Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Protokol: Kaj narediti, če izgubiš službo? / Fitomedicinski ukrepi za zaščito pred koronavirusom / Dokončne resnice o vitaminu D − konec zavajanja!

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Protokol: Kaj narediti, če izgubiš službo? Jasmina Kandorfer, Vesna Topolovec
Danes je menjavanje službe kar pogosta praksa. Nekako se vsi po malem “iščemo”. Statistike kažejo, da mladi do 30. leta službo menjajo na leto in pol, na splošno pa ljudje v svoji karieri menjamo od 3 do 5 poklicev. Je pa vseeno razlika, če damo ali pa dobimo odpoved … Pomembno je, da reagiramo prej in da ukrepe sprejemamo še preden postanejo nujni. Ljudje kljub nezadovoljstvu ostajajo v svojih službah in odpoved je lahko na neki način tudi darilo − v smislu, da nas na neki način prisili v nekaj, kar bi sicer radi storili, a za to nismo zbrali poguma ali pa smo bili preleni … Nikakor vas ne prepričujemo, da ta moment šefu predočite odpoved, ampak da razmislite o svojih strasteh. O natančnem protokolu, kaj narediti, če se znajdete z odpovedjo v roki, nas bo danes poučila Jasmina. Sodobni čas nas namreč aktivno spodbuja k temu, da se izpopolnjujemo, da se spoznavamo in izražamo na vrsto različnih načinov. Čas, ki je, in ki še prihaja, je čas kreiranja, ustvarjanja lastne službe. V namen spoznavanja strasti in možnih opcij organiziramo tudi delavnico Kako ustvariti službo svojih sanj? https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/ljubljana-kako-ustvariti-sluzbo-svojih-sanj-ziveti-kot-milijonar-brez-milijonov.html

Fitomedicinski ukrepi za zaščito pred koronavirusom; Maria Ana Kolman
Zgodba o kitajskem koronavirusu in epidemiji svetovne razsežnosti ima mnogo različnih razlag – od biološke vojne s političnim oz. finančnim ozadjem do uresničitve prerokbe babe Vange. Sicer smo mnenja, da gre za ustvarjanje pretirane panike in pretiravanje, vseeno pa ni odveč (čisto preventivno in za boljši občutek pred vdori virusov vseh vrst) nekaj vendarle narediti … Okrepiti imunski sistem! Zdrav organizem je neposredno povezan z učinkovitim delovanjem imunskega sistema. Imunski sistem je namreč prva obrambna linija ob vdoru patogenov, kot so virusi ali bakterije! Kako se torej v času globalne panike pred koronavirusom zaščititi s sibirsko fitomedicino, izveste v ogledu posnetka! https://klepetobkavi.si/iz-sibirije.html

Dokončne resnice o vitaminu D − konec zavajanja! Ivan Soče
O vitaminu D je bilo povedanega že veliko, a nikakor ne gre pozabiti izpostaviti njegove nepojmljive funkcije, ki jo ima na zdravje. Tokrat razkrivamo vse dileme, ki so se nam porodile v zvezi s tem esencialnim vitaminom, na katere je odgovarjal strokovnjak s tega področja in avtor knjige Moč vitamina D Ivan Soče? Ne spreglejte!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.