Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Pripravek za pomlajevanje celic in proti psihičnim obremenitvam; Maria Ana Kolman

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Pripravek za pomlajevanje celic in proti psihičnim obremenitvam; Maria Ana Kolman


Na Altaju rožni koren imenujejo zlati koren in to ne brez razloga. Že od nekdaj je bil cenjen celo bolj kot zlato, iz zgodovine pa je znano, da so kitajski cesarji na Altaj pošiljali posebne ekspedicije iskat to zlato korenino, s katero so si zagotavljali vitalnost in bister um v pozna leta. Danes velja za izredno redko in zaščiteno rastlino, zaradi česar je njegovo nabiranje strogo omejeno in nadzorovano. Pomoč z uporabo rožnega korena v kombinaciji s črno čago je zlasti dobrodošla v času izjemnih psihičnih in fizičnih naporov, pred izpiti, športnimi tekmovanji in tudi pri pregorelosti in okrevanju po bolezni. Ker deluje ekspresno (uporaba rožnega korena je omejena na 4-tedensko uživanje), je izredno pomembna v trenutkih, ko rabimo hitro intervencijo oz. ko je naše stanje res slabo. V tokratni, razširjeni oddaji nam Maria Ana Kolman zaupa, v kakšnem obsegu in proti katerim težavam deluje, kako učinkuje v kombinaciji s čago ter v čem je pomen njegove sposobnosti mobilizacije lastne zaščitne moči v borbi z boleznimi in škodljivimi zunanjimi vplivi. Ne zamudite!

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/caga-z-roznim-korenom.html

Prihajajoče TV oddaje

Trenutno ni dogodkov.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.