DANES BREZPLAČNO DARILO OB NAKUPU MUMIJE V PRAHU – KOZMETIČNI TRAK ZA LASE
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Nevroznanost priporoča: pojte in vizualiziratje! / Makadi Bay je znan po čudovitih koralnih grebenih / Nespečnost, utrujenost in preboleli ko**. Kaj imajo skupnega?

Kdaj:

Kje: Na programu Planet TV

Nevroznanost priporoča: pojte in vizualiziratje! Jasmina Kandorfer

Še do nedavnega je veljalo, da so možgani fiksna in nespremenljiva struktura, danes pa nevroznanost dokazuje, da to ne drži. Naši možgani so nevroplastični, kar pomeni, da se z učenjem razvijajo in spreminjajo. So kot računalnik, na katerega lahko naložite “nov program”. Dva zanimiva načina za spreminjanje možganskih struktur sta petje in vizualizacija. Kako ju uporabiti v vsakdanjem življenju? 

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/meditacijski-vikend-za-zacetnike-2699.html

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/kalimba-terapevtsko-glasbilo.html 

Makadi Bay je znan po čudovitih koralnih grebenih; Jasmina

Razmišljate o dopustu v oktobru? Če bi radi podaljšali poletje – ja, vemo, da je še daleč, ampak ključ je v organizaciji – lahko začetek oktobra preživite z nami na duhovnih počitnicah v Egiptu, konkretneje v Makadi Bayu, ki je znan po svojih živopisanih koralnih grebenih in sinjem morju. Res se bo veliko dogajalo – tako za tečajnike (s programom o duhovnih in energijskih tematikah) kot spremljevalce. Kaj pa, če nimam spremljevalca? Kaj, če bi rada šla sama? Kaj, če ne znam angleško? Nič zato, program bo širok, zato vam gotovo ne bo dolgčas! Sporazumevati pa se vam v tujem jeziku niti ne bo treba, saj potujemo kot skupina! Preverite program na: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/duhovne-pocitnice-v-egiptu-makadi-bay8-10-15-10-2022.html 

Nespečnost, utrujenost in preboleli ko**. Kaj imajo skupnega? Dr. Urška Videmšek

Med okužbo se v telesu nakopičijo toksini (presnovni ostanki, ostanki mikrobov itd.), ki jih moramo po okrevanju odstraniti iz telesa. Takrat se dejansko začne pravo delo — delovanje telesa je treba postaviti nazaj na stare tirnice. Za tiste, ki novodobnega virusa oz. njegovih podvrst še niste preboleli, pa velja preventiva na vseh bojnih vrstah (krepitev imunskega sistema). Katere so tri najpomembnejše navade, ki jih uvedite po preboleli okužbi? Katera tri živila iz domače kuhinje bodo zaveznik številka ena ter s katerimi navadami in dopolnili si pomagati, če čutite utrujenost, če opažate izpadanje las, če se pojavlja pozabljivost oz. imate probleme z nespečnostjo? V oddaji izdamo, kako poskrbeti za boljšo preskrbo s kisikom, kako okrepiti preobremenjena jetra, kako se otresti ostankov toksinov ter kako sanirati načeti mikrobiom. Za vse naročnike na brezplačne Klepetove novičke pa imamo tudi darilce, brezplačno enourno predavanje Okrepimo telo po preboleli okužbi. 

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/ekoloska-podpora-formula-crevesje-in-jetra.html

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/biotiki-premium-mikrobiota-kompleks-encimi-eko-prebiotiki.html

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/eko-zelenje-28-vreck-z-zelenjem-algami-in-kalcki.html

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/concentrace-popolni-spekter-ionskih-mineralov-v-sledeh.html

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/omega-3-iz-mikroalge-e-vitamin-11.html 

 

V osnovi alge povezujemo z morjem in posledično z jodom … Ampak alge niso samo jod. Gre za popolno hranilo in naravnen vir vitaminov in mineralov. V osnovi so hrana, zaradi česar je naše telo sposobno selektivno absorbirati njena hranila. Telo tako uporabi samo potrebna in manjkajoča hranila … In danes večina ljudi trpi ravno za pomanjkanjem mineralov, vitaminov in drugih hranil (predvsem zaradi sodobnih kmetijskih metod, osiromašenih tal, predelane industrijske hrane, slabe prebave in stresa, ki ga povzroča vse hitrejši način življenja). Alge so pravi dar narave. V njih ni nič strupenega in neželenega … Organizem morebitni presežek z lahkoto izloči skupaj z drugo hrano. Popularnost alg je iz dneva v dan večja ... Verjetno že poznate spirulino, klorelo in kelp, tokrat pa nekaj besed o manj znanih rjavih morskih algah. Komu se še posebej priporoča uživanje alg in koliko časa naj vztraja? Kdaj (v katerih primerih) rjave morske alge najbolj pomagajo? Zakaj jih omenjamo v povezavi s spanjem, detoksom, hormonskim ravnovesjem in odstranjevanjem težkih kovin in strupnin iz telesa? Vsaj 10 ključnih razlogov obstaja, zakaj uživati rjave morske alge, in sicer ker vsrkavajo težke kovine ー razbremenitev telesa, preprečujejo nalaganje stroncija, alkalizirajo telo, razbremenijo jetra, pospešijo delovanje ledvic; blagodejno vplivajo na ščitnico, nahranijo telo (izjemno hranljivi vir) ter preprečujejo rakotvornim beljakovinam, da bi se pritrdile na steno debelega črevesja, ker zmanjšujejo ovulacijske bolečine in zdravijo menstrualne nepravilnosti, preprečujejo ciste na jajčnikih in kompletno urejajo ženske hormone. Vse o tem čudežu narave, za katerega trenerka za hormone in ščitnico Simone Godina pravi: “Če ne uživate nobenega drugega prehranskega dopolnila, potem uživajte vsaj rjave morske alge!”

https://klepetobkavi.si/trgovina/podrobnosti/nocno-popravilo-fitokompleks-ekoloskih-rjavih-morskih-alg.html 

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.