Ta mesec praznujejo Jasmina, Marko, Neja, Irma in Marija! Zato ti cel mesec častimo poštnino, praznuj z nami!
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Ta recept pripravljajte tisti, ki imate težave s slabokrvnostjo / Tega upokojencem manjka v prehrani, da bi imeli več energije in manj bolečin! / Misija “bikini 2022” se začne zdaj!

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Ta recept pripravljajte tisti, ki imate težave s slabokrvnostjo; prof. dr. Samo Kreft 

Na Japonskem so dokazali uporabnost sladkega krompirja pri zdravljenju slabokrvnosti in ravno sladek krompir bo tokrat glavna zvezda Hipokratove kuhinje. Dr. Samo Kreft bo pripravljal vegansko chana masalo, izvedeli pa boste tudi, s katerimi drugimi živili lahko izboljšate krvno sliko in popravite slabokrvnost. Mimogrede, ste vedeli, da izkoristek železa povečamo z uživanjem vitamina C, ki ga ima v izobilju ravno sladki krompir … Polno koristnih in praktičnih nasvetov za izboljšanje krvi izveste v posnetku! 

Pokrovitelj oddaje: Eko zelenje: https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/eko-zelenje-28-vreck-z-zelenjem-algami-in-kalcki.html 

 

Tega upokojencem manjka v prehrani, da bi imeli več energije in manj bolečin! Urška Loncnar 

S starostjo upada količina določenih mineralov in hranil oz. jih zaradi naravnih procesov potrebujemo več. Kateri so tisti najbolj ključni? Urška Loncnar pravi, da so to vsekakor kalcij, vlaknine in alkalni minerali. Katere težave se lahko razvijejo, če teh elementov ne vnesemo dovolj, ter kako jih najbolj elegantno dobimo iz hrane? Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na sejem GREEN VITA 20.–22. 5. 2022 (Celje) na brezplačna predavanja in svetovanja na stojnici Klepet ob kavi! 

 

Misija “bikini 2022” se začne zdaj! Že razmišljate o poletnih počitnicah – za vas imamo dve prekrasni destinaciji, kjer boste lažje naredili revizijo in začeli “na frišno”. Karkoli se odločimo spremeniti, namreč najlažje naredimo na potovanju – najsibo odločitev za spremembo karierne poti, posege v odnose, pridobivanje novih veščin, uvedbo novih (zdravih) navad … Ne moremo tudi mimo dejstva, da verjetno z enim ušesom že vestno in z vseh strani poslušate o nasvetih, kako shujšati do poletja … Mi smo bolj kot nad hujšanjem navdušeni nad konceptom vitkanja – gre za zdrav in premišljen protokol izgube odvečne telesne teže, ki deluje na celični ravni! Suhi ali ne, glavno je, da ste v svojem telesu zadovoljni in sproščeni – za to pa morate najprej popucati predvsem v glavi!

Duhovne počitnice na otoku Ižu: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/id-7-dni-za-duso-in-telo-2703.html 

Potovanje v Egipt (Makadi Bay): https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/duhovne-pocitnice-v-egiptu-makadi-bay8-10-15-10-2022.html 

Protokol Vitkanje:  https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/paket-hujsanja-gratis-knjizica-vitkanje.html 

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.