Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

To vse razkriva naš rokopis! / 6 težav na dopustu in hitre rešitve zanje

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

To vse razkriva naš rokopis! Edita Tomić
FB: https://www.facebook.com/editatomic
Neža je dobila pismo in ker ni bilo podpisa, je ugotavljala, kdo bi lahko bil … Ker ni prepoznala pisave, je sporočilce predočila grafologinji Editi, da pove, kakšne lastnost ima pošiljatelj. Iz rokopisa lahko namreč prek grafološke analize razberemo osebnostne karakteristike osebe in v tokratni oddaji se lotevamo prav tega − abc grafologije! Izvedeli boste, katere so tiste črke ali sklopi črk, ki največ izdajajo, kako se prek pisave prepoznavajo osebnostne lastnosti, kot so bojazljivost, nizka samopodoba, sanjaštvo, popustljivost, trma, kreativnost, dvoumnost itd., kaj pomenijo oblika pisave, naklon, pritisk, velike začetnice, nagnjenost in velikost črk …, dešifrirali bomo podpise svetovno znanih oseb ter seveda izvedeli, kako nam lahko grafološka analiza pomaga izboljšati življenje. Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na razpisane termine tečajev in seminarjev pri Editi Tomić. www.osebnarast.si

6 težav na dopustu in hitre rešitve zanje; Neža Bračič
Obstaja vsaj 6 neprijetnosti, ki vam lahko pokvarijo dopustniško uživancijo. V sklop poletnih počitniških nadlog smo umestili opekline in druge poškodbe, bolečine, zaprtje, vročino, drisko, zastrupitev, pike insektov in simptome kapi. Katere naravne in enostavne rešitve priporočamo za naštete izzive, kako ustaviti tiha vnetja, kaj nam o stanju telesa pravi driska, kateri naravni majevski pripomoček uporabiti proti pikom komarjev ter kaj narediti, da zaradi pika klopa, komarja ali druge žuželke ne pride do okužbe, pa tudi, kako se spopasti z vnetjem mehurja? Ne zamudite ogleda posnetka!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.