Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

To počnejo moje prijateljice, ki izgledajo vsaj 10 let mlajše! / Direktorica klinike za fizioterapijo in rehabilitacijo o naprednih metodah v zdravstvu / KLEPETOV IZBOR ZA POLETJE, 1. del

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

To počnejo moje prijateljice, ki izgledajo vsaj 10 let mlajše! Jasmina Kandorfer

Ste bili kdaj deležni opazke, da se ne obnašate letom primerno? Morda je to eden izmed razlogov, zakaj izgledate mlajše, kot ste v resnici! V tokratni oddaji nam bo Jasmina razkrila 13 skupnih lastnosti njenih prijateljic, ki svoja leta še predobro skrivajo. Rade imajo svojo službo, dobro se razumejo s sosedi, prosti čas preživljajo aktivno, s sabo imajo vedno stekleničko z vodo, pri kosilu jedo tudi solato in veliko zelenjave, ne ponočujejo, hodijo spat "s kurami", prakticirajo dnevno hvaležnost itd. Pa ostale skrivnosti? Poglejte v posnetku!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/nocno-popravilo-fitokompleks-ekoloskih-rjavih-morskih-alg.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/rezultat-iskanja.html?isorc=&k=fungoterapija
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/cedrov-sodcek-z-zeliscno-paro-ali-slavna-ruska-fitobocka.html


Direktorica klinike za fizioterapijo in rehabilitacijo o naprednih metodah v zdravstvu; dr. Stoika Radeva

Za tokratno oddajo smo se z ekipo usedli v avtodom in odpeljali daleč na jug proti Bolgariji. Obiskali smo priznane napredne doktorje, med drugim tudi direktorico klinike za fizioterapijo in rehabilitacijo v bolnišnici ISUL v Sofiji specialistko fizioterapije in rehabilitacije in profesorico laserske terapije in akupunkture na Medicinski fakulteti v Sofiji, dr. Stoiko Radeva. Razkrila je, s kakšnimi težavami se njihovi pacienti najpogosteje srečujejo, kako lahko pri njihovih težavah pomaga dodajanje magnezija, kakšni so pravzaprav simptomi pomanjkanja magnezija, katere skupine so še posebno ogrožene, ko gre za manko magnezija, kakšna je razlika med njegovim oralnim in topičnim dodajanjem ter v kakšne nepričakovane težave lahko vodi dolgoročno pomanjkanje. Ne zamudite ogleda posnetka!


KLEPETOV IZBOR ZA POLETJE, 1. del

V prvem delu Klepetovega izpora za poletje boste izvedeli, kateri so tisti pripomočki, ki bi jih v tem času morali uživati vsi, zlasti pa starejši, zakaj morajo na svoje zdravje v vročini paziti predvsem srčni bolniki ter osebe, ki prejemajo določena zdravila, kako zmanjšati možnost udara možganske ali srčne kapi, kaj so pokazale raziskave glede zdravja črevesne flore ter kateri fitokompleks je te dni še posebno znižan? Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/organski-mega-1.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/magnezijev-gel-200-ml-100-naravno.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/paket-preventiva-mozganska-in-srcna-kap.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/probiotiki-20-milijard-s-prebioticno-mesanico.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/nocno-popravilo-fitokompleks-ekoloskih-rjavih-morskih-alg.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.