Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zvezda na obisku: Rok Vihar / Doktor farmacije o adaptogenih in njihovi uporabi

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Zvezda na obisku: Rok Vihar
V našo dnevno sobo smo z upoštevanjem ustreznega “socialnega distanciranja” namestili igralca Roka Viharja, ki nam je izdal kar nekaj nikoli slišanih zanimivosti iz svojega profesionalno-zasebnega življenja. Ker se od igralcev pričakuje, da so v dobri formi (ne zgolj zaradi videza, ampak tudi zaradi kondicije − dramske predstave znajo biti namreč izjemno izčrpavajoče), smo ga zaslišali o jutranjih navadah, skrbi za psihofizično ravnovesje pa tudi napitku, s katerim si je popravil dolgoletne bolečine v želodcu. Bili smo radovedni, kakor znamo biti. Rok pa je bil hvaležen gost − zgovoren in simpatično iskren. Vabljeni k ogledu posnetka! https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/eko-zelenje-28-vreck-z-zelenjem-algami-in-kalcki.html

Doktor farmacije o adaptogenih in njihovi uporabi; Samo Kreft
Povemo vam eno resnično zgodbo o astronavtih! Ko so šli ameriški astronavti v vesolje, jim je postalo jasno, da zaradi gravitacije ne bodo mogli normalno pisati. Zapravili so milijone denarja za razvoj pisala, ki bi pa to omogočalo … Ruski kozmonavti pa so so bili bolj praktični in niso komplicirali s kuliji, ampak so zraven raje vzeli svinčnik. No, pa še nekaj pametnega so pogruntali ruski kozmonavti … Namesto amfetaminov oz., po domače, speeda za budnost in fokusiranost, ki so ga vzeli ameriški astronavti, so ruski kozmonavti posegli po naravni zadevi, in sicer adaptogenu, bolj konkretno elevterokoku, rastlini, ki daje iste učinke brez stranskih učinkih. Adaptogen je nestrupena rastlina, ki nudi učinek povečanja moči pred različnimi fizičnimi, kemijskimi in biološkimi stresorji. Kako se razlikujejo od “običajnih”zdravilnih rastlin, ali spadajo med zdravila in katere adptogene je na obisk prinesel redni profesor na Fakulteti za farmacijo, kjer raziskuje zdravilne rastline in druga zdravila naravnega izvora, dr. Samo Kreft? Ne zamudite.
https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-seminar-fitoterapija-za-krepitev-zdravja-preventivo-in-zdravljenje.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/elevterokok-sirup-primerno-za-otroke.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/caga-z-roznim-korenom.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.