sebi, potem se vam ta ljubezen tudi vrne. Kako se kaže? Dobre priložnosti v vašem življenju, prijazni ljudje v vašem življenju, drobne pozornosti, prijaznosti v vsakdanjem življenju in tako tudi … spokojen nasmeh na vašem obrazu. 

 

 

Kratek obred pred vsakim obrokom

Vaše babice in dedki to rutino pred vsakim obrokom zagotovo dobro poznajo, gre za nadvse pomembnih nekaj minut, zaradi katerih bo vaše telo hrano lažje sprejelo, iz nje izločilo več hranil, posledično se boste počutili boljše, postajali vse bolj vitki, imeli boljšo prebavo, vsekakor pa boste poskrbeli tudi za informiranje hrane. Ko torej sedete za mizo, uporabite sledečo rutino in afirmacije.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.