Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Slovenci, ki potrebujejo pomoč. So jo pripravljeni sprejeti? / Stvari o hrani, ki bi jih morali vedeti vsi / Nezemljani – resničnost ali iluzija?

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Slovenci, ki potrebujejo pomoč. So jo pripravljeni sprejeti? Vesna Sitar

Dostikrat ugotavljamo, da se ljudje kljub slabim življenjskim razmeram s težavo obrnejo po pomoč. Prositi oz. izraziti prošnjo za finančno ali drugačno pomoč je v družbi, na žalost, še vedno stigmatizirano. Tokrat bo z nami Vesna Sitar iz društva Pomagajmo slovenskim otrokom, ki nam bo predstavila popolnoma anonimne oblike pomoči slovenskim družinam. V Sloveniji je resno materialno prikrajšanih 5,4 % prebivalcev. Če imate možnost, vas pozivamo, da tudi sami darujete. Kako, izveste v posnetku. Vabljeni k ogledu.


Stvari o hrani, ki bi jih morali vedeti vsi; Jasmina Kandorfer

Tokrat gremo k osnovam: kako se prehranjujete – tako da krepite bolezen ali zdravje? Spraševali se bomo, kateri so trije kriteriji zdrave hrane, zakaj pravimo, da bi morali hrano piti in ne jesti, kdaj si privoščiti najbolj obilen obrok dneva in kdaj raje ne jesti, kaj kažejo primerjalne študije glede kakovosti hrane v štiridesetih letih 20. stoletja v primerjavi z današnjo ter kaj ima to opraviti s potrebo po dodajanju podpornih ekoloških dopolnil. Pa tudi, kako spraviti v red tako črevesje in hormone kot celoten imunski sistem ter kaj pravi zlato pravilo hranjenja? Ne zamudite izobraževalnih vsebin za srečno in zdravo življenje!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/probiotiki-20-milijard-s-prebioticno-mesanico.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/organski-mega-1.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/nocno-popravilo-fitokompleks-ekoloskih-rjavih-morskih-alg.html


Nezemljani – resničnost ali iluzija? Matjaž Obranovič

O videnjih čudnih predmetov na nebu oz. srečanjih z nezemljani govori vedno več ljudi. Včasih je pričevanje o nenavadnih nočnih (ali dnevnih) obiskih z drugih planetov ali galaksij veljalo za simptomatiko norosti … Kaj je torej res? So nezemljani resničnost ali le plod človeške domišljije? Tokrat ponovno gostimo duhovnega šepetalca ali medija Matjaža Obranoviča, ki bo pojasnil tudi njegovo dojemanje pisma, ki smo ga prejeli v Klepetov e-nabiralnik in se začne tako: Kaj se dogaja nad hribi Gozdnik, Kamnik in Mrzlica? Pojavljajo se svetleči objekti … Ne zamudite ogleda posnetka, spremljajte pa še našo spletno stran, kjer se objavljajo predavanja o nezemljanih, ki jih z Matjažem redno organiziramo. https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.