Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Prenos ženske karme in družinskih urokov iz roda v rod / Spregledana živila, ki so naša zdravila! Naj bodo del jedilnika vsak dan! / Ali bi moral človek imeti pravico do evtanazije?

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

Prenos ženske karme in družinskih urokov iz roda v rod; Anita Reher

www.arhelika.com

Genski zapis je koda, ki jo lahko spremenimo le pod pogojem, da jo poznamo. Iz roda v rod se preko tega zapisa prenašajo ne samo fizične značilnosti, ampak tudi zdravje, bolezni, čustva, značaj, usoda in celo uroki. Tokrat z intuitivno psihoterapevtko in zdravilko Anito Reher (www.arhelika.com) o tem, zakaj se s starimi starši in starši pogovoriti o temeljinih vprašanjih, ki jih po slovenski navadi radi pometamo pod preprogo: kakšna prepričanja so imeli, kako so rodili otroke, v kakšnem okolju so živeli, kakšne travme so jih pretresle, kaj so radi jedli itd. Zanimajte se za družinske korenine, saj njihovo pozorno poznavanje pomaga pri premagovanju bolezni in težav (in tudi pri obujanju dragocenih zakladov!). Ne zamudite ogleda posnetka!

 

Spregledana živila, ki so naša zdravila! Naj bodo del jedilnika vsak dan! Manca Cvetko

Obstaja pet skupin hranil/živil, ki bi jih morali dnevno zaužiti, in sicer: proteini, maščobe, vlaknine, zelenjava/fermenti in adaptogeni. Tokrat bomo na Klepetu ob kavi s pomočjo raziskovalke sonaravnega bivanja Mance Cvetko prav po šolsko razdelali vsako od naštetih skupin. Izvedeli boste, koliko vsakega bi dejansko morali zaužiti, katera olja izbrati, kakšna je vloga fermentirane hrane in zakaj za piko na i “izkoristiti” tudi nenadomestljive danosti naše zlate narave v obliki adaptogenih rastlin. Ne zamudite ogleda posnetka!

 

Ali bi moral človek imeti pravico do evtanazije? Andrej Pleterski

Evtanazija je grška beseda, ki jo je prvi v medicinskem kontekstu uporabil Francis Bacon, da bi z njo opisal lahko, srečno smrt. Smrt je, kakor koli obrnemo, vedno šok, in le redko bi se za njo odločili prostovoljno. Kaj pa ko človek zaradi raznih bolezenskih stanj ali poškodb preprosto preveč trpi in bi bila smrt zanj odrešitev? Bi se takrat strinjali, da ima avtonomno pravico, da izbere prekinitev življenja? Tokrat gostimo prof. dddr. Andreja Pleterskega, ki se je z dilemo evtanazije soočil pred nekaj časa, ko bi si na tak način želel svoje življenje končati njegov oče oz., kakor pravi sam, prijatelj in življenjski tovariš. Slovenska zakonodaja zazdaj evtanazije in samomora s pomočjo ne dovoljuje. Bi ga morala? Vabljeni k ogledu posnetka!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.