Ta mesec darilo ob nakupu čage - storžek sibirske cedre iz Altaja (Sibirija)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna
-13,00

Informirana blazina s češnjevimi koščicami z Grabovoi nizom

Informirana blazina s češnjevimi koščicami z Grabovoi nizom za zdravje vseh ljudi.

Delujejo namreč kot termofor, mnogi pa ga uporabljajo tudi kot vzglavnik! Medtem ko želeno mesto segrevate ali hladite, preberite niz na blazini za še boljše in hitrejše učinke.

Blazina je povsem naravna, brez plastike, brez kemijske obdelave, zato gre za povsem naravni izdelek z neomejenim rokom uporabe!

Dimenzija: 28 x 22 cm

Artikel je na zalogi
33,00
20,00
kom
33,00
20,00

Telefonska naročila

02 62 00 230

Nikogar ne poznam, da nima rad češenj.

A pomislite, kaj se zgodi s koščico češnje? Ponavadi jo izpljunemo. A ko bi le vedeli, kakšno izjemno lastnost imajo!

Delujejo namreč kot termofor, mnogi pa ga uporabljajo tudi kot vzglavnik!

S pomočjo toplote se segrejejo ali s pomočjo mraza ohladijo in to temperaturo tudi dlje časa obdržijo, medtem ko blazino s koščicami prenesete na določene dele telesa, kjer se pojavlja bolečina, glavobol, napetost, slaba prekrvavitev in podobno.

 

Koliko časa oddaja vročino?

Vsaj 30 minut, lahko pa tudi dlje, vendar se moramo zavedati, da je pol ure tudi maksimalen čas, ki ga priporočajo zdravstveni strokovnjaki.

Češnjeva blazina je vsekakor izjemni naravni termofor, kjer ni uporabljeno nobene plastike, škodljivih materialov, uporabljena pa ni bila nobena kemikalija.

Uporaba HLADNE blazine:

–       hlajenje oteklin

–       zmanjševanje bolečin

–       polaganje na obraz – sinusi

–       hlajenje športnih poškodb, pregretih mišic.

 

Uporaba TOPLE blazine:

–       različna vnetja

–       revmatske težave

–       menstrualne težave

–       bolečine v trebuhu

–       bolečine v sklepih

–       utrujene mišice

–       stres

–       za lažji spanec.

 

Blazino s čenjevimi koščicami uporabljajo tudi v fizioterapiji, v masažnih salonih, wellnessih, zdraviliščih, termalnih kopališčih v različne namene.

–       kot masažna blazina za spanje

–       pri masaži telesa

–       toplotne terapije

–       blazina za oči

–       manjšanje stresa

–       doseg sproščenosti celotnega telesa.

Kako pripraviti blazino za TOPLO uporabo?

Pogrejete jo tako, da jo položite v predhodno ogreto pečico  na 100 stopinj za približno 5 minut, lahko pa jo ogrejete tudi v mikrovalovni pečici, če jo še vedno uporabljate za 3-4 minute na 1000 vatov. (Resnično vam ničesar ne priporočamo, da obdelujete z mikrovalovno pečico, še najmanj pa hrane).

 

Kako pripraviti blazino za HLADNO uporabo?

Kateri je najbolj hladen prostor v vašem domu? Zamrzovalnik seveda! Postavite ga za 2 uri v zamrzovalnik, nato ga namestite na željeno mesto.

 

Kaj pomenijo številke na blazini s češnjevimi koščicami?

Vsekakor smo želeli dobre učinke uporabe blazine še podvojiti, zato smo se odločili uporabiti zdravilni niz dr. Grigori Grabovoija za ZDRAVJE VSEH LJUDI – 888 885 888 88

Medtem, ko boste željeno mesto hladili ali greli nekajkrat preberite ta številčni in si jo predstavljajte v mislih, s tem boste pozitivno vplivali na svoje zdravje, kot na zdravje vseh ljudi!

 
Kdo je dr. Grigori Grabovoi?

Dr. Grigori Grabovoi, priljubljeni jasnovidni ruski doktor znanosti matematike, je v svetu – in na medmrežju – vzbudil zelo veliko zanimanja z večmestnimi številčnimi nizi, ki naj bi jih mnogi uspešno uporabljali za zdravljenje različnih bolezni.

Vse več je na spletu tudi ljudi, ki so si pozdravili hude, neozdravljive bolezni ali so jim po operativnih posegih znova zrasli odstranjeni organi, kar je nepredstavljivo.

Kako delujejo njegovi številčni nizi?

Bistvo njegovega zdravljenja je vizualiziranje in koncentriranje na posebne številčne kode, s čimer bolni ljudje frekvenco določene bolezni nadomestijo s frekvenco zdravja ter menda ozdravijo.

Nazaj

Sorodni izdelki

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.