Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna
-20,00

Zapper RAPID 30kHz (paraziti)

Poreklo: Irska

S pomočjo šibkega električnega toka, ki ga pošiljamo skozi telo, le ta vpliva na:

  • parazite,
  • viruse,
  • bakterije in
  • glivice. 

Le-ti pa so lahko vzrok za različna bolezenska stanja in obolenja.

Uporabljajte napravo Zapper v skladu s protokolom dr. Hulde Clark, ki ga prejmete z napravo.

Ob nakupu tega izdelka se vam za še bolj učinkovit in celosten protokol priporoča tudi uživanje pripravka ruskega onkologa, dr. Korepanovega, ki je ustvaril proti parazitno kombinacijo s skorjo trepetlike, lisičkami in klinčki. Izdelek najdete v spletni trgovini pod zavihkom IZ SIBIRIJE.

 

 

Artikel je na zalogi
115,00
95,00
kom
115,00
95,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

ZAPPER RAPID 30kHz vam lahko pomaga pri: vdorih parazitov, dvigu energije, prebavnih težavah, nespečnosti, detoksifikaciji telesa, odvisnosti, vključno z odvisnostjo od nikotina, nevtraliziranje energij.

Naprava vključuje orgonski akumulator. 

V nekaterih tradicijah se orgon z drugimi besedami imenuje še či, prana, peti element ... 

Komplet vsebuje:

  • ●  ORGONE ZAPPER-RAPID 

  • ●  2-krat bakrena elektroda (prib. 22 mm (premer) ☓ 100 mm (dolžina))

  • ●  Žici na zapiranje na krokodilčka in 3.5 mm vtič za povezovanje elektrod in naprave

  • ●  9 v baterija 6F22

  • ●  Vgrajena orgonska enota

  • ●  Navodila za uporabo

Pred dobavo je vsaka naprava preverjena in izmerjena z osciloskopom.
Naprave ni priporočljivo uporabljati več kot enkrat dnevno in ne več kot 10 dni zaporedoma (po tem obdobju vsaj dvotedenska neuporaba). Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom.

Vse naprave za odganjanje parazitov so namenjene individualni uporabi. Ne uporabljajte nosečnice, ljudje s srčnim spodbujevalnikom, epileptiki, mlajši otroci, starostniki in ljudje z mentalnimi težavami.

Napravo hranite stran od vročine, vlage in izven dosega otrok. Napravo lahko upravljajo samo odrasli.

Garancija je 2 leti od nakupa izdelka in velja samo za elektroniko. Garancija ne vključuje mehanskih poškodb in se ne prizna, če se ugotovi da je bila odprta škatlica elektronike.

Ne predpisujemo, diagnosticiramo ali posredujemo zdravniške napotke ali diagnoze stanj.

Izpostavljenost bioresonanci načeloma ni bila znanstveno dokazana za delujočo. Prosimo vedite, da protokola Dr. Hulde Clark in Boba Becka, knjige ali naprava niso bili ovrednoteni s strani Health or Food and Drug Administration (UK/EU/US) in zato ne garantirajo učinkovitosti ali varnosti. Ni za zdravniško uporabo. Naprava zapper NE zdravi.

Naprava zapper je namenjena individualnemu raziskovanju. Uporaba se ne priporoča nosečnicam, ljudem s srčnimi spodbujevalci, epileptikom, majhnim otrokom, starejšim osebam in ljudem z mentalnimi težavami. Držite napravo stran od srca, stran od otrok. Napravo lahko uporabljajo samo odrasli. Vsi principi, hipoteze in trditve nimajo uradnega medicinskega ali znanstvenega dokaza.

Vse naprave Zapper poganja samo 9 voltna baterija, nikoli ne uporabljajta drugega adapterja. Z nakupom naprave Zapper se strinjate, da ste seznanjeni z zgoraj opisanim.

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.