Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Vsak dan spite s tihim ubijalcem. Izključite ga! / Črevesje kot zdrav temelj / Zlata pravila vsake jeseni. Kaj bi morali upoštevati jeseni?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Vsak dan spite s tihim ubijalcem. Izključite ga! Igor Šajn

Znanstvene študije v vedno večjem obsegu potrjujejo škodljivost elektromagnetnega sevanja nizko- in visokofrekvenčnih naprav. V današnji oddaji bomo s stavbnim biologom Igorjem Šajnom na zatožno klop postavili nevidnega in tihega sovražnika, ki tako rekoč ne manjka več v nobenem stanovanju ali pisarni (celo po hoji skozi večja mesta se mu ne morete izogniti): WI-FI. Katera tveganja so povezana z izpostavljenostjo WI-FI-povezavam, kakšna znanstvena priporočila obstajajo v zvezi s tem, kaj kažejo meritve v bližini oddajnikov, katere so še preostale naprave, ki bi se jih morali bati? Ne spreglejte!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/moske-spodnjice-belly-armor-z-zascito.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/belly-armor-kapa-za-dojencke-100-organski-bombaz.html


Črevesje kot zdrav temelj; TV-prodajno okno z Urško Steklasa

Zdravo črevesje = zdravo srce, zdravi možgani in dober imunski sistem. Ste vedeli tudi, da kar 90 % človeškega serotonina (hormona sreče) nastaja prav v črevesju? Tokrat predstavljamo pripomočke za vzpostavljanje optimalne črevesne flore, ki je pri sodobnem človeku že zelo izven ritma − namesto 85 % koristnih mikrobov jih imamo v povprečju samo 10−20 %. Kakšno zvezo imajo z ohranjanjem zdrave mikrobiote probiotiki ter s čim si pomagati v primeru čedalje pogostejšega problema: zaprtja. Kdaj bi bilo po tradicionalni kitajski medicini dobro iztrebljati ter kako pospešiti prebavo brez škodljivih sintetičnih odvajal? Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/probiotiki-20-milijard-s-prebioticno-mesanico.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/rastlinske-granule-naravno-odvajalo.html


Zlata pravila vsake jeseni. Kaj bi morali upoštevati jeseni?

Jeseni so po kitajski tradicionalni medicini najbolj na udaru pljuča. V tokratni oddaji bomo razkrili praktična in enostavna priporočila, kako varovati ta pomemben organ, da bo tudi v tem letnem času deloval “kot urca”. Zadeve se bomo lotili z dveh koncev − v goste prihajata certificirana nutricionistka Jelena Dimitrijević in zdravilec kitajske medicine Yao Junaho. Kakšno hrano torej potrebujemo jeseni, ali je boljša surova ali kuhana hrana, katera zelišča in začimbe dodati ter kateri dodatki bodo stanje telesa še bolj okrepili? Izvedeli boste tudi, katere akupresurne točke masirati, ter kako je z jesenjo povezan občutek žalosti. Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/elevterokok-sirup-primerno-za-otroke.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.