Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zgodbe starejših občanov: Ljubica Jančar / Zeliščni čaj za preventivo po TKM / 6 najboljših trikov za obvladovanje hormonov

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Zgodbe starejših občanov: Ljubica Jančar

Ljudje! Kam se vam tako mudi? Tokrat bomo govorili z Ljubico Jančar, avtorica začetnega verza (iz pesmi Postojte ljudje), ki ji v življenju ni bil dano, da bi kadarkoli zares hitela, saj je že od rojstva nezmožna hoditi. A kljub njeni zgodbi nosi v sebi žar sreče, ki bi nam morala biti za zgled. Večina ljudi namreč stanje sreče povezuje in pogojuje s stvarmi, ki nikakor niso pogoj za srečo. Mnogi se niti ne zavedajo, da so srečni, ker tega ne ozavestijo. A tokrat ne bo govora o takih ljudeh! Kakšno je bilo Ljubičino otroštvo, kako dojema sebe, kakšne vragolije je počela in navsezadnje, kako zadovoljna s svojim življenjem, boste izvedeli v ogledu posnetka.


Zeliščni čaj za preventivo po TKM; Yao Junhao, Miha Virant, Martin Janžekovič

Pitje zeliščnih čajev v preventivnem smislu je tudi v TKM deležno posebne obravnave. Določeno zelišče namreč vstopa v človeško delo in s tem vpliva na njegovo qi energijo. Uravnavanje energije qi z zelišči pa ima na Kitajskem tudi že precej zavidljivo zgodovino. Poleg Kanona interne medicine Rumenega cesarja je za to področje še posebej pomembno delo Shen Nong ben cao. Tokrat se bomo z gosti Yaom Junhaom, Miho Virantom in Martinom Janžekovičem osredotočili na učinke čaja iz krizanteminih cvetov, popkov vrtnic, zlatosrebrne rože Jinyi hua, Caojueminga, Shanzhe in Heye. Na katere organe delujejo, kakšni sta narava in učinek zelišča ter v katerih primerih so najbolj koristni? Ne zamudite ogleda posnetka!


6 najboljših trikov za obvladovanje hormonov; Jasmina Kandorfer

Če kaj, bi vsaka ženska zagotovo morala poznati svoj dnevni ritem hormonov, predvsem kortizola, melatonina in rastnega hormona. Vse troje namreč močno vpliva na raven energije, spanje, razstrupljanje in hujšanje. V tokratni oddaji nam Jasmina zaupa 6 trikov, s katerimi bo uravnavanje hormonalnega stanja v telesu veliko lažje. Ste že slišali za jutranjo aktivacijo kortizola na mrežnici ali pa uporabljanje rumenih očal zvečer? Zakaj stradanje redi in čemu si redno sončiti spolovilo? Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/rumena-ocala-zascita-pred-modrimi-lucmi.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/olje-princesa-gornjega-altaja.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.