Danes BREZPLAČNA POŠTNINA + revija Duša in telo.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

To me je naučilo življenje! Saša Lendero / Kako ravnati s čustvenimi vampirji doma in v službi?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

To me je naučilo življenje! Saša Lendero
Gostje, ki jih povabimo v oddajo Klepet ob kavi, so velikokrat presenečeni nad postavljenimi vprašanji … O pevki Saši Lendero smo izbrskali, da ima zelo razvito intuicijo ter da ji je blizu duhovna rast, zato smo izkoristili priložnost in iz prve roke izvedeli, kakšen je njen odnos do strahu in minljivosti, kakšni so novodobni, t. i. zvezdni otroci, ter ali je hčerka Aria tudi tak poseben otrok, katerim vrednotam sledi, ali verjame v angele, kako blizu ji je koncept karme ter ali res zna napovedovati prihodnost. Ne zamudite ogleda posnetka!

Kako ravnati s čustvenimi vampirji doma in v službi? Tina Orter, Petra Cvek
Čustveni vampirji, manipulatorji duše, osebe, ki nam jemljejo energijo in zaradi katerih se po druženju z njimi vrnemo domov popolnoma psihično in fizično izčrpani … Eni ljudje enostavno res spijejo vso našo energijo – bodisi z jamranjem, negodovanjem ali pa enostavno zgolj s svojo prezenco. A res lahko nekdo drug vpliva na nas ali je njihov vpliv odvisen od nas samih? Energijo si lahko jemljemo tudi s tem, ko od sebe pričakujemo, da bomo naredili nekaj, kar praktično ni v naši moči … Ali čustveni vampirji torej sploh obstajajo ter kako se zaščititi pred njimi v službi oz. doma? Smo lahko tudi sami sebi čustveni vampirji? Ne zamudite ogleda posnetka!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.