Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Prenos družinskih vzorcev po ženski liniji in speče moči žensk / Ko pridemo do obdarovanja, si vedno želimo podariti nekaj, kar bo pri obdarovancu sprožilo avtentične občutke hvaležnosti.

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Prenos družinskih vzorcev po ženski liniji in speče moči žensk; Suzana Grau, Karmen Bezget 

Ženska je kot voda, njen tok je cikličen … In škoda je, kadar ženska svojo moč uporablja za preživetje namesto za življenje. Ženska, ki se bori za prevlado (ki tekmuje z moškim), bo neuspešna, njena vloga je namreč biti ženstvena. Vsekakor je ta jang model prešel v žensko kri skozi leta (zatiranost žensk v preteklosti, občutki manjvrednosti, elikokrat je bila ženska samo stroj za rojevanje, travme prednic, ki se prenašajo na nove rodove itd.). Ampak zavedajmo se, da smo poklicane, da se spomnimo svoje celostne narave ter da prenehamo svoje življenje živeti po zunanjih pravilih, normah oz. ponotranjenih vzorcih, ki niso v skladu z resnico naših občutkov, hrepenenj, notranjih vzgibov. Kakšna je torej ženska avtentična narava? Zakaj smo ženske boljše opremljene z instinkti, intuicijo in brezčasno vednostjo? Bi se morale ženske bolj podpirati, si pomagati (in kako)? Kako lahko ženska prebudi speče moči in zakaj bi bilo dobro pobrskati po zgodovini svojih prednic? Ne zamudite ogleda posnetka! 

https://klepetobkavi.si/trgovina/rezultat-iskanja.html?isorc=&k=rodovna  

 

Ko pridemo do obdarovanja, si vedno želimo podariti nekaj, kar bo pri obdarovancu sprožilo avtentične občutke hvaležnosti. Ko darilo damo, si vsi želimo, da bi prijetno presenetila, premaknila, ganila obdarjenega, saj s tem tudi sami sporočamo tisto, kar mnogim pomeni več kot besede: cenim te, spoštujem te, si pomembna oseba v mojem življenju in do tebe čutim povezanost, ljubezen v katerikoli obliki pač že. Ko boste torej letos obdarovali svoje bližnje, predvsem mame, sestre, prijateljice, ljube sodelavke … Prisluhnite jim in si postavite izziv, da jim letos podarite nekaj, kar bo resnično pobožalo njihovo dušo … V tokratni oddaji razkrijemo dober namig za ganljivo darilo, ki se ga bo razveselila vsaka ženska. 

https://klepetobkavi.si/trgovina/rezultat-iskanja.html?isorc=&k=rodovna 

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.