Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Slovenci, ki se spominjajo prejšnjih življenj in najbolj zgodnjih trenutkov svoje inkarnacije / Kako se energijsko poklonimo svojim prednikom?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Slovenci, ki se spominjajo prejšnjih življenj in najbolj zgodnjih trenutkov svoje inkarnacije; Andrej Brečko, Uroš Adrian Brumen (30 min)

V določenih življenjsko pomembnih situacijah se lahko zgodi, da se ljudje spomnijo utrinkov iz prejšnjih življenj. Takšnji izkušnji spominjanj iz prejšnjih inkarnacij imata tudi današnja gosta Andrej Brečko in Uroš Adrian Brumen. Kako daleč nazaj sega njun (prvi) spomin? Kdaj se zgodi, da se človek zave svojega prešnjega življenja? Kako je njuna izkušnja vplivala na dojemanje sveta? Zakaj se pojavi deja vu in ali je to dejansko spomin na pretekle dogodke? Kako še lahko prepoznamo signale, da gre za situacije iz prejšnjih življenj? Se prejšnjih življenj spominjajo samo duhovno zelo razviti posamezniki? Kaj pa otroci? Se res pogosto spominjajo svojih preteklih življenj do nekje 7. leta? Ne zamudite ogleda posnetka! https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Kako se energijsko poklonimo svojim prednikom? Anita Reher, Nina Kasandra Klun (30 min)

Mesec oktober je na energijski ravni izredno močan. Takrat se namreč začnejo odpirati vrata podzemlja. V tem obdobju se pogosteje pojavljajo nenavadne situacije, in sicer z namenom, da vse, kar je dodelano in zastarano, zapusti naše energijsko polje. Od kdaj je konec oktobra in začetek novembra povezan s predniki? Zakaj želijo duše prehod na zemeljski nivo (in zakaj ravno v tem času leta)? Kako se sploh povezati s predniki? Ali predniki želijo pozornost s prižiganjem sveč na grobovih? Obstaja kak boljši način, kako se pokloniti prednikom? Katere rože so povezane s svetom mrtvih? Kako predniki komunicirajo z nami? Je pomembno, kako je nekdo umrl? Je oktorber pravi čas za uvide in za rituale? Kako se torej energijsko pokloniti prednikom na drugačen način? Ne zamudite ogleda posnetka, vabljeni pa tudi na dva prihajajoča dogodka, in sicer Nedelja za čarovnice (vodi Nina Kasandra Klun) in Dušni večer (vodi Anite Reher). Več na:

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/nedelja-za-carovnice.html

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/dusni-vecer.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.