Praznična ponudba: brezplačna poštnina, brezplačna energijska kartica, cedrina semena ... preveri spletno trgovino!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Praznični namigi za zdravje: IZ SIBIRIJE, 1. in 2. del / Vzgojite svojo sibirsko cedro! Podarjamo semena!

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Praznični namigi za zdravje: IZ SIBIRIJE, 1. del

V prvem delu sibirskih prazničnih namigov za zdravje predstavljamo črno čago z Altaja, ki velja za najmočnejši adaptogen, in premišljeno kombinacijo 5 olj in matičnega mlečka, t. i. olje altajske princese. Kako se “prava” in zares učinkovita čaga ločuje od večine, ki se je prodaja na trgu, kako jo uživati v primerih hudih bolezni ali zgolj preventive ter kaj so o njej povedale Jadranka Kos in ostale raziskovalke narave? Ženskam (in tudi moškim) pa namignemo tudi, kako s pomočjo olja altajske princese urediti svoje hormonalno stanje, obuditi libido in povečati možnost za zanositev. Ne zamudite ogleda posnetka. In pa še namig: vse, ki danes naročite izdelke iz Sibirije, čaka tudi posebno presenečenje!

Praznični namigi za zdravje: IZ SIBIRIJE, 2. del

V drugem delu sibirskih prazničnih namigov za zdravje pa boste izvedeli, kakšno vlogo ima adaptogena rastlina elevterokok, zakaj tako pozitivno deluje na duševno ravnovesje, kako vpliva na odpravljanje depresivnih stanj in občutij malodušja ter zakaj je nepogrešljiva proti utrujenosti, izgorelosti itd. Predstavljamo še dve smoli, ki pa prav gotovo ne prinašata smole v pregovornem smislu. Gre za znana preparata z altajskih gora: mumijo in smolo sibirske cedre živico. Ne zamudite ogleda posnetka! In pa še namig: vse, ki danes naročite izdelke iz Sibirije, čaka tudi posebno presenečenje!

Vzgojite svojo sibirsko cedro! Podarjamo semena! Maria Ana Kolman

Sibirci poznajo veliko mitov in legend o sibirski cedri, opeva jo celo največji ruski pesnik Puškin, razlagajo pa mnoge knjige. V ruščini jo imenujejo kedr, kar morda izvira iz besede ščedrost oz., po naše, radodarnost. A sibirska cedra pravzaprav sploh ne spada v rod ceder. Je namreč tipičen iglavec tajge iz družine borovk. Kar zagotovo velja o cedri, sta njena nenavadna sposobnost odganjanja škodljivih organizmov – cedrini gozdovi so celo bolj sterilni kot opracijski prostori v bolnišnicah! – pa tudi prevodnost (kot nekakšen »axis mundi«) kozmične energije med zemljo in vesoljem. In tokrat imamo za vas prav posebno presenečenje! Maria Ana Kolman je iz Sibirije prinesla semena, ki jih decembra podarjamo ob naročilu katerega koli sibirskega izdelka. In kaj narediti s semeni cedre? Lahko jih nosimo v mošnjičku za srečo, zdravje, mladost, ljubezen in zaščito ali pa jih preprosto posadimo! Kako to storiti, tudi natančno opisujemo! Vabljeni k ogledu posnetka!
https://klepetobkavi.si/iz-sibirije.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.