Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Pomlajevanje jeter in črevesja: pomoč zelišč in začimb / Kaj moramo vedeti o mineralih in mineralih v sledeh? Vodnik po izbiri pravih mineralov!

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Pomlajevanje jeter in črevesja: pomoč zelišč in začimb; Marija Kočevar
Zdrava jetra – zdrava kri – zdrav človek. Če so jetra utrujena, ne morejo razstrupljati telesa, zaradi česar se poveča količina prostih radikalov ... Ti pa povzročijo veliko škodo v celicah. Jetra dobesedno vplivajo na zdravje celotnega telesa. Slaba, osiromašena hrana, stres, nezdrave navade, zdravila … Življenjski slog, ki ga “furamo” danes, jetrom ne prizanaša. Ampak prvi predpogoj za normalno delovanje jeter je pravzaprav zdravo črevesje. Krvni obtok gre namreč iz črevesja neposredno v jetra in več škodljivih snovi, strupov, bakterij ter slabo prebavljenih delcev hrane je v črevesju, večja bo obremenitev jeter. Organi v našem telesu namreč delujejo povezano in vsak detoks jeter naj bi potekal istočasno z detoksom črevesja. Če poskrbimo, da je črevesje čisto in zdravo, bodo tudi jetra občutno razbremenjena … Kako se učinkovito lotiti čiščenja jeter in črevesja s preverjenimi rituali, navadami, upoštevanjem cirkadialnega ritma ter izbiro hrane, zelišč in čajev, bo z nami delila upokojena svetovalka za prehrano Marija Kočevar.
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/ekoloska-podpora-formula-crevesje-in-jetra.html
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/kurkumin-kompleks-z-curcogreen-bcm-95.html

Kaj moramo vedeti o mineralih in mineralih v sledeh? Vodnik po izbiri pravih mineralov! Jelena Dimitrijević
Ionski minerali v sledovih so potrebni za vzpostavljanje naravnega ravnovesja telesa, saj delujejo kot katalizatorji vseh vitaminov in drugih hranilnih snovi, ki jih telo uporablja za vzdrževanje dobrega zdravja. Njihova naloga je vzdrževanje pH-ravnovesja ter elektronevtralnosti in osmotskega pritiska, proizvajanje hormonov, prenašanje živčnih impulzov itd. Telo jih samo ne more proizvajati, zato moramo za njihov ustrezen vnos poskrbeti od zunaj. Kako dobimo magnezij, klorid, bor, litij, sulfat in druge minerale v sledovih? Kako pomembna sta absorpcija in opuščanje navad, s katerimi izpiramo minerale iz telesa? Kateri mineral uporabljajo v psihiatriji za za blaženje manično-depresivnih motenj, nihanj razpoloženja, živčnosti in vedenjskih motenj? Kateri mineral uživati za vzdrževanje zdravja kosti ter preprečevanje osteoporoze in artritisa? Vodnik po izbiri pravih mineralov z nasveti, kako jih dobiti iz hrane – ne zamudite!
https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/concentrace-popolni-spekter-ionskih-mineralov-v-sledeh.html
Članek: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/id-11-razlogov-zakaj-paziti-na-dovolj-mineralov-v-sledeh.html

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.