Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Se znate prepirati? Pravila za uspešno prepiranje! / Lahko koloidno srebro uniči viruse?!

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Se znate prepirati? Pravila za uspešno prepiranje! Monika Vuk, Tomaž Stanovnik
V tokratni oddaji bodo na tapeti prepiri v zvezi. Če je bilo v osnovni šoli medsebojno draženje v smislu “kdor se tuče, ta se voli” prikupno, potem je v odraslosti tak način izkazovanja ljubezni in naklonjenosti manj zaželen. Običajno naj bi se v manjši konflikt/spor spustili sedemkrat na dan, psihologi pa pravijo, da se naša reakcija pogosto ne nanaša na partnerja, temveč na nekaj iz naše preteklosti. O tem, kako se konstruktivno prepirati, ali lahko strasten seks po strastnem prepiru pripomore k reševanju konflikta ali ga le še bolj poglablja ter zakaj je živeti v prepričanju, da je partnersto mogoče brez prepirov navadna iluzija oz. zanikanje, izveste v pogovoru z zakonsko terapevtko Moniko Vuk in spec. zakonske in družinske terapije Tomažem Stanovnikom. Ne zamudite ogleda posnetka! Vabljeni pa tudi k sodelovanju v rubriki Gledalci gledalcem, ki je namenjena vašemu svetovanju na določene dileme iz vsakdanjega življenja. Kako bi svetovali Deji? Delite svoj nasvet s komentarjem pod novičko. https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/gledalci-gledalcem-partner-zavraca-vse-moje-pobude-za-seks.html

Lahko koloidno srebro uniči viruse?! Štefan Požlep
Če smo se včasih poistovetili s pesmijo, v kateri Marylin Monroe kot najboljše prijatelje žensk opeva diamante, potem lahko morda rečemo, da je v teh časih razbohotenih virusov danes naš najboljši prijatelj cenejše srebro oz. konkretneje – koloidno srebro. Svet se sooča s krizo antibiotikov, aktualna pandemija covid-19 pa odpira vprašanje glede obrambe pred virusi … Medicina trdi, da učinkovitega zdravila, ki bi imelo na viruse podoben učinek kot antibiotiki na bakterije, ni. Ali bi odgovor na oba problema lahko iskali v tisočletija spoznavanih in preizkušenih zdravilnih učinkih srebra? Zakaj koloidno srebro ni vključeno v seznam legalnih zdravil, kakšni so razlogi za njegovo izobčenje ter ali ima res pomemben vpliv na uničevanje virusov? Vse to izveste v ogledu posnetka!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.