Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj se po 40. letu redimo? / Od policista, kriminalca do meniha / Bosanske piramide skozi oči poznavalcev in laikov

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Zakaj se po 40. letu redimo? Jelena Dimitrijević

Vsako desetletje po 30. letu izgubimo od 3 do 5 odstotkov mišične mase, izguba mišic pa vpliva tudi na porabo kalorij – manj kot imamo mišic, manj kalorij porabi naše telo. V tokratni oddaji se bomo spraševali, kako se kljub tem neizpodbitnim dejstvom izogniti pridobivaju kilogramov po 40. letu. Certificirana nutricionistka Jelena Dimitrijević bo izpostavila 12 ključnih točk, ki bi jih morali upoštevati, razkrivamo pa tudi, koliko kalorij dnevno bi morali zaužiti manj, da se prehod ne bi poznal na naši postavi. Ključ je pa še vedno v hormonih! Več izveste v posnetku, vabljeni pa tudi na večdnevno delavnico zdravega in trajnega vitkanja pod vodstvom Jelene Dimitrijević. Več info na:
https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/tecaj-zdravega-hujsanja-z-jeleno-dimitrijevic.html

Od policista, kriminalca do meniha; Miro Župan

V tokratni oddaji gostimo navdihujočega Mira, ki nam bo zaupal, da bi se moralo njegovo življenje po vseh fizikalnih in zdravorazumskih merilih zaključiti že pred več kot 20 leti. Na neki točki se je znašel v okoliščinah, iz katerih ni našel rešitve … Zato se je odločil za samomor. A glede na to, da ga danes gostimo v oddaji, do samomora navsezadnje le ni prišlo. Kaj se je dogajalo tistega skrivnostnega večera in kako je izventelesna izkušnja skorajšnje smrti vplivala na njegovo nadaljnje življenje? Kako živi trenutno? Je res menih? Kakšna spoznanja nosi? Toplino in modrost tega izjemnega človeka je težko artikulirati, zato vas vabimo, da si zagotovo ogledate pogovor!

Bosanske piramide skozi oči poznavalcev in laikov; Neža Bračič

O nenavadnih bosanskih piramidah kroži nešteto zgodb − da so jih zgradili nezemljani, da so starejše od tistih v Egiptu, da gre za najbolj obsežno mrežo podzemnih tunelov na svetu ter da celotno območje Visokega poseljujejo nenavadne zdravilne energije … Zagotovo veljajo za kompleksne artefakte, ki, hočeš nočeš, delujejo na vse, ki jih obiščejo. V tokratni oddaji preletimo izjave bioenergetika Marjana Ogorevca, najditelja in raziskovalca Semirja Osmanagiča, fizika Yurija Yatska ter laične obiskovalke bosanskih piramid Saše Einsiedler. Če se želite pridružiti Klepetovi delagaciji, hitro preverite https://bit.ly/2Vgz8jy, saj se mesta kot vedno hitro polnijo. P. S. Tokrat bo znami še častna gostja, učiteljica reikija in ThetaHealinga, grafologinja in osebna svetovalka Edita Tomić.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.