Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

težave s hormoni in zanositvijo zaradi predmenopavznega sindroma / Hildegardina medicina deluje!

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

težave s hormoni in zanositvijo zaradi predmenopavznega sindroma; Simone Godina
FB: https://www.facebook.com/simone.godina

Veliki modreci so pravili tole: “Za vsak dan je treba imeti plan. Načrt. Neki ritem, cikel ... “ In res, treba je imeti tako kratkoročne kot dolgoročne plane. Fajn je imeti tudi uravnan mesečni cikel (s tem smo si nekako blizu, sploh če nam je kdaj zamujala) in, pazite zdaj to, ženske, tudi DNEVNI cikel … Kaj sploh je dnevni cikel hormonov in kako je vse to povezano z mesečnim ciklom in navsezadnje z ženskimi hormoni na splošno? Danes bo tovrstne dileme pojasnila trenerka za hormone in ščitnico Simone Godina. Zakaj se menopavza lahko pojavi že pri 40., kakšni so simptomi prezgodnje menopavze, kako se lotiti reševanja hormonskega neravnovesja, kakšna ženska je adrenalka in kakšna estrogenka, od kod pride “nevaren estrogen” ter kako se ga znebiti? Vse to vas čaka v tokratni oddaji, vljudno vabljeni pa tudi na brezplačno poletno šolo hormonov, ki bo potekala od 15. junij do 15. septembra preko posebne VIP zaprte FB-skupine, v katero se prijavite na spletni strani www.simonegodina.com.

Hildegardina medicina deluje! Veronika in Uroš Plantan
FB: https://www.facebook.com/tradicionalna.evropska.medicina/
V tokratni oddaji bomo govorili z navdihujočima gostoma Urošem in Veroniko Plantan, ustanoviteljema Svetovalnega centra Hildegardina klinika, ki sta po dveh desetletjih študija in prakticiranja tradicionalne evropske medicine (starodavne umetnosti zdravljenja, starodavnih tekstov o zdravljenju, nastanku vsega, zakonitosti življenja, odkrivanju zastrtega, pozabljenega in z desetletji izkušenj starodavne diagnostike) postala avtoriteti za tradicionalno evropsko medicino. Na kaj mislimo, ko govorimo o Tradicionalni evropski medicini, Hildegardini medicini in Tradicionalni diagnostiki? Kako lahko s kompleksnim sistemom znanj, ki so jih v preteklosti že uporabljali (in sta jih na srečo zakonca Plantan ponovno obudila), spoznamo temeljne vzroke za nastanek bolezni in s tem ne izgubljamo časa za iskanje in preizkušanje raznih metod, ki na koncu koncev niso učinkovite? Vse to v ogledu posnetka! www.tradicionalna-medicina.si

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.