Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Pustiti službo in začeti svoj posel? Iluzija ali stvar dobrega načrta? / Meteoriti − kodirani deli vesolja s posebnimi sposobnostmi

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Pustiti službo in začeti svoj posel? Iluzija ali stvar dobrega načrta? Tanja Glažar, Nina Štefe
Človek je zgolj zaradi podzavestnega strahu pred pomanjkanjem pripravljen delati 24 ur na dan v službi, ki je na koncu koncev niti ne mara. Tako se strahovom in stresu z delovnega mesta pridružita še krivda zaradi zanemarjanja partnerja in družine ter dostikrat povsem utemeljen strah, da tega ne bo več mogoče nadoknaditi. Ne hodite v službo zaradi denarja, ampak zaradi veselja! Denar naj bo posledica in ne vzrok, saj je vredno početi le tisto, za kar smo poklicani (ne, kar je naša služba). Ko boste odkrili svoje poslanstvo, se bo izboljšalo tudi vsesplošno obilje. Zavedajte se, da imate vedno možnost živeti kot kreator in ne kot žrtev ter ustvarjati tisto, za kar ste poklicani. Morda je ravno trenutni čas priložnost, da spoznate, kaj vas resnično navdihuje. O tem, kako sta pustili redni službi in se lotili svojega biznisa, bosta danes govorili feng shui svetovalka Tanja Glažar in ustanoviteljica znamke Čas za kavo Nina Štefe.
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/darilo-teme-jasmina-kandorfer.html


Meteoriti − kodirani deli vesolja s posebnimi sposobnostmi; Maria Ana Kolman
Meteoriti so skupki mineralov, ki imajo svoj izvor v vesolju. S sabo nosijo več kot 4.000.000 let stare dokaze o času, ko se je naše osončje formiralo, zato so pomembni kot priče nastanka našega vesolja. V starodavnih časih so meteorite razlagali kot materialno utelešenje nebeških bogov, na mestu njihovega padca so postavljali verske objekte in kultne podobe. V zgodovini človeštva so znane številne legende o "nebeških kamnih", prav posebno zanimanje znanosti pa je vzbudil meteorit Sihote Alin, ki je prišel z asteroidnega pasu in padel leta 1947 na Daljnem vzhodu v Sibiriji. Kakšno neprecenljivo vrednost ima ta meteorit za tiste, ki poznajo njegovo moč, ter ali lahko meteorit omogoča, da človek razvije nadnaravne sposobnosti? Ne zamudite ogleda posnetka!
https://klepetobkavi.si/kristali-in-nakit/ruski-meteoriti.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.