Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zeliščni čaj za preventivo po TKM / Ena največjih jasnovidk današnjega časa, 1. del / Pomlajevanje − ne le zaradi lepote, ampak predvsem zaradi zdravja

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Zeliščni čaj za preventivo po TKM; Yao Junhao, Miha Virant, Martin Janžekovič

Pitje zeliščnih čajev v preventivnem smislu je tudi v TKM deležno posebne obravnave. Določeno zelišče namreč vstopa v človeško delo in s tem vpliva na njegovo qi energijo. Uravnavanje energije qi z zelišči pa ima na Kitajskem tudi že precej zavidljivo zgodovino. Poleg Kanona interne medicine Rumenega cesarja je za to področje še posebej pomembno delo Shen Nong ben cao. Tokrat se bomo z gosti Yaom Junhaom, Miho Virantom in Martinom Janžekovičem osredotočili na učinke čaja iz krizanteminih cvetov, popkov vrtnic, zlatosrebrne rože Jinyi hua, Caojueminga, Shanzhe in Heye. Na katere organe delujejo, kakšni sta narava in učinek zelišča ter v katerih primerih so najbolj koristni? Ne zamudite ogleda posnetka!

Ena največjih jasnovidk današnjega časa, 1. del; Vera Bojičić

Tokrat gostimo eno največjih jasnovidk tega časa, ki je 40 let živela povsem običajno življenje. Spomni se sicer, da je že od malega čutila v sebi ogrono ljubezni, ki jo je tudi vodila skozi življenje. A zares se je njeno dojemanje spremenilo leta 2001, ko je doživela nenavaden občutek: stala je sredi sobe in začutila, kot da bi z nje nekaj odpadlo. V taistem dnevu se ji je odvrtel cel film njenega življenja. Kaj je o svojih jasnovidnih sposobnostih, ki jih poseduje od takrat naprej (in za katere pravi, da so 100-% natančne; da to preprosto ve), povedala sama, izveste v posnetku! Ne zamudite.

Pomlajevanje − ne le zaradi lepote, ampak predvsem zaradi zdravja; Maria Ana Kolman

Pomlajevanje s pomočjo kozmetičnih sredstev ima zgolj estetski učinek, medtem ko je namen pravega pomlajevanja doseči stanje v telesu, da je število novih (zdravih) celic večje od števila starih (okvarjenih). Kako to, da se nekateri ljudje ekspresno (po)starajo, medtem ko so drugi leta in leta praktično isti? Kakšen način življenja prinaša mladostna videz in počutje, kako se znajti, ko nastopi menopavza, ter kakšen vpliv ima pri vsem somatotropin oz. ljudsko rečeno rastni hormon? Tokrat nam bo o sodobni garantologiji razlagala Maria Ana Kolman. Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/cedrov-sodcek-z-zeliscno-paro-ali-slavna-ruska-fitobocka.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.