Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zavestno povezovanje z angeli, ki se ga lahko nauči vsak! / Kako in zakaj se naučiti lucidnega sanjanja?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Zavestno povezovanje z angeli, ki se ga lahko nauči vsak! Sanel Ibrišimović
Angeli že tisočletja navdihujejo ljudi, o njih beremo v leposlovju in člankih, pojavljajo se v umetnosti, filmih, na internetu lahko najdemo tudi nemalo fotografij, na katerih naj bi bili angeli … Čeprav skoraj vse religije poznajo angele ali njim podobna bitja, ki niso “ne človek ne Bog”, o njih pravzaprav zelo malo vemo … Ne vemo niti, ali obstajajo ali ne! Kaj so torej angeli? So plod domišljije ali realna bitja? Gre za kompleksen, a fizikalno razložljiv pojav, pogruntavščino duhovnih gurujev ali kaj tretjega? Kdor se ukvarja z duhovnostjo, obstoja angelov ne zanika … A za nas besede niso dovolj … Saj vemo, kakšni smo ljudje! Vse bi radi videli na lastne oči ali začutili na lastni koži. Radi bi se prepričali, radi bi sami prišli v stik z njimi, radi bi, da nam pomagajo! Se to da? In če ja − je to privilegij izbrancev ali danost, ki jo ima v sebi vsak človek? Kako se zavestno povezovati z angeli in ali se lahko tega nauči vsak, nam bo v tokratni oddaji zaupal prijatelj angelov Sanel Ibrišimović. https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/povezovanje-z-angeli.html
Novička, omenjena v oddaji: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/izracunajte-frekvenco-svojega-imena-in-priimka-ter-izvedite-kdo-je-vas-angel-varuh.html

Kako in zakaj se naučiti lucidnega sanjanja? Darija Huzimec
Ali sanjam? Ali je vse skupaj resnično? Zdi se tako jasno, tako LUCIDNO. Kot bi bilo res … Potem to vendarle niso sanje … In če so … Kako to preveriti? Lucidne sanje so sanje, ki se jih zavedamo in jih kontroliramo, z njimi pa lahko vzporedno vplivamo na kvaliteto dnevnega življenja. Lucidne sanje so tudi pomembno orodje za soočanje s strahovi ter sprejemanje potencialov. Minuta meditacije v lucidnih sanjah, je npr., enakovredna uri meditiranja v resničnem življenju, v sanjah lahko celo hujšamo! Ampak, ali se lahko lucidnega sanjanja nauči vsak? In če so sanje tako resnične, kot bi se res dogajale, a to pomeni, da lahko, recimo poustvarjamo resničnost, izboljšamo psihične sposobnosti, telovadimo in dejansko hujšamo, dobivamo odgovore iz podzavesti … Kako se sploh lotiti lucidnega sanjanja? Katere osnovne principe moramo vključiti v dnevno življenje, da lahko razvijamo lucidne sanje? Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/sveti-les-palo-santo-holly-wood.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/rezultat-iskanja.html?isorc=&k=moldavit
https://klepetobkavi.si/trgovina/rezultat-iskanja.html?isorc=&k=selenit
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/sveta-geometrija-roza-zivljenja-za-steklo.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.