Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

To me je naučilo življenje / Kako se lotimo čiščenja jeter in črevesja? / Opozorila, ki jih morate vedeti, če jemljete dodatke omega-3?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

To me je naučilo življenje: Bernarda Jeklin
Če zadeva ne bo pomembna čez 5 let, potem se zaradi nje ne sekirajte več kot 5 minut. To je eno od vodil, ki smo se ga na Klepetu naučili skozi leta … No, kaj pa je življenje naučilo novinarko, urednico ter ljubiteljico besed in dobrih zgodb Bernardo Jeklin? Kaj jo je kot prvo damo revijalnega tiska gnalo v ta poklic, kako ocenjuje sodobno novinarsko etiko, ali je kdaj obžalovala kaki zapis ali članek, kako so jo (oz. jo še) hranijo potovanja ter katera temeljna spoznanja je usvojila na področju moško-ženskih odnosov? Prikupen in iskren pogovor, ki bi ga bilo greh zamuditi!

Kako se lotimo čiščenja jeter in črevesja? Jasmina Kandorfer

Čiščenje jeter in črevesja ima mnogo večji učinek, kakor bi si človek sploh lahko zamislil. Jetra so organ, katerega glavna naloga je odvajanje strupov iz telesa. A tudi zamaščena oz. nepravilno delujoča jetra niso zgolj posledica alkohola in mastne hrane … Obstaja kup razlogov (in hvala tudi bogu rešitev) za prečiščevanje jeter in črevesja. S tem ko boste prečistili jetra in črevesje, se bo namreč zgodil domino efekt dobrih posledic, kot so povečano vsrkavanje snovi, okrepljen imunski sistem, zakrpale se bodo luknje v črevesju (obnova črevesne sluznice), ne bo več napihnjenosti, zaprtja in driske, popravili se bodo morebitne alergije pa tudi splošna stanja pri avtoimunskih bolezni. A za to bo žal moralo preteči malo več 14 razstrupljevalnih dni. V današnji oddaji zaupamo celoten UDU-protokol, s katerim s boste v približno 3 mesecih uredili delovanje jeter in črevesja. Ne zamudite!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/ekoloska-podpora-formula-crevesje-in-jetra.html

Opozorila, ki jih morate vedeti, če jemljete dodatke omega-3? Jelena Dimitrijević

 

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.