Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

O sibirskih običajih iz prve roke / Ali je geometrija lahko sveta? / katere rastline so adaptogeni in kaj to pomeni?

Kdaj:

Kje: Na programu TV3

O sibirskih običajih iz prve roke; gostje iz Sibirije

Danes smo dobili prav poseben internacionalni obisk z drugega konca sveta – obiskali so nas Maria Ana Kolman in zanimiva druščina treh njenih prijateljev iz Sibirije. Malo smo se šli ruščine, predvsem pa smo se zabavali ob spoznavanju njihove, za slovenske razmere morda neobičajne, kulture in prepričanj. Kako so povezani z Mario Ano in kakšne skrivnosti prinašajo iz daljne Sibirije? Ne spreglejte!

Ali je geometrija lahko sveta? Mag. Luka Mancini

Geometrija predstavlja polnopraven jezik, s katerim lahko opisujemo svet okoli sebe. Zanimivo je, da pravilne geometrijske oblike najdemo povsod v naravi, za katero z gotovostjo trdimo, da je bila pri manifestaciji vzorcev in oblik zelo simetrična. S tokratnim gostom, mag. Luko Mancinijem, smo ugotavljali, kakšni vzorci se pojavljajo v naravi, kaj je zlati rez ter kako sveta geometrija uravnava človekovo energijsko polje, odpira višje nivoje zavesti ter odklepa starodavne modrosti. Za konec pa ne spreglejte tudi, kako dobro (če sploh) rožo življenja poznajo naši ostali gostje. Kaj pravite? Preverite v posnetku! Če vas zamika, pa še tole: visoko vibracijski geometrijski simbol je na voljo tudi v naši spletni trgovini (v obliki prstana in stenskih nalepk).

Nasveti zeliščarice in kemičarke – katere rastline so adaptogeni in kaj to pomeni? Vasiljevka Kovač

Dobili smo kup prošenj, ki so se začele na temu podoben način: Pozdravljeni, gledam vašo oddajo in zanima me, ali bo v vašo oddajo še prišla gospa Vasiljevka Kovač, ki bi jo kar poslušala in poslušala. Ni nas (in je) bilo treba posebno prepričevati! Tokrat smo z njo spoznavali adaptogene – rastline, ki povečujejo moč obrambnega odziva na stres v vseh njegovih pojavnih oblikah. Kako s kemijskega vidika povečujejo telesno in umsko vzdržljivost, zmanjšujejo infekcije in povečujejo odpornost na škodljive snovi iz okolja? In katere rastline so pravzaprav adaptogeni? Vabljeni k ogledu posnetka!

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.