DVE NORI JULIJSKI AKCIJI! Prejmi darilo v vrednosti 39€ in 58€! PREVERI ZAVIHEK SPLETNA TRGOVINA

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna
-79,00

HYDRONIC - Filter in vitalizator za vodo (primeren za hiše)

Hydronic je filter in vitalizator, ki se v hiši namesti takoj za vodomerom.
To pomeni, da boljšo vodo uporabljamo v vseh prostorih hiše, za vse namene.

Ne potrebujemo ga menjevati kot klasične filtre, deluje na podlagi informacijske tehnologije Poznik. Ima številne certifikate, opravljene so številne meritve.

Kaj vse zmore Hydronic:

  • pospešuje izločanje klora;
  • zmanjša količino nitratov v vodi;
  • do 70 % zmanjša negativen vpliv ostankov farmacevtskih spojin, ki se nabirajo v vodi;
  • iz vode odstranjuje tudi neželene informacije in vodo oživlja s pozitivnimi informacijami, ne da bi vanjo posegali s kemijo;
  • mrtvo (utrujeno vodo), ki priteče do pip po nenaravnih ravnih poteh spremeni v živo, ki daje ljudem, živalim in rastlinam več življenja.
Artikel je na zalogi
790,00
711,00
kom
790,00
711,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Kakšen vpliv ima HYDRONIC na vodni kamen?

Vodni kamen, natančneje kalcijev karbonat v vodi, ki steče skozi Hydronic, spremeni kristalno strukturo. Iz trše kalcitne oblike se 60- do 80-odstotno spremeni v mehkejšo, kredasto mazljivo aragonitno obliko, ki se več ne nabira na grelnih telesih, na stenah cevi, na pipah in na ventilih, niti na opranem osebnem in posteljnem perilu. Razlika je v tem, da ima kalcijev karbonat v neobdelani vodovodni vodi igličasto obliko, v obdelani vodi pa prizmatično, ki ima manj možnosti za zlepljanje in tvorbo velikih klastrov in iz tega razloga se tudi ne nalaga na stene.

Apnenčaste sledi vodnih kapelj na steklu, na posodi in priboru ter na svetleči nerjavni pločevini lahko odstranimo z mehko krpo. Posoda se lepše opere in dobi lepši sijaj, ker se vodni kamen izpere tudi iz najbolj drobnih raz na posodi. Tudi v pomivalnem stroju se ne nabere nič ali le malo vodnega kamna.


Kakšen vpliv ima Hydronic potem na hrano in pijačo, ki se pripravlja iz vode, ki steče skozi ta vitalizator?

Testo, ki ga zamesimo s prestrukturirano vodo, se dviguje počasneje, kruh in pecivo imata drugačno strukturo, tudi okus. Prestrukturirana voda hitreje in bolje osveži zelenjavo. Čaj in kava imata močnejši okus, na površini napitkov ni več "sivih oblakov". Močnejši okus imajo tudi juhe, zelenjavne in mesne. Živa voda zavira rast bakterij in glivic, zato hrana v stiku z njo manj plesni in se kvari počasneje.


Kaj to pomeni za našo kožo, če bomo imeli v hiši namontiran Hydronic?

Koža postane mehkejša in bolj napeta, ker se mehkejša voda lažje vpija vanjo, posledično izginejo drobne gubice na obrazu in vratu. Umivanje v prestrukturirani vode je prijetnejše. Mila in geli za tuširanje se bolj penijo. Sledi apnenca iz vode lažje odstranimo, v strojih in pipah se nabira manj vodnega kamna, peremo lahko brez mehčalca in pri manjših temperaturah. Poveča se belina z živo vodo opranega perila, barve pa oživijo, ker se vodni kamen izpere.

Kaj pomeni za živali v našem domu, če bomo imeli v hiši dostop samo do Hydronic vode?

Če domačim živalim omogočimo izbiro, se praviloma odločajo za živo vodo. Postanejo bolj zdrave, živahnejše, imajo lepšo dlako in perje.


Kako bodo Hydronic v naši hiši opazile rastline?

Hydronic je primeren tudi za rastlinjake. V rastlinjakih je manj bolezni, potrebnih je manj fitoterapevtskih sredstev. Pri rastlinah opazimo predvsem bujnejšo rast, večjo odpornost, temnejšo, bolj krepko zeleno barvo, močnejše in včasih bolj pogosto cvetenje. Zelenjava je odpornejša, gnitje in uvelost se pojavita kasneje, nekatere plesni in žuželke se rastlin, ki jih zalivamo z živo vodo sploh ne lotijo. Tudi rezano cvetje se v prestrukturirani vodi obdrži dlje časa.

Torej je pri uporabi Hydronica vsa voda informirana. Kaj to prinaša?

Pozitivni učinki informirane vode:
1 ima boljši okus, je bolj mehka, bolj pitna
2 izboljša se vonj
3 je bolj bistra
4 po pitju ali kopanju v njej se bolje počutimo
5 koža je bolj napeta ker je bolje hidrirana, saj mehkejša voda lažje prodre tudi v kožne celice
6 mehča vodo; dodajanje mehčalcev pri pranju je nepotrebno
7 pralna sredstva se v njej bolj penijo
8 v inštalacijah in strojih omejuje nastajanje vodnega kamna
9 vrtnine in sadje se osvežijo
10 izboljša mikrobiološko stanje vode
11 pospeši rast rastlin
12 rastline zalivane z njo so bolj zelene in bujno cvetijo
13 rastline so odpornejše in zato lahko zmanjšamo ali celo opustimo uporabo fitoterapevtskih sredstev
14 ugodno vpliva na domače živali, zmanjša se obolevnost, porabo zdravil in število veterinarskih posegov.


Tehnični podatki:

Hydronic za hišo vgradimo takoj za vodomerom. Ne zmanjšuje pretoka vode in dopušča pretok do treh kubikov na uro. Ob pravilni montaži in vzdrževanju bo Hydronic za hišo deloval zelo dolgo. Informacijske celice se ne izrabljajo, njihovo delovanje lahko zmanjša ali izniči le zelo močno elektromagnetno polje tudi udar strele.

priključek 3/4 cole
dolžina cevi 155mm
material - nerjaveči

Hydronic/Tehnologija Hydronic ima izjavo o skladnosti Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano št: PV 2016/778 in PV 2016/779.

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.