Boste postavljali smrečko? Ne pozabite na energijski ritual čarobnega ključa, ki vam ga podarimo ob vsakem nakupu nad 70 eurov. Obstaja vsaj 14 različnih ključev, zate ga izberemo povsem intuitivno. Ko ga prejmeš, greš v gozd in položiš roke na drevesno deblo za 2 minuti in dihaš. Nato vzemeš v roke čarobni ključ, se nasloniš na drevo, zapreš oči in prosiš kozmične energije, da v letu 2024 odprejo vrata na želeno področje ...

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj vztrajamo v vlogi žrtve? Kaj se lahko iz nje naučimo?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Zakaj vztrajamo v vlogi žrtve? Kaj se lahko iz nje naučimo? Edita Tomić

Včasih vidimo ljudi, ki zelo trpijo, ampak sploh nič ne naredijo, da bi se počutili bolje. Celo zdi se, da pomalem uživajo v tej svoji ranjanosti in prizadetosti. Je igranje vloge žrtve samo izgovor pred spremembami in sprejemanjem odločitev? Zakaj je tako težko izstopiti iz tega patološkega kolesja in ali se da to vseeno spremeniti? Pomembno je dojeti, da mi sami odločamo, kaj bomo dosegli in česa ne … In takrat se lahko prične osebna oz. duhovna rast! 

www.osebnarast.si     

FB: https://www.facebook.com/editatomic 

 

Zaradi sodobnega načina življenja ga večini Slovencev zelo primanjkuje! Govorimo o mineralu magneziju, katerega pomanjkanje (lahko) spremljajo glavoboli, krči v telesu podnevi in ponoči (tudi menstrualne bolečine), diabetes, osteoporoza, osteopenija, padec sladkorja, utrujenost, visok krvni pritisk, holesterol, nespečnost, anksioznost, depresija, brezvoljnost, nihanje razpoloženja, bolečina v mišicah, fibromialgija, zaprtost, vnetne črevesne bolezni ali razdražljivost črevesja, slab spomin in še kaj. Kateri so najpogostejši vzroki za pomanjkanje magnezija? Katera hrana oz. navade pospešeno črpajo magnezij iz telesa? Kako je magnezij neposredno povezan z zdravjem srca, hormoni in psihičnimi boleznimi? In kako ga vnesti v telo dovolj in takoj? Ne zamudite ogleda posnetka! 

Članek: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/hrepenite-po-slanem-morda-vam-manjka-ta-mineral-2661.html 

Magnezijev gel: https://klepetobkavi.si/spletna-trgovina/magnezijev-gel-200-ml-100-naravno.html 

Concentrace (minerali v sledovih): 

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/concentrace-popolni-spekter-ionskih-mineralov-v-sledeh.html 

Prihajajoče TV oddaje

Trenutno ni dogodkov.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.