Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Posebna Miklavževa oddaja; Špela Vehar / Simbolika praznične okrasitve in trendi 2019 / Spoznajmo sadež iz časa Lemurje in Atlantide

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Posebna Miklavževa oddaja; Špela Vehar
Praznujemo Miklavža! Splošno razširjeno dejstvo je, da je sveti Miklavž tisti, ki otroke obdaruje za pridnost, za nemarnost pa jih prepusti kaznim spremljevalcev parkeljnov. Vsaka miklavževina mora po pravilih vsebovati tipična Miklavževa darila − jabolka, orehe in suho sadje. Poredni otroci pa prejmejo šibo … No, danes se bomo kaznovanja vzdržali. Pripravljali bomo Milavževe kekse, poklicali antropologinja in etnologinja Simono Klaus, za vas pa imamo tudi posebno Miklavževo presenečenje. Ne zamudite ogleda posnetka!

Simbolika praznične okrasitve in trendi 2019; Marka Karpan

Kako so božične smrekice izgledale včasih in kakšne praznične trende napovedujejo za 2020? Katere barve in oblike okraskov so moderne? Bomo posegali po naravnih materialih, v kakšne ovijalne papirje bomo zavijali presenečenja za najdražje, kako bo z dekoracijo miz oz. aranžiranjem venčkov ter kateri samostojni praznični elementi bodo v trgovinah najhitreje pošli? Ne zamudite ogleda posnetka z lastnico trgovine Promak Marko Karpan.


Spoznajmo sadež iz časa Lemurje in Atlantide
V današnjem delu prazničnih namigov za ohranjanje oz. povrnitev zdravja vam z idilične lokacije na Goričkem predstavljamo top izdelke za lažji vstop v novo leto. Spoznali boste učinkovite lastnosti darila bogov s polinezijskih otokov, soka nonija, magnezijevega gela za odpravljanje krčev in migren, proti nespečnosti, depresiji, živčnosti in kronični utrujenosti, ki ga v svoji torbici ne bi smela pogrešiti nobena ženska (povemo, zakaj). Ne zamudite ogleda posnetka in (si) letos podarite nekaj praktičnega, uporabnega, predvsem pa podpornega zdravju in dobremu počutju.

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/bio-noni-protokol-33-in-99-dnevni.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/magnezijev-gel-200-ml-100-naravno.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.