Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Zakaj in kako zmanjšati izpostavljenost aluminiju? / Naša pravica je, da to vemo! / Hoja po žerjavici – naj v ognju zgori vse, kar ni v naše najvišje dobro

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Zakaj in kako zmanjšati izpostavljenost aluminiju? Sanja Lončar

V okolju, zraku in vodi je vse več aluminija. V telo ga vnašamo na različne načine, predvsem z antacidi, preko aluminijastih folij, posod, termovk, konzerv, tub raznih namazov oz. drugih embalaž za hrano ... Nevidni viri aluminija pa se skrivajo še v sredstvih, ki preprečujejo strjevanje (npr. v soli, moki, kakavu in drugih praškastih izdelkih, ki bi se sicer na zraku strdili. Tokrat bomo o tej vseprisotni strupeni težki kovini govorili s Sanjo Lončar, avtorico več knjig o zdravem načinu življenja. Izvedeli boste, kako sploh preprečiti nalaganje aluminija v telesu oz. s katerimi preparati iz telesa najlažje spraviti tistega, ki smo ga na tak ali drugačen način že vnesli vase.

Naša pravica je, da to vemo! Anton Komat

Danes, 28. 11. Na Svetovni dan pravice vedeti gostimo pisatelja, svobodnega raziskovalca in naravovarstvenika Antona Komata, ki na anomalije sodobnega sveta opozarja brez dlake na jeziku − z zavedanjem, da s sedanjim početjem tonemo v propad! Tokrat se bomo spraševali, ali je skrivanje javnih informacij, kot so škodljivost procesirane hrane, oporečnost vodnih virov, zastrupljanje zemlje s pesticidi itd., sploh dovoljeno, zakaj je tudi molk laž ter kaj nam mediji zaradi interesov raznih institucij prikrivajo. Na Klepetu ob kavi se namreč trudimo posredovati tudi resnice, ki jih drugi prikrivajo. Poznate kako zgodbo, o kateri nihče ne piše? Sporočite nam jo!


Hoja po žerjavici – naj v ognju zgori vse, kar ni v naše najvišje dobro; Bogdan Mak

Blagodejne učinke ognja so dobro poznali že naši daljni predniki. Vedeli so, da ogenj očisti človeka, ga napolni z močjo in energijo ter da ima tudi neskončno ustvarjalno moč. Tokrat vas vabimo, da to moč sprejmete, in se z nami sprehodite po žerjavici. Z Bogdanom Makom namreč letos ponovno prirejamo skupinsko premagovanje strahu in sprehod po ognjeni preprogi, na katerega se bomo notranje pripravljali več ur. Različne vaje nas bodo postopoma, a povsem sprostile in nas odprle za čutenje, zaradi česar bo preizkus pravzaprav povsem samoumeven. Premagajte strahove – tisti, ki se odločijo za hojo po žerjavici so po končanem dogodku neizmerno hvaležni, saj s tem naredijo nov, svež korak v življenju, ter dopustijo, da v ognju zgori vse, kar ni v njihovo najvišje dobro. Vabimo vas torej 1. 6. 2019 (oz. 22. 6. 2019 – v primeru dežja) v Bio parku Nivo (Žalec) na skupinsko hojo po žerjavici. https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.