Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj vrtnica vzpodbuja spolnost? / Hoja po žerjavici – naj v ognju zgori vse, kar ni v naše najvišje dobro / Kako se lahko revež pripravi na težke čase?

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Zakaj vrtnica vzpodbuja spolnost? Matic Amon Anzeljc in Katarina Anis Anzeljc

Vrtnica je kraljica med rožami. Moški jo radi podarjajo ženskam kot simbol ljubezni, njen vonj pa vsebuje kar 98 % vseh parfumov. Ko rečemo, da je vrtnica afrodiziak, s tem ne mislimo, da vzbuja spolno slo, ampak srčno povezavo, ki posledično pripelje do spolne združitve. Tokrat nam bosta Matic Amon Anzeljc in Katarina Anis Anzeljc razložila, zakaj je vrtnica tako delikatna in prestižna rastlina, kako vpliva na hormone, celjenje srčnih ran, kako je povezana z žensko joni, kakšno simboliko pripisujemo vrtničnim trnom in cvetovom ter kako si iz nje narediti pripravke za zaščito, odpiranje srca, nego kože itd. Ne zamudite!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/aromaterapevtski-set-8.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/pomlajevalni-serum-za-obraz-in-vrat-slovensko-ekolosko-naravno-rocno-vegansko.html

Hoja po žerjavici – naj v ognju zgori vse, kar ni v naše najvišje dobro; Bogdan Mak

Blagodejne učinke ognja so dobro poznali že naši daljni predniki. Vedeli so, da ogenj očisti človeka, ga napolni z močjo in energijo ter da ima tudi neskončno ustvarjalno moč. Tokrat vas vabimo, da to moč sprejmete, in se z nami sprehodite po žerjavici. Z Bogdanom Makom namreč letos ponovno prirejamo skupinsko premagovanje strahu in sprehod po ognjeni preprogi, na katerega se bomo notranje pripravljali več ur. Različne vaje nas bodo postopoma, a povsem sprostile in nas odprle za čutenje, zaradi česar bo preizkus pravzaprav povsem samoumeven. Premagajte strahove – tisti, ki se odločijo za hojo po žerjavici so po končanem dogodku neizmerno hvaležni, saj s tem naredijo nov, svež korak v življenju, ter dopustijo, da v ognju zgori vse, kar ni v njihovo najvišje dobro. Vabimo vas torej 1. 6. 2019 (oz. 22. 6. 2019 – v primeru dežja) v Bio parku Nivo (Žalec) na skupinsko hojo po žerjavici. https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Kako se lahko revež pripravi na težke čase? Jože Vetrovec
Jože Vetrovec in Gvido Pintar bosta v tokratni oddaji pojasnila, zakaj je zlato najbolj zanesljiva valuta v današnjih nestabilnih časih. Danes na svetu ni več denarja, katerega vrednost bi bila krita z zlatom. Papirnati denar je tako le valuta brez dejanske vrednosti in v vsej zgodovini človeštva je bilo izdanih že 4500 fiat (papirnatih) valut in vse so do zdaj brez izjeme propadle. Kje je torej rešitev? Kako zavarovati svoje premoženje in se pripraviti na potencialne težke čase, zakaj kupovati zlato, kako je mogoče, da zlato ohranja svojo vrednost ter kakšna so priporočila strokovnjakov? Pa tudi, kdaj kupovati in kdaj prodati zlato? Ne zamudite!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.