Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Samospoznavanje in razumevanje sebe s pomočjo djotiša

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Samospoznavanje in razumevanje sebe s pomočjo djotiša, Darja Vesel Lazič

Ljudje delamo napako, ker jemljemo svojo resnico za edino pravilno in iščemo srečo zunaj sebe. To pa velikokrat pomeni, da se prilagajamo, da ugajamo in da s tem postopoma izgubljamo sebe. Kaj je ključ? Pogledati na sebe in na druge z več zornih kotov (kar mi je všeč in kar mi ni, česa se oklepam, otepam, branim, kaj vem in česa ne vem, se ne zavedam) in pripravljen opustiti, kar ne služi. Pri tem nam lahko pomaga starodavna veda djotiš, ki v svojem bistvu ni le branje natalne karte in obdobij, temveč življenjska filozofija, ki nas uči sprejemati vse stvari, ki prihajajo v življenje, ne glede na to, kako so videti v danem trenutku. Ko se pričnemo spoznavati, zaznavati, zavedati sebe, svojega telesa, svojih čustvenih stanj, svojih misli, prepričanj, strahov ter se imeti resnično radi, ustvarimo pogoje za bolj spodbudno in svobodno življenje.

zazavedanje.si

051 702 420


V drugem delu oddaje pa bo beseda tekla o negativnih ionih, ki omogočajo dobro počutje in popolnoma čist zrak, ki je dandanes sicer alarmantno onesnažen. Kateri so znaki, da primanjkuje negativnih ionov v prostoru? Katere so posledice pomanjkanja negativnih ionov za zdravje? Kako lahko negativni ioni prispevajo k boljšemu spanju? Kakšen vpliv imajo na hormone, imunski sistem, dihala in viruse? Katere druge težave lahko zmanjšamo z vdihavanjem negativnih ionov? Zelo poenostavljeno rečeno negativni ioni izboljšajo obrambo telesa, vitalne funkcije in koncentracijo, zmanjšujejo raven histmina in stresnega hormona v telesu, pomagajo odpravljati težave astmatikov, alergikov in hipertonikov, povečajo obrambni mehanizem telesa, uravnavajo delovanje ščitnice, izboljšujejo koncentracijo, delovno storilnost, sposobnost učenja ter zagotavljajo popolnoma čist zrak brez prahu, bakterij, virusov, pršic, alergenov itd. (in posledično zmanjšajo možnost obolevanja za prehladi in prehladnimi obolenji – gripami, anginami in kašljem). Konkretno tudi o 1. fazi razvoja virusov in enostavnih rešitvah, kako se jim v velikem loku izogniti, ko so ti še daleč …

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/sobni-ionizator-20m-nagrajeni-izdelek.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.